Faktycznie Kakeru ale przynajmniej za mnie dokończyłeś.
Wilkołaki s8
AAAA, spóźniłem się! Jesli jeszcze można, to głos na facos'a.
Ja dzisiaj wstrzymuje się od głosu, póki co nie mam żadnych dowodów do oskarżenia kogoś, mam nadzieje że dzisiaj się coś wyjaśni Póki co trochę na oślep głosujemy
Dzień 4
Na stosie spłonął Svizz - wieśniak.
Ofiarą mordu padł nesquik - paladyn.
Delikatnie mówiąc jest niedobrze.
Jest bardzo źle. Nie mamy paladyna, jasnowidza, szamana oraz kilku ważnych wieśniaków. A ksiądz może by się obudził? ...
Zgadzam się. Jest nas co raz mniej. Jeszcze strata paladyna ;x
Najgorszy jest jeszcze ten brak pomysłów :/
Uuu teraz będzie ciężko nie dość że paladyn zginał to nie mamy żadnych poszlak :/
Dobra to kogo palimy dziś jakieś sugestie ?
Ksiądz pewnie AFK siedzi
Mamy dwóch afkerów, a mianowicie facosa i Koya. A więc jeden z nich musi być klechą, bo gdyby ksiądz był aktywny, to na pewno by kogoś wskrzesił. Chyba, że ksiądz myśli, że swojej umiejętności może użyć dopiero po 8 dniu, a to jest 8 dni cooldownu -,-
A może Vampir jest klechą, który się na nas wk***ił i nam nie pomoże, huh?
Who cares. Głos na VampirLord'a.
Nie wiem jak wam, ale mi najbardziej podejrzanym wydaje się być ProGmR. Bronił Rexina, jego posty ostatnio były dziwne i czasem nie zrozumiałe. Także mój głos oddam dzisiaj na niego chyba, że coś się stanie i rzuci to światło na całą grę, bo na razie jest to trochę strzelanie na ślepo.
Śmiało, nie będę się bronił. I tak nie ma na kogo głosować, ale sam zagłosowałbym na ciebie
@Edit
A no właśnie, oddaję głos na byczsek.
@Edit2
W tym momencie prawdopodobnie zobaczymy przykład moich umiejętności, ale to wyjawię później
@up trzeba go było zabić na początku...
Byczasek też tak uważam głos na ProGmR . Jest odpowiedzialny za śmierć szamana , bronił Rexina a teraz trochę bez powodu oskarża Ciebie . Jestem prawie pewien że jest wilkiem .
Fajnie Jestem prawie pewien, że nie ogarniasz. A no i nagle na mnie spada wina za śmierć szamana. Nie ma to jak obsypać rzeczami, które nawet tej osoby nie dotyczą, tylko po aby dowiedzieć się, że jest się w błędzie. W końcu ja zacząłem go podejrzewać. Dobra dawać na mnie głosy
@Edit
Po tej wypowiedzi vanziom, wygląda jakbyś dobrze wiedział kim jest byczsek i trochę oburzyło Cię nagle, że na niego głosuję.
Nie wiem kim jest , ale ty jesteś bardziej podejrzany .
Prawdopodobnie zginie Pro, ale ja nadal podtrzymuję głos na facos'a. On gra w ogóle?