Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - rekrutacja i zasady

Zmieniłem na takie coś:

- Naukowiec - MG robi dla naukowca rzut losowy k10 każdego dnia, jeżeli wypadnie 9 lub 10 to naukowiec znajduje lekarstwo na wirusa. Od dnia wynalezienia lekarska naukowiec ma możliwość raz na dzień podawać zastrzyk z antidotum jednemu z graczy. Jeżeli trafi na „wilkołaka” to ten zostaje wyleczony - nadal należy do frakcji wilkołaków, jednak nie jest już w stanie uczestniczyć w nieludzkich mordach. Jeżeli wszystkie grające wilkołaki są wyleczone to frakcja traci możliwość dokonywania mordów.

A może dodać jakieś losowe eventy? Np. wypady po coś, gdzieś tam, i jak sie to zdobędzie to można coś tam zrobić, czy na przykład gęsta mgła, dzięki której wilki mogą zabić dwie osoby? To takie luźne propozycje jak coś.

Chętnie bym się zapisał, jeśli jeszcze można. Ciekawi mnie ten klimat post-apo. Jak w mojej ostatniej takiej grze, będę aktywny.

A może dodać jakieś losowe eventy? Np. wypady po coś, gdzieś tam, i jak sie to zdobędzie to można coś tam zrobić, czy na przykład gęsta mgła, dzięki której wilki mogą zabić dwie osoby? To takie luźne propozycje jak coś.

Tak jak w sezonie chyba 4, jeżeli któraś frakcja będzie bardzo dominować, to będzie jakiś mał event, który będzie miał za zadanie odrobinę zrównać szanse.

Rekrutacja jak najbardziej aktuwlna, jeszcze sporo wolnych miejsc.

Jeżeli można to też bym się pisał na 6 sezon. :)

Dodaj

Około 5 wolnych miejsc, przewidywany start ? Piątek/Sobota/Niedziela - w zależności od tego kiedy skończy się sezon 5.

Proszę o dołączenie mnie do gry. Jestem bardzo tym zaciekawiona. :)

Więc i ja, Cosiek wyrażam chęć zagrania.

Proszę o potwierdzenie swojej aktywności (czy dalej przeglądają forum i chcę grać w sezonei szóstym) następujące osoby:

Skok2400

kakeru

Balledona

Jeśli można to i mnie dopisz :)

jeszcze ze 2 osoby i możemy jechać :]

buff Lekarza

- Lekarz: do czasu, gdy jest w grze przy każdym ataku zarażonych wykonuje się rzut k10, 8,9 lub 10 oznacza, że lekarz zdołał uratować ofiarę ataku.

Tak, nadal interesuję się tym, i chcę grać w sezonie szóstym.

(Y, masz błąd w poście. "Sezonei"? Nie, żeby hejtować, ale, wybacz, jestem grammar nazi.)

Rowniez chetnie zagram. Zglaszam sie.

19 graczy, chętnie posłucham opinii co do balansu, chodzi dokłądnie o kwestie ile ma być wilkołaków 3 czy 4

4. Będzie więcej możliwości stosowania ciekawych taktyk itp.

4 wilkołaki, będzie ciekawie.

Taa 4 powinno być dobrze. Im więcej wilków w stosunku do wsioków, tym lepszy late game :D Bo wilki czekają ^,..,^

4 wilkołaków :)

4 bo nie lubię 3