To była piękna gra Jednak, swoje zrobiłem ;p
Wilkołaki sezon 10 (rekrutacja)
Nie
Sezon jest dobry Tylko nie podoba mi się fakt, że nie którzy spekulują na głos kto ma jaką klasę ( tak samo w moim przypadku ) Nawet jeżeli by mi się wskrzeszenie udało i nie spłonąłbym, daje głowę urwać że wilki by mnie zabiły.
Wiedziałem, że padnę Sezon jest świetny.
Hantus oczywiście, że tak. Ksiądz - jasnowidz - a teraz już wilki wiedzą kto jest szamanem. Więcej nie mogłem zrobić na ten moment jak dać się złapać. I tak jutro byście na mnie zagłosowali, więc wolałem dać siewcy zabójstwo ;p
Sezon jest dobry Tylko nie podoba mi się fakt, że nie którzy spekulują na głos kto ma jaką klasę ( tak samo w moim przypadku ) Nawet jeżeli by mi się wskrzeszenie udało i nie spłonąłbym, daje głowę urwać że wilki by mnie zabiły.
Taki pro tip of the day:
Ja na twoim miejscu zagrałbym tak: głosuje na Ciebie większośc wioski - jesteś księdzem. Mówisz na głos jestestem księdzem za 5 minut spróbuje wksrzesić Quintaro. Powiedzmy, że Ci się udaje, ludzie to widzą, wątpie, żeby wtedy na Ciebie zagłosowali - nawet jak Cie wilki wtedy mordują podczas ataku (a może by cie palladyn uratował) to przynamniej ludzie głosują na kogo innego i jest szansa, że trafią wilka... Ale to tak btw. tylko
nic nie dales, bo zginąłeś, więc twoja moc nie zadziałała. Z resztą wątpię, że ty przewodziłeś wilkami.. A nawet jeśli to już wygraliśmy.
Hantus oczywiście, że tak. Ksiądz - jasnowidz - a teraz już wilki wiedzą kto jest szamanem. Więcej nie mogłem zrobić na ten moment jak dać się złapać. I tak jutro byście na mnie zagłosowali, więc wolałem dać siewcy zabójstwo ;p
Daj spokój nie pogrążaj się, praktycznie napisałeś, że jesteś wilkiem w temacie gry - zwykłe gapiostwo... Ale wyszło przekomicznie, już myślałem, że nikt tego nie zobaczy, ale całe szczęście gracze na dużym propsie! :]
usunięte
Ja już nie mówię nic na temat gry, bo już nie żyję - nie chcę psuć zabawy. Mam jednak nauczkę na przyszłość
aMorty ostrożnie, pamiętajmy, że gra się jeszcze toczy, wypowiadaj się tak, żeby nie sugerować różnych tropów - w końcu nie żyjesz.
Ja też czegoś się nauczyłem podczas tego sezonu Mam nadzieję że dostanę pozwolenie na zagranie w następnym xD
jeden z bardziej pouczajacych sezonow. Zaraz po 5 i 2, gdzie Dzz wydymał 15 osob.
Zgadzam się bardzo dobry sezon, dobra aktywność, niby delikatna przewaga wsiokołaków, ale pamiętajmy, że jest jeszcze siewca zarazy, także nic nie jest przesądzone - obstawiam, że dojdziemy do mocnego endgame'u zanim ktoś wygra. ;]
Ale xasarma nikt nie przebije
Dzz przebil wszystkich jak narazie, ale w koncu to byl sezon 2, same unskille no i nie zapominajmy o mnie hyhy
No życzę powodzenia, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będziecie chcieli ze mną pograć. Chyba, że po takiej w patce nie Chociaż miałem takie ładne plany, ale szybko zdobywam doświadczenie. No mój pierwszy sezon, gdzie pokazałem co umiem
No mój pierwszy sezon, gdzie pokazałem co umiem
Nooo pokazałeś, dzięki twojemu głosowi ludzie zabili wilka pierwszego dnia, a sam niemal wyjawiłeś swoja klasę i zginąłeś dnia trzeciego, czysty skill.
Darkyy specjalnie wydałem, i to było moje celowe i świadome zagranie Więc tutaj nie popełniłem gafy ;p
Jak to się mówi? Winny się tłumaczy