Wilkołaki s8

bosche vampir xD

Vampirze wyjdź. Tam są drzwi. Za dużo wypiłeś kolego. (marny rp) Takie losowania to sobie możesz pan wsadzić w końcowy odcinek przewodu pokarmowego.

W ogóle jest tu nieumarły?

Jak nie wiesz o co nam chodzi?... Losujesz sobie kto ma spłonąć i nawet nie pomyślisz. Już nie wspomne o tym że napiszesz raz tylko kto ma odpaść ;)

W ogóle jest tu nieumarły?

Nie ma, zasady się kłaniają.

"- Ezgekutor: posiada umiejętność Furia. Furia - raz na trzy dni/tury może wykonać atak (razem z watachą wilkołaków), który ignoruje obronę Paladyna a nawet nieśmiertelność Nieumarłego."

>.>

@Down

Zwracam honor.

Były niedociągnięcia w zasadach, np. Zmiennokształtnego nie ma, a było napisane, że jak siewca zarazi księdza, jasnowidza lub szamana to zostanie zmiennokształtnym. Napisałem o tym do Yanga, a Yang zmienił tak, że zostają Siewcami czy tam Egzekutorami, a przy okazji figurowała klasa Wojownika, o którym nie było napisane, w co się zmienia po zarażeniu. Więc potem usunął z gry wojownika. ;p

(Jakoś tak to było, nie pamiętam dokładnie)

juz nie długo umrę

@Svizz

Może i Misiael nie miał powodu by kłamać, ale zrozumcie ludzie, że równie dobrze mógł prześwietleniem trafić na wieśniaka. Wtedy na Rexina głosował, bo mu tak pasowało. Czemu niektórzy z was zachowują się jak ograniczeni umysłowo i widzicie zawsze jedną stronę.

Może i kłamał, ale to nasze jedyne źródło a skoro był jasnowidzem to istnieje duże prawdopodobieństwo, że mówił prawdę.

No nic obiecałem to powiem ale jednak to nie zagadka Abraxus coś ukrywa może to coś ważnego może nie ale pamiętajcie mnie dobrze chociaż byłem wilkiem ! tak byłem byłem ale traktujcie pierwsze moje słowa na poważnie !

Napisał mi na PW, ze jest widzem i ze Rexin to wilk. Ja w to wierzę.

ale dlaczego ty mu tak wierzysz ? to twój brat czy co ? ale tak wogóle to gg fajnie się z wami grało chopaki

i tak już padam vampir , gdzie ten yang chce już umrzeć ps lubie ciastka czekoladowe

Nieżle Rexin próbujesz zrobić zamieszanie w grupie. Jednak jest to trochę bezsensu, sugerujesz, że coś ukrywam, niby co ?

Vampir jak gadałem z tobą na tsie to wydawałeś się normalny, ale to chyba tylko złudzenie...

Vampir normalny buhahahahahaha xD

DZIEŃ 2

Na stosie spłonął Rexin, jednego futrzaka w kopalni Azerglow mniej ! Brawo górnicy, ale jeszcze trzy bestie czają się w mroku, nie traćcie czujności !

Ofiarą mordu padł Xasarm, był zwykłym wsiokiem.

No nareszcie. Tak słabo się maskował, a tu dopiero 2 dnia padł. Z tego co widzę to wilczki skupiaja się na tych "ważniejszych", którzy coś wiedzą. Padł Misiael, jasnowidz i Xas, z którym się kontaktował. Niedobrze. Ale bądźmy dobrej myśli, w końcu wilczek padł.

Uff, a już się bałem, że to była podpucha. Szkoda Xasarma, dobry człowiek, dobry górnik.