Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - rekrutacja i zasady

Przy takiej liczbie ludzi 4 wilkołaki to ideał.

Ano. 4 będą idealne.

A co powiecie o takiej klasie?

Zwiadowca - : Raz na 3 dni może wyruszyć na pustynię na poszukiwanie surowców. Ma jakieś tam szanse na znalezienie jakiegoś tam przedmiotu, który może dać tymczasowego "buffa" drużynie, lub którego będzie można jednorazowo użyć w jakimś celu.

Tak sobie tylko wymyślam jak coś Jak coś mi wpadnie do głowy to może jeszcze napiszę, a może się spodoba i legenda yangów wstawi go do gry xD

Sry za doubla ;_;

Brzmi nieźle Chiron. Ja jestem za, więcej klas, większa różnorodność, więcej sposobów na wygraną. ;)

Ten Sezon ma mniej klas niż mój poprzedni (4) - i takie było założenie.

Do tego Twój pomysł Chiron jest niesprecyzowany, jakiego buffa ?

Tak jak przedmówcy jestem za tym aby były 4 wilczki. I kiedy start gry?

niedziela

A nie może być jutro?

Do tego Twój pomysł Chiron jest niesprecyzowany, jakiego buffa ?

Specjalnie tak to zostawiłem, sam wcześniej wspomniałeś, że jak by jakaś klasa prowadziła, to byś zrobił jakiś event. Ale dam chociażby przykład jakiś. Zwiadowcy udaje się znaleźć Runę z jakimiś inskrypcjami, z jakimiś tam ruchomymi częściami (to czy uda mu się coś znaleźć było by losowe). No i powiedzmy ludzie mogli by jej użyć, nie znając jednak efektu, ale mogli by dać ją uczonemu, który nadal żyje (czy jak to tam ta klasa się zwie), i on przez kolejne 3 dni mógł by odczytać zapis na runie. No i zamiast jakiegoś jasnego przekazu co do sposobu działania runy, jest jakaś zagadka, a MG z góry już sam ustala, co ta runa by robiła przy użyciu. Czy coś w tym stylu :P

losuje klasy, myśle, że za kilkadziesiąt minut wszysyc powinni mieć na PW informacje.

O ktorej mozemy spodziewac sie pm o tym kim jestesmy?

Jaka bedzie rola neutralnej osoby?

EDIT// "losuje klasy, myśle, że za kilkadziesiąt minut wszysyc powinni mieć na PW informacje.* ja jak zwykle nie w czasie :D

W tym sezonie nie będzie neutralnych

To zmień zasady. ;) Bo tam jest inaczej napisane.

W następnej serii może vampiry ?? Właśnie obejrzałem "Abraham Lincoln: Łowca wampirów" i się pod jarałem :D

facos znowu nie może otrzymywać PW i znowu opóźni start ;] Xaram to samo. Jak są jeszcze jacyś chętni to neich się odzywają najwyżej ich zastąpimy.

Juz czysto. Mozna slac. Sorki all :)

No to zostało tylko facos, chyba, że ktoś się znajdzie na jego miejsce. Pozostali powinni mieć już informacje na PW, w razie czego prosze o kontakt na PW, gdyby ktoś nei znał klasy.

Jaki fail z mojej strony. Już miejsce zrobiłem. Sory za problem :/

Rekrutacja na miejsca rezerwowe otwarta, będziemy konsekwetnie wymieniać nieaktywnych.