Nie, nie gra.
Wilkołaki s8
Głosuję na ProGmR.
Jest podejrzany już od samego początku gry, wszystkie jego podejrzenia i inicjacje głosów okazywały się błędne (bo ginęli wieśniacy). Nie jestem pewien, czy jest wilkiem, ale w każdym razie tak się zachowuje. Przekonamy się, jak go spalimy.
Buuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Koniec.
"Wszystkie jego podejrzenia i inicjacje głosów okazywały się błędne". Ty sam siebie słyszysz? Mam rozumieć, że ja nie umiałem znaleźć wilka, ale wy palicie ich każdego po kolei? Udało wam się spalić jednego wilka, co do którego się pomyliłem i wielcy myśliwi haaaah
BTW. Warto było, bo temat się rozkręca (przynajmniej dla mnie).
Palimy ich, bo najłatwiej iść za głosem ludu, a przez lud mam na myśli... resztę graczy? A każde twoje 'wychylenie się' z głosem (np. głosowanie na Svizza) okazywało się błędne.
Dlatego właśnie dzisiaj zginiesz i zobaczymy co z Ciebie za zwierze .
Mi i tak obojętnie, bo ten sezon nie był przeze mnie traktowany aby wygrać, tylko sprawdzić jedną rzecz. Właśnie teraz się to sprawdza i miałem rację.
@Edit
Czekaj BB, bo nie ogarniasz. Tu nie chodzi o to, aby iść za resztą graczy, tylko mieć własne zdanie i myśleć samodzielnie. I tutaj właśnie ogar, bo to nie ja się wychyliłem na Svizz'a. No, ale wg. was lepiej nie głosować wcale i pozwolić wilkom zeżreć wsioki, bo wy "nie chcecie mieć kogoś na sumieniu". Pier*olenie, że tak powiem No, ale jak ktoś się pomyli, bo nie chce dawać wilkom czystego dnia to oczywiście wróg. Na stos z nim etc. etc. Mam teraz do was jedno pytanko. Czy jesteście tacy głupi, czy na prawdę myśleliście, że jako wilk zacząłbym tak odwalać? Biorąc pod uwagę, że pierwszy raz grając jako wilk całkiem dobrze mi poszło, głupim jest założenie, że teraz dałbym się tak po prostu spalić. Mózgi ruszać, mózgi.
A mianowicie? Rozwiń myśl, a nie zaczynasz i zostawiasz w niepewności.
Chciałeś sprawdzić czy nami można manipulować ? Tak zapewne da się przekonać że samemu jest się wilkiem to nic trudnego . Spróbuj tak zrobić żeby Ci w 100% zaufali że nim nie jesteś ot co .
O to chodzi, że nie możecie wiedzieć o co mi chodzi, bo co to by było za sprawdzenie.
@vanziom
Nope, toż to dziecinnie łatwe, tak jak mówisz. Chodzi o coś więcej. Może kiedyś się dowiecie
BTW. Jak już zginę, to dowiecie się, że takie granie wilka od początku nie było przypadkowe. No ale zamykam się bo za dużo gadam
Głos na VampirLord'a
Nie mam na kogo głosować a nawet jak Vampir okaże się wieśniakiem to nic się nie stanie
Mam taką propozycję:
Zmieńcie głosy na Vampira, bo skory nie mamy pewności do tego kto jest wilkiem, może go chociaż uciszymy, bo chyba nie ma osoby której by nie denerwował, co?
Nie ma zmieniania, co wy wkręcacie
Vampir i tak nam nie może nic zrobić. Poza tym, jako wilk (chyba) by się tak nie wygłupiał. Chyba.
Vampir nawet jeśli jest wilkiem to może być zjedzony na końcu ,przecież to taki unless że szkoda gadać . A twoja propozycja Kakeru jest dość hmmm podejrzana . Zobaczymy kim okaże się Pro , oraz Vampir w końcu będzie duble kill jeśli nic się nie zmieni .
Podejrzana....?
To teraz jak na spowiedzi, kto chcę się pozbyć Vampira?
Btw, właśnie zagrałem pierwszego rankeda.
TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYLE FLAME'U!
Niedługo zostanie 1.
No to chyba wszyscy
W d*pie mam tego krwiopijce, w następnej grze już nie zagra a tu jest chyba nieszkodliwy .
btw w lola graja noooby , tak jestę hejterę lola no.1
Niby. Zawsze może mieć jakąś przejebaną klasę i nas pozabijać, right?
To je vampir powiedział że jest "dobry" to na 90% jest dobru . Naprawdę wolę wpierw sprawdzić Pro .
off top : f*ck yeah ! przebiłem w postach revolutio , następny w kolejce guru
, ale bywalca dalej nie mam xD