Wilkołaki s9 (gra)

Dzień 5

Dziś mieszkańcy postanowili spalić Abraxus, była on wieśniakiem.

stake.jpg

Na swoją kolejną ofiarę bestie wybrały Kapec'a, był on wieśniakiem.

Wioskowy Szaman wciąż wściekle miota swymi zaklęciami i dziś uśmiercił Gustola, który był WILKOŁAKIEM.

BRAWO dla szamana. Szkoda, że jednak go ocaliłem - szaman nie musiałby na niego skilla "marnować".

..... nnnie bbyłem wilk... too tylko ja sie taki urodziłem.... zabiliscie owłośonego wieśniaka arghhhh........

Nastepny dzien jeszcze nie natapil a ja oddaje glos? owszem !

Glosuje na Xasarm a dlaczego? Gustol byl wilkiem gdy Xasarm go kryl piszac ze Gustol jest aktywny kiedy nie byl a jezeli sie myle to mozecie i mnie spalic ;]

Tak, kryłem go i się tego teraz wstydzę. Ale twój argument jest z dupu wzięty. Aktywny, to chodziło mi o to, że bardziej aktywny od Abry, ale cóż. Jak bardzo chcesz przegrać, to proszę bardzo.

Oddaję głos na Misiaela. Gdy zostało mało ludzi nie udziela się i w ten sposób nie chce zwrócić na siebię uwagi.

Mój głos się nadal nie zmienił, głosuję na Misiaela.

Głosuję na Kakeru. Coś mi śmierdzi.

Głosuje na Kakeru. Zbyt mało pisze.

Głosuję na Misiaela. Pomimo, że moje podejrzenia w jego kierunku są nie tak pewne jak to było w przypadku Gustola to wciąż solidne, a w przeszłości udało mu się uniknąć spalenia tylko dzięki nieco kontrowersyjnemu stylowi pisania Darkkiego (no i pewnie same wilki dołożyły jakąś cegiełkę do tego). Szkoda by było, żebyśmy zmniejszali jeszcze bardziej naszą szansę na wygraną zabijając przypadkowo szamana. Tylko on nam został jako tajna broń, bez niego gra już wczoraj byłaby skończona.

Głosuję na Xasarm'a.

Poprzednio uchronił Gustola od spalenia, później tłumaczył się, że jest mu za to wstyd.

Głosuję na Kakeru. Coś mi śmierdzi.

Może się nie wymyłeś?

Genialny powód na głosowanie. Iskacza zresztą też.

Jeśli coś się stanie i umrę, albo cuś, to moimi typami na ten moment są właśnie Xas I Iskacz.

Jeszcze niby Misiu jest, ale co do niego to nie mam zielonego pojęcia.

Nie chroniłem Gustola. Nie chciałem dopuścić do podwójnego spalenia. A że on wydawał mi się bardziej wiarygodny...

@edit I gdybym ja bym był wilkiem, nie postępowałbym tak głupio, jak wilczki w tym sezonie. Zamiast pozabijać weteranów i gra wygrana. I Ty, Kakeru, był byś jedną z pierwszych ofiar.

Dzień 6

Dziś mieszkańcy postanowili spalić Misiaela, był on wieśniakiem.

stake.jpg

Na swoją kolejną ofiarę bestie wybrały Kakeru, był on wieśniakiem.

Szaman postanowił sprawdiż tożsamość gracza Oynoki, który okazał się być wieśniakiem. Więc zarówno on jak i szaman Iskacz zginęli w skutek zaklęcia.

PRZY ŻYCIU ZOSTAŁ 1 WIEŚNIAK i 3 WILKOŁAKI - WILKOŁAKI WYGRAŁY SEZON, GG

Auuuuuuuuuuuuu :)

no kuhwa mówiłem. Wiedziałem, że co do Xasa się nie myliłem.

CZEMU JA ZAWSZE JESTEM WSIOKIEM!? :C

Ktoś być musi :D. Fajnie się grało, tylko takie małe pytanie co do szamana. Czemu ja ? :D

Miałeś racje Xasarm co do zabicia Iskacza, zwracam honor ;). Ciekawa gra, chociaż przez brak aktywności niektórych osób sam zacząłem pisać nieco mniej. GG

Niepotrzebnie napisałeś "Hmm to dziwne że na ciebie zagłosował. Bardzo dziwnee." A jeśli chodzi o gustola to był w złej pozycji na liście bo pomiędzy mną był on i Kapec.

O tym nie pomyślałem. No nic będę teraz bardziej uważał na to co piszę :)