Przy takiej liczbie ludzi 4 wilkołaki to ideał.
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - rekrutacja i zasady
Ano. 4 będą idealne.
A co powiecie o takiej klasie?
Zwiadowca - : Raz na 3 dni może wyruszyć na pustynię na poszukiwanie surowców. Ma jakieś tam szanse na znalezienie jakiegoś tam przedmiotu, który może dać tymczasowego "buffa" drużynie, lub którego będzie można jednorazowo użyć w jakimś celu.
Tak sobie tylko wymyślam jak coś Jak coś mi wpadnie do głowy to może jeszcze napiszę, a może się spodoba i legenda yangów wstawi go do gry xD
Sry za doubla ;_;
Brzmi nieźle Chiron. Ja jestem za, więcej klas, większa różnorodność, więcej sposobów na wygraną.
Ten Sezon ma mniej klas niż mój poprzedni (4) - i takie było założenie.
Do tego Twój pomysł Chiron jest niesprecyzowany, jakiego buffa ?
Tak jak przedmówcy jestem za tym aby były 4 wilczki. I kiedy start gry?
niedziela
A nie może być jutro?
Do tego Twój pomysł Chiron jest niesprecyzowany, jakiego buffa ?
Specjalnie tak to zostawiłem, sam wcześniej wspomniałeś, że jak by jakaś klasa prowadziła, to byś zrobił jakiś event. Ale dam chociażby przykład jakiś. Zwiadowcy udaje się znaleźć Runę z jakimiś inskrypcjami, z jakimiś tam ruchomymi częściami (to czy uda mu się coś znaleźć było by losowe). No i powiedzmy ludzie mogli by jej użyć, nie znając jednak efektu, ale mogli by dać ją uczonemu, który nadal żyje (czy jak to tam ta klasa się zwie), i on przez kolejne 3 dni mógł by odczytać zapis na runie. No i zamiast jakiegoś jasnego przekazu co do sposobu działania runy, jest jakaś zagadka, a MG z góry już sam ustala, co ta runa by robiła przy użyciu. Czy coś w tym stylu
losuje klasy, myśle, że za kilkadziesiąt minut wszysyc powinni mieć na PW informacje.
O ktorej mozemy spodziewac sie pm o tym kim jestesmy?
Jaka bedzie rola neutralnej osoby?
EDIT// "losuje klasy, myśle, że za kilkadziesiąt minut wszysyc powinni mieć na PW informacje.* ja jak zwykle nie w czasie
W tym sezonie nie będzie neutralnych
To zmień zasady. Bo tam jest inaczej napisane.
W następnej serii może vampiry ?? Właśnie obejrzałem "Abraham Lincoln: Łowca wampirów" i się pod jarałem
facos znowu nie może otrzymywać PW i znowu opóźni start ;] Xaram to samo. Jak są jeszcze jacyś chętni to neich się odzywają najwyżej ich zastąpimy.
Juz czysto. Mozna slac. Sorki all
No to zostało tylko facos, chyba, że ktoś się znajdzie na jego miejsce. Pozostali powinni mieć już informacje na PW, w razie czego prosze o kontakt na PW, gdyby ktoś nei znał klasy.
Jaki fail z mojej strony. Już miejsce zrobiłem. Sory za problem :/
Rekrutacja na miejsca rezerwowe otwarta, będziemy konsekwetnie wymieniać nieaktywnych.