Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - rekrutacja i zasady

Narazie jeszcze event z Misiaelem jest do zrealizowania, także narazie nie. I tak tyle się dzieje, że nie ma co jeszcze zagęszczać tego eventami i tak z trudem wszystko czytam. :D

Nie dziwę ci sięl Ten sezon jest pod tym względem na prawdę wyjątkowy

Ten sezon jest epicki :).

Było miło panowie :)

Kto jest za, żeby nie brać idio... Sokyre na następne sezony?

Za bardzo mieszał ludź ten. I nie dziwi mnie że zostałem rozszarpany :)

Ale i tak szkoda ;(

I dobrze myślę że furii na mnie użyli?

Po udanym dla wsiokołaków 1 dniu przyszedł czas na kubeł zimnej wody. :D

Chyba jednak nie będzie tak łatwo jak miało być. :D

Gdyby siewca żył mogliby połasić się o przemienienie mnie , to dało by im dodatkowe pole manewrów.

Chyba mogę tak pisać skoro już siewca nie żyje prawda?

Powiem szczerze, iż i ja miałem nadzieję, że siewca mnie przemieni w wilka. :P Trochę nudno być 5 raz z rzędu wsiokiem. Tym bardziej, że niektórzy już za pewno są 3 razy wilkami :(

P.S.: Widzę, że zrobił tu się pokoik przegranych :).

Gdybać sobie można, ale proszę o nie pomaganie w dedukcji tym którzy grają.

Dodam, że obecnie w grze nie mamy nieaktywnych. Za osobę nieaktywną (taką którą chcemy wymienić) uważam osobę, która nie psize w grze przynajmniej 1 posta dziennie.

Btw. opcja w której Hantus rozkminia system i dostaje w środku zażartej dyskusji headshota - epic. :]

Właśnie o to mi chodziło Yangu :D.

@Hantus chyba tak. Mamy swój pokoik :D

Gdybać sobie można, ale proszę o nie pomaganie w dedukcji tym którzy grają.Dodam, że obecnie w grze nie mamy nieaktywnych. Za osobę nieaktywną (taką którą chcemy wymienić) uważam osobę, która nie psize w grze przynajmniej 1 posta dziennie.Btw. opcja w której Hantus rozkminia system i dostaje w środku zażartej dyskusji headshota - epic. :]

Wyobraź sobie mój Rage :P Byłem już na 90% pewny kto jest wilkiem, pisałem to, odświeżyłem temat i okazało się, że zostałem zabity...

Kurczę panowie, szkoda, że tak szybko padliscie, ale gra z wami to przyjemność.

No i strzał w Hantusa :D.

Hahhahahahhaha! I tak "Snajper to debil!" rządzi xd

Z wami również rozgrywka była przyjemna :). Mimo iż padłem tutaj będę prowadził dyskusje o sprawiedliwości tego świata z poległymi. A pozostałym przy życiu wsiokom oraz wilkom życzę powodzenia :)

Po wyeliminowaniu 3 aktywnych graczy: patrzcie

Misiael, ja , Hantus jakże cicho się zrobiło :D

Nie obrażajcie snajpera, bo będzie mu smutno xd.

Sorry Hantus, nie chciałem Cię zabić. Miałem początkowo sprzątnąć Sokyre, ale było już na niego sporo głosów, więc myślę sobie - a szczele sobie w [xx] lub [xx] (moje wcześniejsze tropy), albo może spontanicznie, na Hantusa nikt by nie zagłosował, to może jego misterny plan! I tak jakoś wyszło xd

@Koyiro i tak jesteś miszczuniem za ucięcie dyskusji :D

Achievement się należy? xd

BTW:Myślałem, że wyniki szczału będą podane z tymi normalnymi, a tu owned :D.

Szkoda was ludki. Zwłaszcza Ciebie Niewiara, jakoś fajnie się tam z tobą gadało.

Co do pomysłu z Sokyre, jestem za.

To nie jest pokój przegranych! Ja też tu siedzę, a jeszcze żyje.

Mi też szkoda że mnie futrzaki jedne ubiły :). A największą czapę miałem jak się dowiedziałem kto nimi jest :D

Yang będzie 7 sezon?

Osz ty chamie jeden:D. - Yang wie o co chodzi :D