PLANOWANY START: Pierwsze głosowanie najwcześniej w sobotę 31 maja, czyli temat będzie otwarty tradycyjnie dzień wcześniej
Wilkołaki sezon 10 (rekrutacja)
Ja już jestem gotowy, dziś miałem ostatnią maturę
Bym zagral, tylko nie wiem czy mi glupi internet pozwoli.
Przypominam, żeby poczyścić sobie skrzynkę PW, zaraz zaczynam wysyłać klasy
Klasy rozesłane, jeżeli ktoś nie dostał/ma jakiś problem to PW
Rezerwa czuwa ;p
Jeżeli do jutra do 20, ktoś będzie bez 1 postu w temacie to polecimy z pierwszymi zmianami.
Jeżeli będziemy podmieniać, to w pierwszej kolejności decyduje o tym kto będzie online w godzinach 20-22 z rezerwowych (żeby w razie czego można było głosować), a druga kwestia to miejsce na liście (jeżeli będzie więcej niż 1 osoba rezerwowa online)
Mhm ... ciekawie spalą 3 osoby dzisiaj plus 4 zabiją wilki, a co tam ;p
Czy ktoś z rezerwowych jest online? Jest 1 miejsce na podmiankę, kto pierwszy z listy rezerwowej się zgłosi (napisze posta tutaj pod moim) wchodzi do gry
Ja chcę !!!!!!! zrobić tam porządek bo jest burdel ;p
Jak będzie jeszcze jedno wolne to z chęcią wbiję. Jestem online zawsze od 16-22, prawie codziennie również od 10-14.
Facos jak będą zmiany to pewnie tak jak dzisiaj godzina 20-22, żeby z jednej strony afker miał cały dzień na napisanie czegoś i zrehabilitowanie się, a z drugiej strony żeby osoba która wchodzi do gry mogła jeszcze zagłosować.
Apropo sezonu 9, trochę spóźniony, ale jak najbardziej zasłużony acziwment dla Iskacza, dla najlepszego jak do tej pory Szamana w histtori wilkołaków:
Ktoś z rezerwowych chętny na wejście do gry? Widzę tu nieco afkerstwa ;]
Edit: Konsek się odezwał, a to jego miałem na myśli. W dniu dzisiejszym wszyscy oddali głos - GJ, to dobrze robi jakości rozgrywki.
Jak widać już zmalało zainteresowanie a sezon akurat zapowiada się wyśmienicie. Szkoda także że szybko zostałem wyeliminowany a ksiądz miał niezwykłego pecha.
No też żałuje Qintaro, no ale taka gra, codziennie ktoś musi zginąć, a na ogół więcej niż jeden ktoś. :]
Zainteresowanie na rezerwie może trochę osłabło, ale jak pisałem aktywność jest super - dzisiaj każdy oddał głos.
Właśnie tego mi najbardziej szkoda. Ludzie są aktywni i prawie wszyscy mają swoje zdanie o które walczą a nie idę bezsensownie za tłumem jak to czasami bywa. Ten sezon prześledzę cały bo warto a zobaczymy jak się moje losy potoczą następnym razem.
Ja mogę być rezerwowym, jeżeli nikt z oficjalnej listy nie jest aktywny. Czytam temat i wie, co i jak.
Ogólnie sezon wyjątkowy z racji aktywności. Scena łaków nam odżyła
Jak coś jestem chętny na kolejny sezon
I ja. Ten sezon jest naprawdę dobry