jaka szkoda, będę płakał ;_;
Btw. do teraz nie zagłosowała na mnie chyba ani jedna osoba
Btw. Tak czy siak Wilki nie mogą wygrac, albo remis, albo wsioki.
CHociaz nie, moga wygrac, ale musi byc super zbieg okolicznosci
jaka szkoda, będę płakał ;_;
Btw. do teraz nie zagłosowała na mnie chyba ani jedna osoba
Btw. Tak czy siak Wilki nie mogą wygrac, albo remis, albo wsioki.
CHociaz nie, moga wygrac, ale musi byc super zbieg okolicznosci
Mi się wydaję że wilki wygrają
Nie ma czegos takiego jak remis w tej grze.
Jest. Jak zostanie 1 wilk i 1 wsiok.
Wtedy wygrywaja wilki.
Nie ma nic o tym w regulaminie, ale oke.
Jak zostanie 1 wsiok i wilk to wtedy chyba właśnie remis jest.
Wilk głosuje na wsioka a wsiok na wilka. I wtedy zgodnie z zasadami obaj giną
Wtedy wilk nie majac problemu z jednym wiesniakiem - zjada go, przeciez glupek nie bedzie z wlasnej woli skakac do studni. Przy stanie 1:1 wilki wygrywaja. Poczekajcie jeszcze na opinie Yanga, ale wydaje mi sie, ze to oczywiste.
Btw. Mała gra hazardowa, obstawiajcie, która nacja wygra(albo obstawiajcie remis).
Nie, nie ma remisu >_>. Proste, że jak jest 1:1 to jest remis.
BTW. Dzz, wilk nie może go zjeść bo kolejność to Egzekucja>skille>mord, więc jak zginą obaj, to nie ma mordu.
Remis może być, nawet nadarzyła się ku temu okazja w tym, jak i w poprzednim sezonie, ale jak zwykle ktoś coś skopał .
Wsioki wygrają
Ale jaki jest sens, aby potencjalny ostatni wilk zgodzil sie na to, aby skoczyc w przepasc i zginac, mogac zamiast tego poczekac 10 sekund i zjesc wsioka. Tak samo wsiok - najpierw przechodzi przez ciezki okres, glosujac na swoich braci, czesto zabijajac innych wsiokow, po to tylko, aby ostaniego dnia zgodzic sie na to, aby skoczyc z wilkiem w przepasc. Gdzie tu logika?
Jeden wsiok - jeden wilk powinno skutkowac mordem wiesniaka i wygrana wilkolakow. To jest logiczne.
Ta gra nie jest logiczna od tego zacznijmy Nie grają inteligentni ludzie i tak jest
(oczywiście nie wszyscy
)
W sumie to nie ma co się sprzeczać . Zobaczymy jak sezon się skończy
Sory, ale przez takie community jakie mamy teraz, trudno będzie trafić wilka. Dziś dali 3 posty. Ok
Wlasnie przez to sie wkurzam.
Dlatego mówię żę wilk wygra
Aauuuu!
Jaki troll z niego .
Gratulacje Xasarm, co prawda poświęciłeś kolegów dość szybko, ale mimo wszystko wygraliście. :]
No i wsiokom też należą się brawa, pierwsze 3 wilki zostały bardzo szybko rozpracowane.
Dzięki za udział.