Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Chociaż się udało kogoś uratować.

Fail again >_> przynajmniej nie zginęło 2.

Zostały następujące osoby:

1. Azrael

2. facos14

3. Chiron

4. ProGmR

5. Xasarm

6. vanziom

7. UnknownPL

8. Balledona

9. Cosiek

10. Gerrt

11. Arkaveril

Ja się będę trzymał swojego typu czyli podejrzewam Xarsama gdyż czytałem jeszcze raz tą aferę z jasnowidzem i nie bardzo mi to pasuje.

Dla mnie w tej chwili najbardziej podejrzany jest Unknown. Większość wieśniaków na niego głosowała, co jest dla mnie oczywistym sygnałem, że coś tu nie gra.

Głosuję na UnknownaPL.

@Belladonna

Tzw. za głosem ludu.

Wiesniakiem byl?

przynajmniej lekarz sie spisal :)

Oddaję swój głos na Unkowna - Był w końcu naszym podejrzanym numer 2, do tego wystarczy poczytać poprzednie posty innych osób, by samemu dojść do wniosku.

Nie mam nic przeciwko oddawania głosów na Unknowna, tylko.. 12h przed egzekucją? :ph34r:

Byłem podejrzanym numer 2 tylko dlatego, że gdy jedna osoba powiedziała, że ze mną coś nie tak od razu owce za tłumem poszły. A ja wam mówię, że powinniście wziąć się za Xarsama

Właśnie dobrze, od razu każdy będzie wiedział o co chodzi. Ja już chciałem głosować na niego wcześniej, ale po pierwsze, nic by to nie dało, bo Kakeru i tak miał za dużo głosów, a po drugie nie jestem zwolennikiem tego, by padały dwie osoby. a to w ostatecznosci mogło by się stać.

Robisz sie powoli taki, jak Sokyre. Un oczywiscie. Chiron sie wepchal z postem :(

I skończę pewnie tak samo jak Sokyre, ale cóż. Potem będą żałować, że nie głosowali na ciebie i na Azraela... Ja wszystko już wiem ze swojego źródła.

A powiesz nam z jakiego? :D

Akurat Ty nie musisz tego wiedzieć bo już za niedługo zginiesz wilkołaku...

A ja mam info od malych krasnolodkow, ze ty nim jestes.

Mnie też nie będzie gdzieś do tej samej godziny, co Gerrta.

Dla mnie teraz podejrzaną jest Belladonna. Rozumiem każdy ma swoich podejrzanych ale żeby oddawać głos na Unknowna bo głosowało na niego dużo ludzi i do tego 24h przed egzekucją ?

Czemu nie?

Czyli rozumiem, że masz lepszego podejrzanego? Chyba to, ze głosowało na niego najwięcej osób, to najlepszy powód.