Wilkołaki s9 (gra)

Witajcie.

Jam jest Żydek, a me imie to Mojsze. Jak komuś zabraknie na trunek u Facosa, to zawszę mogę coś pożyczyć ma mały procent.

Mnie poprostu trzyma ta wioska urodzilem sie tutaj, wychowalem no i w ogole zzylem sie z ta wioska wiec napewno nie zaczne uciekac tylko stane do walki nawet jesli bede sam, nie po to tyle pracy tutaj wkladalem zeby poprostu odejsc zreszta trzeba pokazac tym "wilczkom" kto rzadzi i powiem jeszcze raz, nie dam sie przegonic.

Wypijesz, zaśniesz i wywiozą cie w las. Lepiej kupować u karczmarza.

Mojsze pożycz no trochę hajsiwa, pewnie i tak nikt z nas nie dożyje czasu w którym Ci to oddam.

@Up czy tylko ja nie czaje o co chodzi/do kogo on gada?

@UP Chodziło mi żeby zachować ostrożności w kupowaniu trunków.

zeby wydupic z wioski w ktorej kreci sie kilka kotkow to trza ni miec jaj za przeproszeniem.

@ProGmR

Ni mieć jaj to możesz mieć po spotkaniu z takim "kotkiem".

zawsze mozesz isc do schronu z kobietami i dziecmi, albo won z wioski jak nie pasuje

Witam wszystkich :)

Witam Cię Hantusie. Po ciężkiej podróży polecam udać się do mojej karczmy pod "Skręconym Świniakiem". Dla Ciebie dzisiaj kufel ale gratis .

Facos, kufel gratis, ale napój po normalnej cenie, nie?

Witam wszystkich, widzę że alkohol już jest, znajdzie się dla mnie?

Witam wszystkich, przepraszam, że tak późno przychodzę, przyniosłem drewno na opał.

Witajcie ;)

Witam serdecznie! :)

Powiem cześć i idę orać pole w końcu to wieś :)

.... Bogna day ut ia pobrusa, a ti po piwu let ku gospodie.

Orać, orać tylko nie dać się wyorać. Powinniśmy się zmobilizować. Jak dalej będzie nudno, to bardzo chciałbym, by wilki mnie przejęły :( Smutna rola żydowskiego wsioka.

Oddaję głos na DeimonD. Tak wyszło z wyliczanki sorry :)

Witam Was, dopiero wstałem po wczorajszej popi...eścił mnie prąd i zemdlałem. Ja się wstrzymam z głosem do wieczora. Mam nadzieję, że jakiś wilk da nam o sobie znać.