No to teraz moja trzecia próba przeforsowania mojego kandydata na stos, a mianowicie głosuję na Cosiek.
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
Cholera, trochę dziwnie tak nagle 3 na mnie po śmierci wilczka (Unknowna, którego od dłuższego czasu podejrzewałem) o_O?
Dobra, podsumujmy mój "żywot". Nie rzucałem oskarżeniami na prawo i lewo, ale jednak udzielałem się. Głosowałem na wilczki. Ba, Unknowna wykminiłem. Pisałem moje przypuszczenia, a nie tylko "Głosuję na xyz. Nie podoba mi się". Jeśli nadal chcecie mnie zabić - proszę bardzo.
Osobiście nic do Ciebie nie mam. Tu liczy się dobro osady, a ja zdaję się na swoją intuicję. Jeden głos dużo nie waży.
I z tego powodu koleś głosował chyba z 3 czy 4 razy na Unkowna, który był wilkiem, f*ck logic. O 22:00 znowu płacz będzie, że kolejny wieśniak umarł.
Oddaje głos na Cośka, pasuje mi on na takiego skrytego w tłumie wilkołaka.
facos tu się mylisz. Jeden głos może zaważyć o wszystkim. Na intuicję się zdajesz? Intuicja zawodzi, a jak udowodniły głosowania, dosyc często.
Dla mnie każdy jest podejrzany, ale czy Azrael 4 razy z rzędu głosował by na współwilka?
Nikt nie jest nieomylny. Zobacze, może zmienię głos (choć nie lubię tego robić)
Dla mnie każdy jest podejrzany, ale czy Azrael 4 razy z rzędu głosował by na współwilka?
Ja też głosowałem na Unknowna 3 razy pod rząd, a mimo to głosujesz na mnie. GENIUS :/
Wycofuję swój głos na gracza Azrael i oddaję głos na gracza Cosiek.
Głosuje na Coska
Cholera, trochę dziwnie tak nagle 3 na mnie po śmierci wilczka (Unknowna, którego od dłuższego czasu podejrzewałem) o_O?Dobra, podsumujmy mój "żywot". Nie rzucałem oskarżeniami na prawo i lewo, ale jednak udzielałem się. Głosowałem na wilczki. Ba, Unknowna wykminiłem. Pisałem moje przypuszczenia, a nie tylko "Głosuję na xyz. Nie podoba mi się". Jeśli nadal chcecie mnie zabić - proszę bardzo.
Dobra przekonałeś mnie tym że głosowałeś na unknowna parę razy z rzędu. Wycofuje swój głos z Azreal i oddaje go na vanziom. Rzadko kiedy się od jakiegoś czasu wypowiada.
Oddaję swój głos na Gerrta.
@Cosiek
Ostatnio straszne zrypy w szkole a dziś dopiero wróciłem do domciu
@Belladonna
Może jakieś zarzuty skierowane w moją jakże skromną osobę, czy puste oskarżenia?
Zmieniam głos oddany na gracza Progmr na Cośka. Jakieś głupie tłumaczenia ma.
@e sorki Progmr, jakoś nie wpadło mi to w oczy.
Matematyku, możesz nas oświecić?
No, i kolejny wilczek dzisiaj umiera, koleś nawet nie próbował się bronić, przyjął swój los z honorem.
@BelladonnaMoże jakieś zarzuty skierowane w moją jakże skromną osobę, czy puste oskarżenia?
Mam, jesteś cichy, jeszcze bardziej cichy niż w poprzednich sezonach i nie wnosisz nic, a nic do tematu, jedyne co robisz to wchodzisz, głosujesz i wychodzisz.
Czy wilczek? Tego się dowiemy dopiero za chwilę.
Dzień 6
2 trupy:
Cosiek - EGZEKUTOR
ProGmR - Naukowiec