Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - rekrutacja i zasady

Ten sezon już wymarł. Zakończ go Yang, bo nikomu już się grać nie chce, a przynajmniej Dragonborn wystartuje i inni pograją.

To końcówka, zawsze tak pod koniec jest.

Tak to jest, zostało tylko kilka osób i to raczej tych cichych.

Ten sezon już wymarł. Zakończ go Yang, bo nikomu już się grać nie chce, a przynajmniej Dragonborn wystartuje i inni pograją.

Kończyć grę jak został 1 wilk i 3 wsioków ? Dziwne pomysły Ci do głowy przychodzą ;]

Oj tam, oj tam :P Jak pojawiają się 2 posty na dzień, a przykładowy wilk odda głos i reszta idzie za nim :D W sumie, jak teraz nie trafią wilka, to będzie remis (chyba, że nie zamorduje, albo lekarz trafi skill'em ;))

Ni huhu. Wsioki wygrają ! Nie będzie remisu !

Zgadza się jutro ostatnia szansa dla wsioków, żeby wygrać sezon.

Założymy się? :D

Co tam umarlaki :P?

A ci znowu nie umieją się bawić. Okazja na tak zaskakujace zakończenie...Ale nieee, po co zrobić niesamowity zwrot akcji...

Btw. Mała gra hazardowa, obstawiajcie, która nacja wygra(albo obstawiajcie remis). Wśród tych którzy zgadną wylosujemy 1 osobę, która w potencjalnym 7 sezonie będzie mogła wybrać sobie klasę postaci. :]

Ja chcę, ja chcę!! :D Stawiam na Wylky.

Bedem trzymał kciuki za swoich. Do boju wsioki (czy jak to się teraz zwą)!

Ja stawiam na wsioki :P

@EDIT

Albo co mi tam, powinienem trzymać ze swoimi więc głosuję na wilki :D A nóż się uda :D

Cholera sory Azrael że cie wydymałem, mam nadzieję że mi wybaczysz ;_;

Co do zakładu, wygrają wylky.

Mam focha i tyle.

Nie no a tak serio to przecież gra (znowu nie powinienem ufać innym), ale nadal smutam, bo ni ma mega epic uber super hiper pro zwrotu akcji :P.

To ja też jednak głosuję na wilki :D Wkońcu "moi" :D

Patriota do końca, wsioki! :D Jak trafią tego, kogo myślę, powinni jutro zakończyć :D

Chiron... ty zdradziecki śmieciu :D (oczywiście tylko w grze)