Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - rekrutacja i zasady

jaka szkoda, będę płakał ;_;

Btw. do teraz nie zagłosowała na mnie chyba ani jedna osoba :P

Btw. Tak czy siak Wilki nie mogą wygrac, albo remis, albo wsioki.

CHociaz nie, moga wygrac, ale musi byc super zbieg okolicznosci :P

Mi się wydaję że wilki wygrają :)

Nie ma czegos takiego jak remis w tej grze.

Jest. Jak zostanie 1 wilk i 1 wsiok.

Wtedy wygrywaja wilki.

Nie ma nic o tym w regulaminie, ale oke.

Jak zostanie 1 wsiok i wilk to wtedy chyba właśnie remis jest.

Wilk głosuje na wsioka a wsiok na wilka. I wtedy zgodnie z zasadami obaj giną

Wtedy wilk nie majac problemu z jednym wiesniakiem - zjada go, przeciez glupek nie bedzie z wlasnej woli skakac do studni. Przy stanie 1:1 wilki wygrywaja. Poczekajcie jeszcze na opinie Yanga, ale wydaje mi sie, ze to oczywiste.

Btw. Mała gra hazardowa, obstawiajcie, która nacja wygra(albo obstawiajcie remis).

Nie, nie ma remisu >_>. Proste, że jak jest 1:1 to jest remis.

BTW. Dzz, wilk nie może go zjeść bo kolejność to Egzekucja>skille>mord, więc jak zginą obaj, to nie ma mordu.

Remis może być, nawet nadarzyła się ku temu okazja w tym, jak i w poprzednim sezonie, ale jak zwykle ktoś coś skopał :P.

Wsioki wygrają :P

Ale jaki jest sens, aby potencjalny ostatni wilk zgodzil sie na to, aby skoczyc w przepasc i zginac, mogac zamiast tego poczekac 10 sekund i zjesc wsioka. Tak samo wsiok - najpierw przechodzi przez ciezki okres, glosujac na swoich braci, czesto zabijajac innych wsiokow, po to tylko, aby ostaniego dnia zgodzic sie na to, aby skoczyc z wilkiem w przepasc. Gdzie tu logika?

Jeden wsiok - jeden wilk powinno skutkowac mordem wiesniaka i wygrana wilkolakow. To jest logiczne.

Ta gra nie jest logiczna od tego zacznijmy :D Nie grają inteligentni ludzie i tak jest :P (oczywiście nie wszyscy :D)

W sumie to nie ma co się sprzeczać :). Zobaczymy jak sezon się skończy

Sory, ale przez takie community jakie mamy teraz, trudno będzie trafić wilka. Dziś dali 3 posty. Ok :)

Wlasnie przez to sie wkurzam.

Dlatego mówię żę wilk wygra :)

Aauuuu!

Jaki troll z niego :D.

Gratulacje Xasarm, co prawda poświęciłeś kolegów dość szybko, ale mimo wszystko wygraliście. :]

No i wsiokom też należą się brawa, pierwsze 3 wilki zostały bardzo szybko rozpracowane.

Dzięki za udział.