Boże święty jak patrze na niektórych to mnie krew zalewa. Kłóćcie się dalej, bo jakiś Vampir głosuje sobie od tak. Zignorujcie go i tyle. Co za... brak słów.
Wilkołaki s8
Mamy jakieś wskazówki na dzisiaj czy będziemy dalej vampira męczyć bo losowo zagłosował??
Nic nie chcę mówić, ale jak my zmarnujemy dzień, to psowaci bynajmniej tego nie zrobią xD
Głos na VampirLord'a.
Powodów da się domyślić, poza tym podałem wcześniej + nie czyta całego tematu gry.
Niech żyje demokracja!
Dzisiaj 2 głosowania: pierwsze tradycyjnie: kogo spalić?
Drugie, to referendum na waszą prośbę:
Czy odebrać VampirLordowi prawo do głosowania?
Odebrać VampirLordowi prawo do głoswania.
Wycofuję swój głos (na spalenie) na VampirLord'a.
Jestem za odebraniem głosu VampirLordowi
@Edit
Kakeru mogłeś zmienić głos, a nie wycofać, no ale jak chcesz.
Oddaję głos na Smole. Zamilkł po ostanim moim przemówieniu, a nawet się nie wytłumaczył.
@Up
Nie mam pewności na kogo oddać głos, dziś się wstrzymam.
Odebrać VampirLordowi prawo do głoswania.
Wycofuję swój głos (na spalenie) na VampirLord'a.
(Przekopiowałem a co tam )
Wycofuje głos ale mam nadzieje że w następnej grze vampirek nie zostanie poduszczony do rozgrywek .
Co do oddania głosu mam kilka podejrzeń ale najmocniejsze w stronę smoły , ale na razie jeszcze nie głosuje .
Głosuje za odebraniem Vampirowi prawo głosowania
Dzisiaj się raczej wstrzymam od głosowania nie mam pojęcia na kogo głosować.
Głosuje za odebraniem Vampirowi prawo głosowania
Dzisiaj nie głosuję, nie mam żadnych podejrzeń.
Przepraszam, ale nie mam teraz czasu na grę. Proszę o zabicie mnie w jakimś roleplayowskim stylu;/ Przepraszam was. Nie wiem czy yang ujawni moją klasę jak nie to ja napiszę później.
Jestem za odebraniem Vampirowi prawa do głosów.
Wycofuję mój głos na spalenie.
Przepraszam, że nie na czerwono, ale z telefonu piszę. Z kompa nie bd mógł skorzystać w najbliższym czasie, zatem głosy bd oddawał właśnie tak.
Ktokolwiek ma jakiekolwiek poszlaki? Cokolwiek, co by wskazywało na kogokolwiek, czy dzisiaj nie głosujemy i pozwalamy wilkom zabić jednego z nas?
Dziś wstrzymam się od głosu. Nie miałem dziś czasu tego wszystkiego przeczytać i przeanalizować.
Głosuje za odebraniem Vampirowi prawo głosowania.
Oraz póki co ja też pasuje.
Dzień 3
Na początek dobra wiadomość, wilki nie dał rady dzisiaj nikogo zamordować - to znaczy, że siewcy nadal brakuje jednego mordu, aby przemienić kogoś w wilka. Paladyn czuwa !
Druga dobra informacja VampirLord został wykluczony ze wszystkich głosowań.
No i na koniec zła informacja, spaliliście Smołe, który był ostatnim SZAMANEM w wiosce.
Szkoda, że Smoła nie może grać. Ale w sumie wiadomość jak najbardziej radosna
Nie moge glosowac do konca gry jestescie słabi ;p
To nie my jesteśmy słabi . Jak widzisz nikt Cie tu nie chce . Gratki dla palladyna !!!!