Też mnie irytuje ta belladonna :/ Detektyw blablabla rozkminia wszystko i oddaje głos z d*py 12h przed spaleniem. GJ.
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
Jakie 12? Nie prawie 24h przed egzekucją? Powiedziała przecież tuż po wczorajszej śmierci.
@UP
Znaczy 24, tak, pomyliło mi się. To są przejawy skrajnego debilizmu, czy jakaś nowa moda? Bo nie kminię.
W czym problem? Przecież w każdej chwili mogę zmienić głos, a zrobiłam to po to, żeby usłyszeć obronę ofiary.
To widzę po raz kolejny zabłysnęłaś inteligencją Chyba każdy już ogarnął, że nikt się tu nie broni.
To mój pierwszy głos w sprawie egzekucji, i padnie na Xasarma. Moim zdaniem jest on tym, kogo szukamy.
Głosuję na UnknownPL. Przeczytajcie co on pisze.
Dobra, oddaję głos na UnknownPL po raz kolejny
Oddaję głos na Xasarma.
Dobra, oddaję głos na UnknownPL po raz kolejny
Znaczy czekaj, zwyzywałeś ją, i głosujesz na tą samą osobę co ona? Więc kto tu sie debilizmem popisuje?
Tak jak przez ostatnie tury oddaję głos na Uknowna.
Znaczy czekaj, zwyzywałeś ją, i głosujesz na tą samą osobę co ona? Więc kto tu sie debilizmem popisuje?
Rly? Jesteś aż tak ograniczony? Gdybyś wszystko czytał, to wiedziałbyś, że napisałem, że nie mam nic przeciwko głosowania na ciebie. Denerwuje mnie oddawanie głosu 24h przed egzekucją. Pani detektyw nie ogarnęła, że nikt tu się nie broni, bo ma za przeproszeniem w d*pie, czy będzie żył, czy zginie.
Ja dziś głosuję na UnknownaPL. 3 raz...
Rly? Jesteś aż tak ograniczony? Gdybyś wszystko czytał, to wiedziałbyś, że napisałem, że nie mam nic przeciwko głosowania na ciebie. Denerwuje mnie oddawanie głosu 24h przed egzekucją. Pani detektyw nie ogarnęła, że nikt tu się nie broni, bo ma za przeproszeniem w d*pie, czy będzie żył, czy zginie.
Ale to nie zmienia faktu, że głosowałeś na tą samą osobę co ona.
Geniusze >_> Powiedz mi, co w w związku z tym?
@Edit
Chyba nie wiesz co to znaczy Chiron.
A to, że w takim razie twoje "argumenty" możesz sobie o kąt d*py rozbić. Zresztą może już wcześniej wiedzieliśmy, że będziemy głosować na Unkowna.
Ps. Chyba najlepsza spina tego sezonu Dajcie no mu jakiegoś aczika za to.
Krąg podejrzanych się zwęża to i konfliktów przybywa.
Ja dalej propsuję swoje głosy na Cosiek. Już chyba 2 raz. Człowiek ludu, a może piesek, który chowa się w tłumie.
@Chiron
Ty ogarniasz coś? Chodzi mi o głosowanie dobę przed egzekucją popartą idiotycznym argumentem. Coś się tak uczepił tego głosu na Unknowna?
Nasz naukowiec znowu zaskakuje, przywrócił Misiaela częściowo do życia, a raczej to co zostało z jego głowy. Część świadomości Misiaela jest zablokowana, do was należy jej odblokowanie.
Ta martwa jak narazie część mózgu skrywa informacje o granicy życia i śmierci, pobudzić ją może dowolne słowo, fraza - które wprawi trybiki w ruch. Co dziwota, te dziwne monstrum już w tej chwili mówi, momentami nawet z sensem.