Wilkołaki s8

Hmmmm można wysyłać rozmowy? Chodzi mi o sam tekst nic więcej.

Nie można. W sumie możesz chyba jakoś opisać rozmowę, ale własnymi słowami, a nie wkleić. (chociaż pewności nie mam)

To było tak. Napisał do mnie, że ma dowody na Misiaela i Azraela. Wpierw zaczął od tego pierwszego. Napisał, abym zobaczył jego posty w poprzednich sezonach gdzie wszyscy mu ufali, i że teraz chce wygrać grę dzięki ufności ludzi do niego. Potem napisał to o tym Svizz'ie. Potem coś wyskoczył z Azraelem, Misiaelem, Xasem oraz Niewiarą, że oni najbardziej mogą manipulować ludźmi. Po zapytaniu się go, dlaczego pisze akurat do mnie, jego argumentem było to, abym miał jakieś info gdy on zginie oraz to, że w jakimś sezonie mieliśmy jakiś sojusz.

No i to mniej więcej było właśnie tak.

Rozmowy można wklejać , tylko nie zdjęcia ,screeny itp . Chyba ^_^

Wolę nie ryzykować i poczekam aż Yang napisze czy można czy nie.

Hahhaha powiedział Vampir ^_^

Tak to właśnie jest z naszym MG, że na głowie ma jeszcze pracę i (zapewne) jeszcze kilka rzeczy, więc nie ma czasu na przesiadywanie przed monitorem, zazwyczaj wieczorem wchodzi, to odpisuje na PW + oczywiście robi sprawozdanie z całego dnia.

Cóż. Zaryzykuje Uszasty :) Zamiast dodawać dramaturgii i zrobić w głosowaniu remis, wybiorę rozsądniejszą po przybliżeniu opcję i ten jeden raz Ci zaufam.Głosuje na Svizz'a

Czyli mam rozumieć, że jeżeli Svizz nie okaże się wilkiem, to ja zginę kolejny?

Tego nie jestem w stanie Ci zagwarantować, bo jestem tylko elementem i jednostką :) Ale sądzę że jeśli nic nieoczekiwanego sie nie wydarzy, poprostu oddam na Ciebie swój głos :)

Oddasz na mnie swój głos, dlatego że zagłosowałem na Svizza na podstawie rozmowy? Jeżeli Yang pozwoli to skopiuje cały tekst z tej rozmowy, aby udowodnić wam, że nic nie zmyślam.

A czy wolno kopiować prywatne rozmowy ? Według mnie jest to trochę bezsensu, psuje cały klimat gry.

Abraxus, ale to tylko tekst nic więcej. Równie dobrze mógłbym to zmyślić i sam napisać (chociaż w tym wypadku raczej nie jest to możliwe), więc jak dla mnie powinno być to dozwolone.

Ja sądzę że możesz zacytować, jednak kopiowanie rozmowy to dość głupie. Tak samo łatwo podrobić a jednak psuje klimat.

No nic to jeżeli Yang pozwoli to spróbuje to jakoś napisać, aby nie popsuło klimatu.

W takim razie również oddaję głos na Svizza.

Głosuję na Svizza, sorki, że tak, ale z telefonu piszę.

Ty tam za dużo do gadania nie masz pozdro :) A wgl nie da rady, bo z telefonu pisze. Czytanie ze zrozumieniem ;x

Zapomniałeś, Curricku dokończyć zdania - "Czytanie ze zrozumieniem [...] nie jest mocną stroną Vampira"

Vampir nie czyta postow tylko je nabija sobie .