Narazie jeszcze event z Misiaelem jest do zrealizowania, także narazie nie. I tak tyle się dzieje, że nie ma co jeszcze zagęszczać tego eventami i tak z trudem wszystko czytam.
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - rekrutacja i zasady
Nie dziwę ci sięl Ten sezon jest pod tym względem na prawdę wyjątkowy
Ten sezon jest epicki .
Było miło panowie
Kto jest za, żeby nie brać idio... Sokyre na następne sezony?
Za bardzo mieszał ludź ten. I nie dziwi mnie że zostałem rozszarpany
Ale i tak szkoda ;(
I dobrze myślę że furii na mnie użyli?
Po udanym dla wsiokołaków 1 dniu przyszedł czas na kubeł zimnej wody.
Chyba jednak nie będzie tak łatwo jak miało być.
Gdyby siewca żył mogliby połasić się o przemienienie mnie , to dało by im dodatkowe pole manewrów.
Chyba mogę tak pisać skoro już siewca nie żyje prawda?
Powiem szczerze, iż i ja miałem nadzieję, że siewca mnie przemieni w wilka. Trochę nudno być 5 raz z rzędu wsiokiem. Tym bardziej, że niektórzy już za pewno są 3 razy wilkami
P.S.: Widzę, że zrobił tu się pokoik przegranych .
Gdybać sobie można, ale proszę o nie pomaganie w dedukcji tym którzy grają.
Dodam, że obecnie w grze nie mamy nieaktywnych. Za osobę nieaktywną (taką którą chcemy wymienić) uważam osobę, która nie psize w grze przynajmniej 1 posta dziennie.
Btw. opcja w której Hantus rozkminia system i dostaje w środku zażartej dyskusji headshota - epic. :]
Właśnie o to mi chodziło Yangu .
@Hantus chyba tak. Mamy swój pokoik
Gdybać sobie można, ale proszę o nie pomaganie w dedukcji tym którzy grają.Dodam, że obecnie w grze nie mamy nieaktywnych. Za osobę nieaktywną (taką którą chcemy wymienić) uważam osobę, która nie psize w grze przynajmniej 1 posta dziennie.Btw. opcja w której Hantus rozkminia system i dostaje w środku zażartej dyskusji headshota - epic. :]
Wyobraź sobie mój Rage Byłem już na 90% pewny kto jest wilkiem, pisałem to, odświeżyłem temat i okazało się, że zostałem zabity...
Kurczę panowie, szkoda, że tak szybko padliscie, ale gra z wami to przyjemność.
No i strzał w Hantusa .
Hahhahahahhaha! I tak "Snajper to debil!" rządzi xd
Z wami również rozgrywka była przyjemna . Mimo iż padłem tutaj będę prowadził dyskusje o sprawiedliwości tego świata z poległymi. A pozostałym przy życiu wsiokom oraz wilkom życzę powodzenia
Po wyeliminowaniu 3 aktywnych graczy: patrzcie
Misiael, ja , Hantus jakże cicho się zrobiło
Nie obrażajcie snajpera, bo będzie mu smutno xd.
Sorry Hantus, nie chciałem Cię zabić. Miałem początkowo sprzątnąć Sokyre, ale było już na niego sporo głosów, więc myślę sobie - a szczele sobie w [xx] lub [xx] (moje wcześniejsze tropy), albo może spontanicznie, na Hantusa nikt by nie zagłosował, to może jego misterny plan! I tak jakoś wyszło xd
@Koyiro i tak jesteś miszczuniem za ucięcie dyskusji
Achievement się należy? xd
BTW:Myślałem, że wyniki szczału będą podane z tymi normalnymi, a tu owned .
Szkoda was ludki. Zwłaszcza Ciebie Niewiara, jakoś fajnie się tam z tobą gadało.
Co do pomysłu z Sokyre, jestem za.
To nie jest pokój przegranych! Ja też tu siedzę, a jeszcze żyje.
Mi też szkoda że mnie futrzaki jedne ubiły . A największą czapę miałem jak się dowiedziałem kto nimi jest
Yang będzie 7 sezon?
Osz ty chamie jeden:D. - Yang wie o co chodzi