Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
Jestem nowy w waszym gronie, nie chciałbym nikomu podpaść, ale w pewnym sensie rozumiem twoje oskarżenia. Ale muszę też wtrącić coś od siebie - także wydajesz mi się podejrzana. Często rzucasz oskarżeniami na lewo i prawo, wygląda to tak, jakbyś chciała odciągnąć od siebie uwagę ludu.
Jeżeli mnie podejrzewasz to oczywiście nie mam nic przeciwko temu. Możesz na mnie zagłosować, a jeżeli inni również zdecydują, że jestem wilkołakiem to mogą na mnie zagłosować tak samo jak ty. Jedyne co mogę wam powiedzieć w swojej obronie to to, iż dwa razy głosowałam na wilkołaki (nie za głosem tłumu) i jestem zwykłym wieśniakiem.
Krąg się zawęża, nie znacie mnie jeszcze na tyle dobrze aby mnie oceniać, mogę tylko liczyć na wasze zaufanie.
# Dobrych snów, do jutra.
@Belladonna
Ludzie Zapoznajcie się ze słowami, a potem ich używajcie. Nie dedykuje, bo dedykować to można coś komuś, tylko dedukuje.
Dobranoc i do jutra.
Kto jest wilkiem?
zabijanie
@UP
Przecież jesteś jasnowidzem . A nie, sory, jednak nie jesteś. Po co się kłamało?
Przyznałem się już, że kłamałem.
"Zabijanie" to prawidłowe hasło. (pozostałe: Łososiowy, But, Elbląg, Zabić, Niepewny)
Naukowiec dzięki badaniom nad na w pół martwym mózgiem Misiaela odkrył coś co można nazwać miksturą nieśmiertelności. Niestety część składu specyfiku to płyn mózgowo rdzeniowy Misiael'a - na dużo tego nie starczy. Jako, że Xasarm przeczynił się do sukcesu w tej dziedzinie aktywności naszego geniusza to on dostaje specyfiik i jest dzisiaj nieśmiertelny!
Leszcze nie zgadły
btw. na początku miałem napisać "prostytucja"
No nic, ja głosuję na gracza Cosiek, chyba jako jedyny miał jakiś problem z głosowaniem na Unkowna.
Głosuję na Progmr. (głos zmieniony). Coś mi się nie podoba. Nie wiem czy to wilk, czy nie ale...
Oddaję głos na Azraela. Coś cicho się o nim zrobiło, tak samo z resztą jak z vanziomem.
Jak paru obywateli będzie miało zginąć to zmienię głos.
Serio chcesz głosować na kogoś, kto przez 3 dni chciał śmierci Unknowna?
Nie było mnie, gdyż póki co korzystałem z tego jakże "pięknego" dnia. Jestem tu dopiero od ok. 20 min.
3 moich głównych podejrzanych:
- vanziom
- Gerrt
- Chiron
Dokładnie, moim zdaniem Azrael jest czysty.
@UP
A tu nie chodzi przypadkiem o mnie? Nvm, głównie zastanawiam się nad Chironem i Cośkiem, z powodu oddawania tych "czystych" głosów. Zastanawiam się nad zmianą głosu, tylko nie wiem na kogo.
Ja podtrzymuję głos na Azreala. Z powodu braku dowodów trzeba zdać się na intuicję (porażka - 31 stron i nie ma głównych podejrzanych).
Podtrzymujesz? Ostatnio przecież głosowałeś inaczej...
Coś mam wrażenie, że jakoś wrogów mi przybywa.
Mój głos idzie na Azraela. Nie wiem czemu ale coś mi się w nim nie podoba.