Króliku drogi kiedy choć w najmniejszym stopniu osłaniasz domniemanego wilka to jesteś podejrzany
Wilkołaki s8
Co masz na myśli? ;x
Edit. A dobra chyba zrozumiałem
Powiem tak , pod wieczór przed śmiercią coś napisze ten kto to zrozumie będzie mieć z górki jednakże jeśli nie zrozumiecie dalej będzie tak samo .
Ok zobaczymy
Powiedzmy to będzie coś ala zagadka z bezsensownymi zdaniami ( i tak wiem że umrę )
Vanziom ja próbuje myśleć do końca, a nie od razu się na kogoś rzucać. Dzień się jeszcze nie skończył, a więc mamy szanse zdobyć dodatkowe poszlaki.
Niby tak nesq ale wiesz jak jest ja jednak jestem przekonany że on jest wilkiem .
Owszem wiem, ale ja wole wziąć pod uwagę wszystkie dostępne opcje. Jeżeli okaże się wilkiem no to bardzo dobrze, ale jeżeli nie? To kogo wtedy prześwietlił nasz jasnowidz? I dlaczego wprowadził nas w błąd?
Ja zakładam że jednak jest wilkiem jeśli nie będzie nim to wtedy dopiero będziemy się zastanawiać co się stało i dlaczego zostaliśmy wprowadzeni w błąd przez Misia
Nie rozumiem, czemu Misiael miałby kłamać, chociaż jakby się dłużej zastanowić...
Tak czy siak dzisiaj znowu głosuję na Rexina. Kręci niemiłosiernie, wymyśla serio dziwne teorie, a nawet jeśli będzie naszym to dla mnie praktycznie żadna strata.
No cóż widzę, że Rexin tak czy siak zginie, więc nie pozostaję mi nic innego do wyboru. Głos oddaje na Rexina.
Oddaje głos na VampirLord'a.
W żaden sposób nie jest to decyzja podjętą myślą "już się nagrał". Po prostu w tym sezonie jego wypowiedzi są głupie, ale inaczej niż w innych. Według mnie on jest wilkołakiem.
I ktoś tam oburzył się na snajpera, i mówił że zapomniał, że jest w grze. Moje domysły są takie
- Snajper wiedział, że Rexin by umarł dzisiaj, więc po co marnować strzał i dać innym możliwość głosu na inną osobę która prawdopodobnie będzie człowiekiem.
Nie strzelił, żebyśmy nie zabili kolejnego niewinnego dzisiejszym głosowaniem, moim zdaniem.
Kurde, w tym sezonie piszę wyjątkowo mało postów, i w tym sezonie mają jakiś większy sens.
Głosy w głowie mnie za to zabiją.
Ze snajperem chodziło mi o Koya.
dlaczego nie daliście mi pograć dłużej ? xD
Twój dzisiejszy głos kakeru jest bez znaczenia ponieważ i tak on dziś nie zgnie od głosowania a tłumaczyć się zapewnie nie będzie bo ten .... przemilcze nie czyta postów do czego się przyznał więc sie nic nowego nie dowiesz . Jeśli nic więcej sie nie dowiem/dowiemy jutro sam na niego oddam głos.
A ja dzisiaj wstrzymuję się od głosu, bo okaże się pewnie, że Rexin to nie wiiiilk
Przecież Misiael nie miał żadnego powodu, żeby kłamać... Chyba, że chciał ochronić kogoś, kto był zagrożony, oddalając wszelkie podejrzenia w strone Rexina.
No jeśli tak będzie to ja również oddam głos jutro na Vampira.. Napisał kilka postów, narzekał, że pewnie zginie 1 a nawet nic specjalnego nie robi żeby nie zginąć, oddaje głos na chybił trafił.
Svizz nie tyle co kłamać, tylko wykorzystując to, że mu uwierzymy do tego, aby zginął ktoś kogo podejrzewa. To jedna z opcji drugą jest to, że Rexin to po prostu wilk prześwietlony przez jasnowidza i będziemy mieli go z głowy
Svizz nie tyle co kłamać, tylko wykorzystując to, że mu uwierzymy do tego, aby zginął ktoś kogo podejrzewa. To jedna z opcji drugą jest to, że Rexin to po prostu wilk prześwietlony przez jasnowidza i będziemy mieli go z głowy
wiesz że ja jeszcze żyje i to czytam ? : D