Czy teraz widać mój graf czy nadal nie?
Wilkołaki s10 (gra)
Widać, głośno i wyraźnie.
Bezsens przecież afker to po prostu afker a jakby to był afker wilk to wtedy yang by go priorytetowo zmienił, mamy jeszcze trochę czasu.
Afkerzy zostają usunięci po 2 dniach. Jeżeli jest wilkiem i zostanie zamieniony na rezerwę, to nasza sytuacja poważnie się pogorszy. Jeżeli nie jest- niczego i tak nie tracimy.
eddard plss. On nie gra od samego poczatku i chyba ani razu sie nie udzielil
Dałem się ponieść tłumowi i zmieniłem na tego AFKa :/ Ale nie jest jeszcze nic stracone, weźcie zmieńcie na kogoś innego bo yang może nam go wymieni, a tak to być może stracimy głos :/ Dobrze mówi Pro i Mariska
@EDIT
eddard plss. On nie gra od samego poczatku i chyba ani razu sie nie udzielil
Według mojego grafu drugiego dnia głosował.
Oddaję głoś na PlainLazy
Dzień 4
Na stos mieszkańcy wybrali biednego Konsek, okazał się być on zwykłym wieśniakiem.
Dzisiaj biedni, przestraszeni wieśniacy znajdują martwego PlainLazy. Był wieśniakiem.
No pięknie, trzeba spiąć dupe mieszkańcy.
Jeśli jutro źle wybierzemy to może być nasz koniec :/
Pozostaje jeszcze kwestia siewcy, czy już kogoś przemienił?
Mieszkańcy wioski czują, że ich szanse na przeżycie topnieją z minuty na minutę. Gdzieś w lesie koło osady zagrzmiał potężny wilczy skowyt... To znak, że siewca zarazy jest gotowy, by w następną noc podiąć próbę przeciągnięcia jednego z wsioków na mroczną stronę.
Głos na Iskacz. GG, fajnie się grało - do następnej gry.
rumcajs, eddard, ew. Iskacz. To moje typy. Dzisiaj oddaje głos na Iskacz. Jak nie wejdzie, a paladynowi sie nie uda to gg.
Dokładnie jak dziś nie spalimy siewce albo paladyn nie obroni go przed nim to już będzie koniec, mam nadzieję że dziś każdy pomyśli i uda nam się ich wyczaić.
Przepraszam że nie było mnie tak długo ale miałem obowiązki.
Również głosuję dziś na Iskacz. Nasza ostatnia nadzieja :/ Mam nadzieję, że tym razem trafimy i wygramy ten sezon :/
patrz, jak wszyscy na niego głosuja to nagle odpowiedzial