Wilkołaki s8

(Szlag. Byq wie o moim ulubionym jedzeniu!)

Btw. Głosuje na Rexina. Przeczytałem jego posty raz jeszcze. Nie za bardzo bronił się przed moimi oskarżeniami. Poza tym ten Roleplay strasznie ubogi i ukrywający to czym najprawdopodobniej jest. Pozostaje jeszcze kwestia tego, że z nikim nie chce wchodzić w konflikt.

Zobaczymy ;) Ja głosu nie zmienię. Coś o tym wiem:)

No to głosy narodu są bardzo zmienne :) Skoro i tak nie ma jeszcze żadnych dowodów na nikogo, to pewnie umrze dzisiaj jakaś niewinna osóbka.

Górnicze koło fanów statystyki donosi:

Rexin, Smoła, Misiael,ProGmR - po jednym głosie

Ohoho, czyżby dziś miały zginąć aż 4 osoby?

Mam się bronić ? byście powiedzieli że wilkiem jestem !

Zagłosuję tak tak, że będzie jeden trup. A każda osoba, która przyczyni się do śmierci paru będzie przeze mnie uważana za wilka.

Witam was wszystkich.

Drugi dzień zbliża się ku końcowi, więc nawet nie dziwię się, że poleciały pierwsze oskarżenia oraz głosy.

Teraz kolej na mnie.Mój głos prawdopodobnie oddam na Svizz'a.Jego posty są bezsensowne, które nic nie wnoszą do tematu, a gdy Niewiara napisał mu, aby nie wykręcał się od odpowiedzialności nagle ucichł.

I chcesz 5 trupów?

Idąc za tokiem myślenia Xasarma. Wilk! Wilk! Nesquik to wilk!

Hola, hola. Czy Xas tak napisał? Nie. Po prostu chce zapobiec jak największej liczbie zgonów jednego dnia (chociaż można trafić wilka patrząc z innej strony). Tak czy siak ja prawdopodobnie zagłosuję na Rexina. Nie wnosi nic, a skoro nawet nie ma ochoty się bronić, to nie wiem czy będzie z niego pożytek.

Xasarm dobrze myśli lepiej stracić 1 niż 5 chociaż to dziwnie brzmi bo w tej 5 sam jestem , chociaż wiem że ten svizz jest taki trochę przeze mnie podejrzany nesquik ma rację. Ale jeszcze nie głosuje przeczytam wszystko od początku i wywnioskuje kto może być prawdopodobnym wilkiem

Dosłownie tego nie napisał, co nie zmienia faktu. W sumie głosowanie jest po to, żeby każdy oddał głos na tego kogo on uważa za wilka. A może wśród tych 5 osób są, wilki? Może, choć nie koniecznie. Czasem trzeba podjąć dodatkowe ryzyko, a nie ogłaszać, że jak ktoś doprowadzi do takiego stanu rzeczy to zaraz go podejrzewać. A oddawanie głosu żeby nie umarło tyle osób też jest podejrzane. Może chce ratować swoich braci?

To jeszcze nie zabije 5 osób. Ale zostawi decyzję w rękach Niewiary i reszty która zwyczajnie czeka na oddanie głosu.

Napisałem, że prawdopodobnie oddam na niego głos. Nie zagłosowałem na niego może czytajcie dokładniej. Po prostu napisałem co ja myślę.

A co do Twojego zapytania Xasarm. Nie nie chcę i dlatego głosu jeszcze nie oddałem. Poczekam, poobserwuje mam jeszcze czas na to.

Ja uważam, że głosujecie trochę zbyt pochopnie. Jednak jest to pierwszy dzień, i nie za bardzo można wyciągać jakiekolwiek sensowne wnioski.

Hola, hola. Czy Xas tak napisał? Nie. Po prostu chce zapobiec jak największej liczbie zgonów jednego dnia (chociaż można trafić wilka patrząc z innej strony). Tak czy siak ja prawdopodobnie zagłosuję na Rexina. Nie wnosi nic, a skoro nawet nie ma ochoty się bronić, to nie wiem czy będzie z niego pożytek.

Chcesz obrony to masz Prawdopodobnie zagłosuje na Azraela dlaczego ? gdy pewnie wszystko przeczytał spróbuję zabić mnie później misiaela zabije , wygra i tyle z gry i myślę że zabijanie swoich nie jest zbyt sensowne chociaż nie wiem czy wilkiem nie jesteś , ale ten tekst ''Nie wnosi nic, a skoro nawet nie ma ochoty się bronić, to nie wiem czy będzie z niego pożytek'' co już jednego z głowy byś miał ?

Mnie już nie będzie więc oddaję głos na Rexina, najbardziej podejrzaną mi osobę.

No masz rację Blast. Pierwszego dnia to ciężko mieć dobre powody na zagłosowanie. Ja jeszcze pomyśle i ewentualnie pójdę za głosem ludu <_<

Ok spoko więc to tak najpierw próbuję robić rp jest źle to siedzę cicho też jest źle to co mam robić ? widzę że xasarm i azrael jakaś zmowa .