Witam wszystkich.
@Pro ty nie żartowałeś z tą wyliczanką ?
Witam wszystkich.
@Pro ty nie żartowałeś z tą wyliczanką ?
No nieźle człowiek sobie ora pole, a tu na niego rękę podnoszą Ja tylko krótko powiem nie jestem zły.
@Niewiara
Jakoś trzeba wilka złapać, a dowodów brak, więc jak inaczej chcesz to zrobić?
albo wilczki chcą dzisiaj wykosić dwóch dobrych
@Pro. No niby jest to jakiś sposób przyznaje, lecz mimo wszystko gdy tak wiele osób będzie milczeć to tylko to nam pozostanie.
@DeimonD. Mam nadzieję że tak nie jest
Pytanie tylko czy wilk się odezwał czy na razie siedzi cicho, żebyśmy nie zwrócili uwagę na nich.
Pierwszy dzień to tylko losowe strzelanie. Radzę wywalić dzisiaj kogoś mało aktywnego. Dużo nie ucierpimy na takiej stracie.
myśle, że wtopienie wtłum było by idealne dla wilczków ;] Niż siedzenie cicho i bycie aktywnym jedynie w głosowaniu
Ty darkyy coś o tym wiesz co nie ?
@Darkyy
Nie mow tak na glos bo jeszcze wilczki uslysza i zaczna tak robic, nagle beda bardzo aktywne
Kto idzie dzisiaj ze mną popić w karczmie.
@UP
Pls bez takich.
Ja bym nie głosował na nieaktywnych. Przynajmniej na razie, bo zawsze na ich miejsce może wejść rezerwowy. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby wilk przespał całą grę (z tego co ja pamiętam).
całą nie, ale jeden afkował do ostatnich 2 dni
A coś o tym wiem.. Może
I jak zwykle, staje się najbardziej podejrzany ^^
Ja akurat pamiętam sytuację w której zły praktycznie przespał całą grę
Burmistrz przypomina, że dziś na stosie spłonie pierwsza ofiara! Ale kto? Decyzja należy do was mieszkańcy...
Może burmistrz
Mam teraz dwa typy - jednak jeśli spłonę dobrze myślałem
Mam teraz dwa typy - jednak jeśli spłonę dobrze myślałem
Łooo. Nic nie rozumiem z twej wypowiedzi. Ja chwilowo muszę znikać jako iż obowiązki wzywają. Postaram się wejść później
@DeimonD
Ta, akurat się dowiesz jak cie spalą. Ehem, good job.
I znów " ja mam 2 typy" itp. nie można mieć typów na tym etapie