Powinno Cię obchodzić, w końcu sam nie zniszczysz wilków.
Wilkołaki s9 (gra)
Unknown 5 głosów
Gustol 3 głosy
Misiael 1 głos
Deimond 1 głos
I tak będzie po grze jeśli dzisiaj padnie niewinna osoba, a wilki przeprowadzą kolejny atak. Wtedy przewaga będzie drastyczna, i po grze.
Obecnie jest 14 osób i 4 wilków. Pada nam 1 dobra osoba, zostaje zabita kolejna + przemieniona jedna (moze tez zginac lub nawet nic sie nie stac). W najgorszym razie zostanie 11 osób w tym 5 wilków. Jeszcze nie koniec.
Mam nadzieję, że się nie mylimy. Zobaczymy po 22. Ja wrócę tak za 30-40 min.
Dzień 4
Dziś mieszkańcy postanowili spalić Unknowna, był on palladynem.
Na swoją kolejną ofiarę bestie wybrały Deimonda, był on wieśniakiem. Deimnond był chroniony mocą palladyna, jednak przebiegłe bestie zaatakowały z furią elitarnego dla rasy bestii Egzekutora.
To nie koniec złych informacji...
Jeden z mieszkańców wioski został przemieniony w wilkołaka. Chyba już nic nie uratuje Azerdob...
Jesteśmy głęboko w d*pie.
To nie koniec wyroków śmierci na dziś...
Wioskowy Szaman w końcu się obudził i postanowił uśmiercić Niewiarę, który był WILKOŁAKIEM.
Wreszcie jakiś sukces Jeszcze nic nie stracone
Nareszcie sie ujawnil.
Witam Was moi mili, z okazji wczorajszych wydarzeń zapraszam Was wszystkich na kufel Ale za darmo.
Być nie moźe!
Ludzie, to nie koniec, nie skończyliśmy walczyć!
@EDIT: Jako, że nikt nie jest skory, aby udzielić głosu ja zagłosuję na Abraxus. Niestety nie mamy nikogo poważnie obiążonymi dowodami, a ona wydaję mi się najbardziej podejrzana. Cały czas idzie na tłumem, a to mi się nie podoba.
Rozumiem, że jest niedziela, ale tego, że odezwały się dziś tylko dwie osoby już nie. Jak nie będziemy pisać, to wilki mają wygraną grę. Jaki jest sens się do niej zapisywać, by potem siedzieć cicho?
Chociaż oddajcie głosy.
Tak jak ostatnim razem, głosuję na Misiaela.
Też zagłosuje na Abraxus. Od dłuższego czasu nic nie napisała.
Głos na Gustol. Spalmy w końcu wilkołaka. Szaman nieco podtrzymał nadzieję na zwycięstwo, ale dobrze by było samemu ich palić, a nie liczyć na jedną osobę.
Głosuję na Gustol
Szczerze: wydaję mi się strasznie dziwny i podejrzany, podobnie jego wypowiedzi.
Abra x2
Gustol x2
Misiael x1
Więc glosuję na Abraxus, by nie było dabel killa dla wilczków. Też mam wątpliwości, co do Gustola, ale przynajmniej jest aktywny.