Wilkołaki s10 (gra)

Zmieniam głos na Unknown. Coś pod koniec się rozruszałeś po śmierci Niewiary Oynokiego i PlainLazy. Dodatkowo nadmiar ":/" jest aż nazbyt nie pasujący do całości.

Ja od bardzo dawna mam problem z używaniem nadmiernej ilości emotek, staram się nad tym panować na forum ale np na gg to mi aż czasami głupio jak nimi spamie. Poza tym dwa ":/" to rzeczywiście taki nadmiar?

Głos na Iskacz. Gdybym zagłosował na kogoś innego, to jeszcze by był remis, a wtedy to by było kompletnie przewalone.

Głos na eddard

Coś mi tutaj nie pasuję

Głos na eddardCoś mi tutaj nie pasuję

Konkretnie co?

Grasz zbyt pasywnie, z nikim nie szukasz zwady. Dodatkowo jesteś bardzo podatny na opinie innych.

O tobie można by powiedzieć to samo.

Oddaje głos na Unknown.

Niema co dziś ide z tłumem... Wszystko postawione na dzisiejszy dzień mam nadzieję że się uda.

Głosuję na Iskacz

Unknown/Eddard wyglada sensownie jako zespol, jak sie myle to coz, nie moja pierwsza pomylka ;f

Dzień 5

Na stos mieszkańcy wybrali biednego Iskacza, okazał się być on zwykłym wieśniakiem.

stake.jpg

Dzisiaj biedni, przestraszeni wieśniacy znajdują martwego Rumcajsa. Był wieśniakiem.

Siewca próbował przemienić Elitara w wilka, jednak nie przetrwał on próby i zmarł, był również wieśniakiem.

triple.png

Przy życiu zostały 2 wilki kontra 2 wieśniaków i palladyn, gra toczy się dalej.

Ostatnie słowa:

Od siebie dodam, że WSZYSTKICH (z wyłączeniem wilków, bo to ich strategia) głosujących na Oynokiego wczoraj, oraz Iskacza dzisiaj dopadne w innych życiach - to będzie mój cel.

emmm okejj. Głos na eddard.

Nie żeby coś ale osoba na którą głosowałem od samego początku gry czyli Krevtar ciągle żyje, nikt nie zwraca na niego uwagi, nic się nie odzywa, jedyne jego wypowiedzi były wtedy kiedy na niego zagłosowałem a nikt więcej nawet nie zwrócił na niego uwagi. Pierwsza myśl najlepsza i jestem prawie pewny, że on będzie wilkiem. Już teraz oddaję głos na Kravtera.

@EDIT

Zobaczcie sobie graf po dzisiejszym bo bardzo ciekawie to dziś wygląda. To mnie tylko utwierdza, że Kravter może być jak najbardziej wilkiem. Nikt przez cały sezon poza mną na niego nie głosował. Perfekcyjnie się chował...

http://s6.ifotos.pl/img/5-dzienjp_eenhwsp.jpg

5-dzienjp_eenhwsp.jpg

Sesja, egzamin do 23, sorry że nie odpisywałem (wiem że i tak rzadko to robię, jak już wspominałem sesja i czas spędzony na uczelni od 8 do 22).

Z tego wszystko co tutaj przeczytałem do tej pory według mnie wilkiem (tak znowu, tak kontruje), jest Unknown. Dlaczego? To ciągłe wrzucanie grafik z votowaniem jak dla mnie powoduje że wszyscy uznają go za kogoś kto chce "polować" na wilki, może to właśnie element podpuszczania wszystkich w grze. Tak to prawda że jestem jakby "ukryty" podczas tego sezonu, ale naprawdę nie miałem pojęcia że będę miał aż tak mało czasu.

Głoś oddaję na Unknown

Głos na kravter.

Głosuje na Eddard

Jak się nie uda teraz to raczej ugramy remis!

Dzień 6

Na stos mieszkańcy wybrali eddarda i kravtera. Pierwszy z nich to wilkołak, drugi wieśniak

stake.jpg

Wilki w nocy zamordowały ProGmR'a, wieśniaka.

Przy życiu został:

PALADYN: Mariska

SIEWCA ZARAZY: Unknown

OGŁASZAM REMIS, GG, KONIEC 10 SEZONU

GG, prawie się udało, jeden rzut kostką od wygranej :(