Jest coraz lepiej. Niemniej jednak, zostały nam jeszcze 3 wilki. Musimy uważać. Paladyn w ogóle czuwa czy śpi? ;p
Wilkołaki s8
Oddaje głos na Vampira powiem szczerze nie mam jakiś większych podejrzeń w jego stronę ale mnie po po prostu denerwuje jego gra która nic nie wnosi i do tego strzela oskarżeniami na chybił trafił i do tego się przyznaje . Mam nadzieje że więcej do tej gry nie zostanie od dopuszczony
Vanziom, ale po co od razu głosować? No po co? Nie lepiej jest troszkę poczekać na jakieś nowe poszlaki?
Nie , wkurzył mnie tym swoim losowaniem, jestem impulsywny sorry
Również jestem za spaleniem Vampira.
Ech, ale czy wy nie rozumiecie, że czymś takim nie znajdziemy nowych dowodów? Każdy zagłosuje na Vampira wilki tak samo i na tym się skończy kolejny dzień i jeżeli Vampir nie okaże się wilkiem to dość, że nie zdobędziemy nowych poszlak to na dodatek stracimy swojego.
Takiego 'swojego' to nie szkoda.
Może i nie, ale będziemy jeden dzień do tyłu jeżeli Vampir nie okaże się wilkiem.
@EDIT
Ja bym się jeszcze przyjrzał Svizz'owi. Jego posty nic nowego nie wnoszą do tematu. Pisze albo bezsensownie, albo to co inni.
No to 1 wilka mniej ;x. Też bym był za spaleniem Vampira. Działa mi na nerwach ...
Ja bym się bardziej przyjrzał osobom, z którymi Rexin żył wyjątkowo dobrze
Zgadzam się z przed mówcą, z tym, że najpierw Vampir ...
Po pierwsze nie można wysyłać screena z informacją o klasie, o tym jest w regulaminie. Po drugie nic do ciebie nie mamy tylko do tego jak się zachowujesz i że psujesz grę innym osobom. Dziękuję za uwagę.
Up to własnie oznacza że coś do niego mamy . Wiec tak vampirze mam coś do Ciebie .
Kto jest za tym, żeby zakopać Vampira w kopalni i nie dać mu prawa do głosu, nie marnując głosów na niego?
Ja
Jeśli jest taka możliwość i GM się zgodzi to jak najbardziej za !!
Jeżeli tak można to i ja jestem za.
Vampir to Vampir, ale koniec końców wilkowyje są gorszym problemem i powinniśmy ich odkryć w pierwszej kolejności, tak sądzę.
nesquik. Nie ma to jak głosować na podstawie tego, że jego posty mają niby mniejszy sens niż reszty. Świetny trop - gratuluję dedukcji. Ja bym Vampira zostawił w spokoju, jakoś mi się nie widzi, żeby on był wilkiem. Mamy na to takie same dowody jak i na całą resztę, czyli żadne.
Mnie nie interesuje kim vampir jest ja chce żeby tylko z tej gry zniknął . Możecie mnie za ten tekst spalić jak chcecie ale porostu ten kolo psuje mi zabawę z tej gry .