Podejrzewałem Xasarma, ponieważ wydawało mi się, iż dobrze spełniał by rolę wilkołaka jako dobry "aktor". Po małej analizie tematu doszedłem do wniosku, iż to Cosiek jest bardziej podejrzany, po czym na niego zagłosowałem (głosowałem także dosyć wcześnie, więc nie było wcale "logiczne", że jest on martwy).
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
Oddaję swój głos na Arkaveril.
Nie dlatego, że na mnie glosowal, ale biorę pod uwagę jego ogólne zachowanie.
Biorąc pod uwage jego głosy, jest najbardziej podejrzany.
Ciężko było by zmienić wasze zdanie, ale to nie ja jestem wilkołakiem. Zabijecie kolejnego wieśniaka.
Nie ma nikogo kto jest wieśniakiem na 100%. Ale jaką drogą mamy to sprawdzić, jak nie eliminacją najbardziej podejrzanych?
Rozumiem was i to co robicie, ale nie mam innej drogi do przekonania was, że to nie ja nim jestem. Jak to mawiają - trzeba uczyć się na błędach.
Zrespil się!?
A ja głosuję na Xasarma. Od początku mi śmierdział a potem zniknął w tłumie (w przenośni).
Dzień 7
2 trupy:
Arkaveril - Wieśniak (głosowanie)
vanziom - Wieśniak (mord)
Nie brałem udziału w 2 głosowaniach. Jest nas mało, a ja nie miałem tropu, nie chciałem się przyczynić do smierci naszego. Teraz każdy jest na wagę złota. Ale teraz chyba mam już podejrzanego, przekonamy się jutro.
Kurdę, szkoda. Ale szkoda też tego, że GM daje ogłoszenia 15 min przed czasem bez żadnego opisu (tak, wiem, wiem, mało czasu, ale chociaż niech będzie 15 po, a nie przed oO).
Piszcie coś ! Jak mamy rozpoznać wilka!?
No nic, głos leci na facos14, to jedyny podejrzany, z resztą osób mam jako taki kontakt przez PW, i w większości jestem pewny, że to nie oni.
Głosuję na facos14. Nie wiem czy jest on wilkiem, ale na kogoś trzeba zagłosować
Nie chcę zginąć pod koniec sezonu :C
Nie będę się bronić po raz 2, ponieważ jestem niewinny, a nie mamy żadnych dowodów obciążających kogokolwiek.
Ja głosuję na Xasarma (jak wczoraj i kiedyśtam). Nie podobał mi się blef z jasnowidzem i nadal mi to śmierdzi.
Oddaję głos na facos14.
Oddaję głos na facosa.