Oddaję głos na Azraela. Zastanówcie się. Tylko raz zagłosował na wilkołaka. Siedzi cicho jak mysz pod miotłą. To do niego nie podobne.
Chociaż Facos wydaje się tak samo podejrzany.
Oddaję głos na Azraela. Zastanówcie się. Tylko raz zagłosował na wilkołaka. Siedzi cicho jak mysz pod miotłą. To do niego nie podobne.
Chociaż Facos wydaje się tak samo podejrzany.
Gdyby nie to, że nie ufam tobie na tyle, żeby coś wyjawić, to wiedziałabyś czemu tak cicho siedzę. Z resztą teraz już nie jest tak łatwo, w sumie nikt się nie wypowiada. Nie mam jak udowodnić, że nie jestem wilkiem, wiec proszę tylko o zaufanie
Dzień 8
1 trup:
facos14 - Wieśniak (głosowanie)
Brak ofiary mordu, lekarz się spisał.
No to mamy problem
GJ lekarz
Kurfa, zdrajca zasrany, każdemu z was ufałem, i co mi z tego przyszło? Nic do cholery... Fakin bulszit.
O co Ci chodzi?
Oddaje głos na Belladonne.
Oddaję swój głos na Azrael'a.
No nic, głos na Azrael'a. Obym się nie mylił, bo żal go troche
Na kogo, by tu zagłosować? ^^
Dobra, jak widzę znowu ludzie się nie umieją bawić i nici z "epickiego" zakonczenia. W takim wypadku głosuję na Chirona. Zdrajco (oczywiście nie bierz tego do siebie ;p).
Dzień 9
1 trup:
Azrael - LEKARZ (głosowanie)
Brak ofiary mordu, wilki też dzisiaj sobie upatrzyły Azrael'a, ale wsioki ich wyręczyły. :]
Czyżby po bardzo obiecującym początku przyszedł czas na spektakularną klęskę wsioków ?
Brawo za głosowanie na lekarza ! Popisaliście się
Głosuję ba Belladone. Xasarm już dawno by mnie zabił, bo wie już chyba tydzień, że jestem jasnowidzem, a nadal żyje, nawet teraz Azraela chcieli zabić. Gerrt jest wieśniakiem, prześwietlałem go. Kurde, a z Belcią tez przez PW się komunikowałem, na szczęście niedałem jej wprost do zrozumienia, kim jestem, dlatego nadal żyję. ALe trochę nas panna zwodziła, nie powiem
Chiron, ja od początku wiem, że jesteś jasnowidzem... Drugiego dnia dostałam informacje kim jesteś.
Przecież, przez cały czas mamy kontakt ze sobą na PW, a ty przekazujesz mi informacje kogo prześwietliłeś. Powiedziałeś, że Gerrt to wieśniak.
Mi tez tak napisal.
Za pewne powiedziałeś, że Gerrt nie jest wilkiem tylko dlatego bo wiesz, że wsród nas jest 1 wilk i 3 wieśniaków. Jeżeli ty jesteś wilkiem to masz 100% szansy, że trafisz. Sprytnie. Dodatkowo jeszcze ostatnie słowa Azraela...
Dobra, jak widzę znowu ludzie się nie umieją bawić i nici z "epickiego" zakonczenia. W takim wypadku głosuję na Chirona. Zdrajco (oczywiście nie bierz tego do siebie ;p).
Oddaję swój głos na Chirona.
Zaplątałeś się w sieci własnych kłamstw.
P.S. Ty też głosowałeś na Azraela.
Głosuję na Chirona.
lol
Oddaję głos na Belladonnę. Jak mnie przekona to zimienię.