Prosze Cię zamilcz ;x No w sumie oprócz tego, że Smoła zginął to wiadomość jak najbardziej pozytywna
Wilkołaki s8
I poległ szaman....
Vampir nie ma prawa głosu no bardzo dobrze. Zginął szaman no nie nie zbyt dobra wiadomość, ale chociaż Paladyn się spisał.
Hmmmm a ja sobie tak myślę co by było gdyby Vampir okazał się wilkiem i to jego trolowanie to tylko przykrywka?
Też możliwe, chociaż jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Niby tak niby nie ale chyba jest na to za .....
Jakby Vampir był wilkiem to rozegrałby to pewnie tak, że zginąłby w pierwszym lub drugim dniu.
Oczywiście gz dla paladyna, trochę lipa, że szamana nie ma, ale jest to dość samobójcza klasa, więc może i dobrze, bo jakby trafił wieśniaka, no to dwóch graczy już nie ma.
Oddaję głos na Svizza. "i nie głosuj na svizza chłopak tak jak ja nie umie poprostu za bardzo pisać"
Jest to fragment mojej rozmowy z Rexinem na gg.
I tak nie ma pomysłów na głosy. Oddaję głos na Svizz'a.
Teraz jedno pytanie czy rexin kłamie i próbuje nas jeszcze wrobić ? A może to jeszcze większe kłamstwo bo kłamie uszaty ? Z głosowanie poczekam do wieczora .
Ja tam uszatym nie wierzę. Poczekam do wieczora.
Ja chyba nawet sprawdzę informacje Zajeca. To jest lepszy trop, niż moje puste domysły. Ale koniec końców, z czystej przekory, poczekam z głosowaniem
Również poczekam do wieczora, bo nie wiem czy można mu wierzyć.
Powiem tak, zaglosuje dzis na niego lecz jesli nie bedzie on wilkiem to nastepne glosy to bedzie uszaty oraz Pro
Taaa, w sumie się wam nie dziwię Moje akcje są jednoznaczne. Cóż, sam się sobie dziwię, no ale sam bym na siebie zagłosował, gdybym był na waszym miejscu. Może to nawet i lepiej.
Pro. Wcześniej niespecjalnie wierzyłem w Twoją psowatość. Ale po tekście typu "tak, widzę że zachowuje się jak wilk a w ogóle to bym strzelił jakiegoś samobója ale nie mam sznurka", zaczynasz mi pachnieć jak wilczek
Poczekamy, zobaczymy. Ktos wie, co się dzieje z Koyem?
Po prostu zdaję sobie z tego sprawę Nikt się za specjalnie nie udziela, nudą wieje, żadnych poszlak, więc popiszę sobie trochę
Oddaje głos na ProGmR- zobaczymy co z tego wyjdzie , mój głos nie powinien Cie dziwić
Mnie nie dziwi, ale Ciebie prawdopodobnie zdziwi .
Jeśli mnie zdziwi to oznacza że postąpiłeś źle rzucając specjalnie takie światło na siebie .....