Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - rekrutacja i zasady

Yang, a co gdyby zrobić coś takiego.

Wilkołaki mają "uśpionego agenta". Na początku dostaje info, że to wsiok, a potem codziennie ma szansę (8-10 na k10), żeby dowiedzieć się, kim jest. Jeśli naukowiec wyleczy go przed pobudką, to jest ludziem. Po "przebudzeniu" jest traktowany jak zwykły wilczek. Jeśli zostanie jakkolwiek zabity, pisze, że wilczek. Wymusza to większą ostrożność z obu stron, bo możliwe jest, że właśnie morduje się swojego. Jeśli jest w grze, a jest "uśpiony" to gra toczy się dalej. Ale żeby wyrównać, jeśli jest tylko jeden "świadomy" wilk, może on wykonać podwójny atak.

Zbyt duże zamieszanie by było. To taka obusieczna klasa zmiennokształtnego, który został celowo usunięty. Oczywiście według mnie.

Pomysł interesujący ale czy dobry.. Nie jestem pewny

Wg mnie nie czytanie wszystkich postów likwiduje delikwenta do pełnoprawnego gracza Wilkołaków. Ot, taka smutna prawda.

Dokładnie. Mam takie pytanie. Xasarm ma bana na 24h. Ale jest członkiem gry. Yang powiedz mi czy ma prawo do głosu taka osoba czy nie?

Fajnie się grało chłopaki :) Będę wam kibicował, szkoda, że nasz snajper to debil.

Także miło mi się z tobą grało. Ciekawa bitwa na słowa :)

9745858 moje gg, jak ktoś ma kontakt z Xaramem to niech mu przekaże moje gygy

Yang fajny masz opis na gg :).

Hantus dzięki za grę ten sezon jest naprawdę wyborny. Mnie dzisiaj rozbroił sposób w jaki wasz słowny spór został ucięty. Powinien być za to order :D

Hahhahaha :D Nom xd "Snajper to debil!" Hahhahahah :D Ale beka xd

Beka w tym sezonie jest i to niezła. :D. A co najważniejsze nie przykrywa ona przemyśleń

Może czas zacząć spisywać najlepsze wypowiedzi poszczególnych sezonów? :D xd

Trzeba będzie chyba :D

Póki co ten sezon jest jednym z lepszych.

Aha, tak btw Yang, to może mógłbyś podawać info nawet jak lekarz nie uratował ofiary? Wiesz: tej nocy lekarz spełnił/nie spełnił swojego zadania. I takie tam.

Jakby spełnił to byś wiedział. :D A skoro ktoś padł martwy to chbya wszystko jasne

Czy rekrutacja do owej gry jest zamknieta?

No ale wiesz Yang dla czystego sumienia mógłbyś dać informację o rozpaczliwej aczkolwiek nieudanej próbie odratowania towarzysza.

Czy rekrutacja do owej gry jest zamknieta?

Jest otwarta, możesz wejść za nieaktywnego.

A ich chyba nie brakuje

Jest jeszcze jakaś okazja na powrót do gry? Może jakiś event?

P.S. KONTAKTOWAŁEM SIĘ Z BELLADONNĄ JAK JESZCZE BYŁEM ŻYWY.