Wilkołaki S7 [GRA]

Znaczy wczoraj wiele się nie wydarzyło. Vampir błaga o życie. Misiael walczy ze smołą ;p. Zaś Tayowi wybuchło się

Haha jednak wczoraj za dużo w karczmie wypiłam i o to efekt..

Ze względu na to, że wieczorem może mnie nie być głosuję na Misiaela. Jakoś tak podejrzanie się zachowuje.

No to graj Vampirze....

Witam wszystkich, pokłóćmy się trochę, może znajdziemy wilka (albo nas wilki nakręcą, ale raz się żyje)

Dzień dobry wszystkim. Trochę mi się pospało, ledwo co wstałem i już rutyna.

YT>Forum>9gag>Maple Story.

<3 ferie.

Tak.

Jednak nie będę pochopnie głosował. Odwołuję swój głos na Misiaela. Mam nadzieję, że wybaczy mi tamte chwile uniesienia.

Usłyszeliście głośnie hałasy z dawnej chaty Tay'a.

Później, błysk. Zaraz potem z chaty wyszedł Azrael, z bransoletą na ręce.

Oto kolejny obiekt badań! Chociaż czy jest on wilkiem? Czy może człowiekiem?

A to ciekawe. Tak czy siak ja wybywam chwilowo tam gdzie internet jeszcze nie dotarł. Mam nadzieję że uda mi się wrócić w miarę wcześnie.

Witaj Azreal. Jak się tutaj znalazłeś?

Coś pierdykło w tej chałupie i jestem!

Ciężki dzień w pracy. Coraz mniej klientów po "zamknięciu" nas tutaj. Mam nadzieję, że jeszcze trochę pożyjemy. Jak z jedzeniem?

Smola i Byq. Ewidentne wilki. Widać , że starają się głosować na jedną osobę , podając bezsensowne uzasadnienie byleby tylko ich nie wykryć.

Podtrzymuję głos na Smole.

baj de łej. są 2 czy 3 wilki ?

Sialala sialala, mój głos idzie na...

A nie powiem! Zagłosuję kilka minut przed końcem, buahah.

Głos na Smole.

Dlaczego?? Kobieca intuicja (mam nadzieje że trafna).

Oddaje głos na Smole. Z powodu ciągłych zmian tematu, podczepianiu się wszelakich wątków itp. itd. etc. wiecie o co chodzi.

Zobaczymy. Mam nadzieję, że tej nocy wilki zabiją Misiaela. Wiem, że i tak zginę. Jestem wieśniakiem i tylko osłabicie wioskę. Ja mam swój typ i podejrzewam Misiaela. Zacząłem go podejrzewać i od razu zrobić się agresywniejszy. Głosujcie na niego ludzie.