Wilkołaki s8

Jest coraz lepiej. Niemniej jednak, zostały nam jeszcze 3 wilki. Musimy uważać. Paladyn w ogóle czuwa czy śpi? ;p

Oddaje głos na Vampira powiem szczerze nie mam jakiś większych podejrzeń w jego stronę ale mnie po po prostu denerwuje jego gra która nic nie wnosi i do tego strzela oskarżeniami na chybił trafił i do tego się przyznaje . Mam nadzieje że więcej do tej gry nie zostanie od dopuszczony -_-

Vanziom, ale po co od razu głosować? No po co? Nie lepiej jest troszkę poczekać na jakieś nowe poszlaki?

Nie , wkurzył mnie tym swoim losowaniem, jestem impulsywny sorry -_-

Również jestem za spaleniem Vampira.

Ech, ale czy wy nie rozumiecie, że czymś takim nie znajdziemy nowych dowodów? Każdy zagłosuje na Vampira wilki tak samo i na tym się skończy kolejny dzień i jeżeli Vampir nie okaże się wilkiem to dość, że nie zdobędziemy nowych poszlak to na dodatek stracimy swojego.

Takiego 'swojego' to nie szkoda.

Może i nie, ale będziemy jeden dzień do tyłu jeżeli Vampir nie okaże się wilkiem.

@EDIT

Ja bym się jeszcze przyjrzał Svizz'owi. Jego posty nic nowego nie wnoszą do tematu. Pisze albo bezsensownie, albo to co inni.

No to 1 wilka mniej ;x. Też bym był za spaleniem Vampira. Działa mi na nerwach ...

Ja bym się bardziej przyjrzał osobom, z którymi Rexin żył wyjątkowo dobrze

Zgadzam się z przed mówcą, z tym, że najpierw Vampir ...

Po pierwsze nie można wysyłać screena z informacją o klasie, o tym jest w regulaminie. Po drugie nic do ciebie nie mamy tylko do tego jak się zachowujesz i że psujesz grę innym osobom. Dziękuję za uwagę.

Up to własnie oznacza że coś do niego mamy . Wiec tak vampirze mam coś do Ciebie . ^_^

Kto jest za tym, żeby zakopać Vampira w kopalni i nie dać mu prawa do głosu, nie marnując głosów na niego?

Ja

Jeśli jest taka możliwość i GM się zgodzi to jak najbardziej za !! ^_^

Jeżeli tak można to i ja jestem za.

Vampir to Vampir, ale koniec końców wilkowyje są gorszym problemem i powinniśmy ich odkryć w pierwszej kolejności, tak sądzę.

nesquik. Nie ma to jak głosować na podstawie tego, że jego posty mają niby mniejszy sens niż reszty. Świetny trop - gratuluję dedukcji. Ja bym Vampira zostawił w spokoju, jakoś mi się nie widzi, żeby on był wilkiem. Mamy na to takie same dowody jak i na całą resztę, czyli żadne.

Mnie nie interesuje kim vampir jest ja chce żeby tylko z tej gry zniknął . Możecie mnie za ten tekst spalić jak chcecie ale porostu ten kolo psuje mi zabawę z tej gry .