Drogi Misiaelu, a jakie mam podać dowody, jeśli to dopiero początek gry. Po prostu tak mi się wydaje, nic więcej.
Wilkołaki S7 [GRA]
Liczyłem na to, że mój głos będzie mógł zadecydować o czyimś życiu, a tu takie coś, meh. No to w takim razie... głos na Misiaela. Wczoraj wpieprzyłeś mojego kota! To ja go sobie upatrzyłem na obiad!
Pewna osoba mi pisze na PW. Nie ujawnie jej, ale chcę, by wiedziała, że mam plecy. Piszę publicznie ponieważ chcę, żebyście zachowali ostrożność do piszących do Was ludzi. Robcie sobie "plecy" u zaufanej osoby.
Myślę że nie ma czegoś takiego jak zaufana osoba.
Fakt, nie ma tu kogoś takiego jak zaufana osoba. Sam dobrze o tym wiem, tyle nakłamałem w poprzednich sezonach... Lepiej brzmi osoba najmniej podejżana. I nie zapominajcie, że solo się tu nie wygra jako ludz.
To ja głosuje na Byq bo jest nierobem
Albo zaufajcie mi! Możecie mi zaufać tak bardzo, że nawet mogę przechować cały wasz majątek!
Kiedy koniec dnia?
Do mnie nikt nie piszę No nic jakoś wybije sam wszystkie wilki
Dziennik Skryby, Dzień 3
Wieśniacy wysłali na stos osobnika z imieniem Smola.
Smutne trochę widzieć jak grupa ludzi spala pobratymca.
Smola był wieśniakiem.
Później dało się słyszeć konania ofiary wilków, biednego poczciwego, skalpującego koty Misiaela.
Także był wieśniakiem.
Dzisiaj do piachu poszło dwóch wieśniaków, a to śmieszne.
Mała notka do siebie, wyczuwam w tej wiosce obecność czegoś, co nie jest ani wilkołakiem ani człowiekiem, cóż to, któż to może być?
Porażka .
Sorki za moją nieobecność ale dopiero teraz wróciłem do domu.
@Vampir. Masz jakieś dowody czy głosujesz tak na pałę?
Łolaboga! Nie mam pomysłow, kto może być wilkiem. A Misiaeal mógł się przydać. Kto z nim miał na pieńku prócz Smoly?
Ale chodzi o oddanie na niego głosu czy jak?
Aułl zabolało teraz mam problem, ciekawe kto to jest ten tajemniczy osobnik.
Vampir czy ty dobrze się czujesz i napewno rozumiesz powagę sytuacji w której się znaleźliśmy?
Pewnie ktoś ma możliwość przefiltrowania jednego gracza.
A może nieumarły powrócił w te tereny?
A czy ktokolwiek mówił, że ludzie są tymi "dobrymi", co?
Czyli jeśli wygrają wilkołaki, to oni są dobrzy? Seems legit.
Vampir, nie zgodzę się z twoim tokiem myslenia. I chyba nie będę jedynym.