Wilkołaki sezon 10 (rekrutacja)

PLANOWANY START: Pierwsze głosowanie najwcześniej w sobotę 31 maja, czyli temat będzie otwarty tradycyjnie dzień wcześniej

Ja już jestem gotowy, dziś miałem ostatnią maturę :)

Bym zagral, tylko nie wiem czy mi glupi internet pozwoli.

Przypominam, żeby poczyścić sobie skrzynkę PW, zaraz zaczynam wysyłać klasy

Klasy rozesłane, jeżeli ktoś nie dostał/ma jakiś problem to PW

Rezerwa czuwa ;p

Jeżeli do jutra do 20, ktoś będzie bez 1 postu w temacie to polecimy z pierwszymi zmianami.

Jeżeli będziemy podmieniać, to w pierwszej kolejności decyduje o tym kto będzie online w godzinach 20-22 z rezerwowych (żeby w razie czego można było głosować), a druga kwestia to miejsce na liście (jeżeli będzie więcej niż 1 osoba rezerwowa online)

Mhm ... ciekawie spalą 3 osoby dzisiaj plus 4 zabiją wilki, a co tam ;p

Czy ktoś z rezerwowych jest online? Jest 1 miejsce na podmiankę, kto pierwszy z listy rezerwowej się zgłosi (napisze posta tutaj pod moim) wchodzi do gry

Ja chcę !!!!!!! zrobić tam porządek bo jest burdel ;p

Jak będzie jeszcze jedno wolne to z chęcią wbiję. Jestem online zawsze od 16-22, prawie codziennie również od 10-14.

Facos jak będą zmiany to pewnie tak jak dzisiaj godzina 20-22, żeby z jednej strony afker miał cały dzień na napisanie czegoś i zrehabilitowanie się, a z drugiej strony żeby osoba która wchodzi do gry mogła jeszcze zagłosować.

Apropo sezonu 9, trochę spóźniony, ale jak najbardziej zasłużony acziwment dla Iskacza, dla najlepszego jak do tej pory Szamana w histtori wilkołaków:

szaman2133.png

Ktoś z rezerwowych chętny na wejście do gry? Widzę tu nieco afkerstwa ;]

Edit: Konsek się odezwał, a to jego miałem na myśli. W dniu dzisiejszym wszyscy oddali głos - GJ, to dobrze robi jakości rozgrywki.

Jak widać już zmalało zainteresowanie a sezon akurat zapowiada się wyśmienicie. Szkoda także że szybko zostałem wyeliminowany a ksiądz miał niezwykłego pecha.

No też żałuje Qintaro, no ale taka gra, codziennie ktoś musi zginąć, a na ogół więcej niż jeden ktoś. :]

Zainteresowanie na rezerwie może trochę osłabło, ale jak pisałem aktywność jest super - dzisiaj każdy oddał głos.

Właśnie tego mi najbardziej szkoda. Ludzie są aktywni i prawie wszyscy mają swoje zdanie o które walczą a nie idę bezsensownie za tłumem jak to czasami bywa. Ten sezon prześledzę cały bo warto a zobaczymy jak się moje losy potoczą następnym razem.

Ja mogę być rezerwowym, jeżeli nikt z oficjalnej listy nie jest aktywny. Czytam temat i wie, co i jak.

Ogólnie sezon wyjątkowy z racji aktywności. Scena łaków nam odżyła

Jak coś jestem chętny na kolejny sezon :)

I ja. Ten sezon jest naprawdę dobry ;)