Wilkołaki sezon 10 (rekrutacja)

To była piękna gra ;) Jednak, swoje zrobiłem ;p

Nie

Sezon jest dobry :D Tylko nie podoba mi się fakt, że nie którzy spekulują na głos kto ma jaką klasę ( tak samo w moim przypadku ) Nawet jeżeli by mi się wskrzeszenie udało i nie spłonąłbym, daje głowę urwać że wilki by mnie zabiły.

Wiedziałem, że padnę :P Sezon jest świetny.

Hantus oczywiście, że tak. Ksiądz - jasnowidz - a teraz już wilki wiedzą kto jest szamanem. Więcej nie mogłem zrobić na ten moment jak dać się złapać. I tak jutro byście na mnie zagłosowali, więc wolałem dać siewcy zabójstwo ;p

Sezon jest dobry Tylko nie podoba mi się fakt, że nie którzy spekulują na głos kto ma jaką klasę ( tak samo w moim przypadku ) Nawet jeżeli by mi się wskrzeszenie udało i nie spłonąłbym, daje głowę urwać że wilki by mnie zabiły.

Taki pro tip of the day:

Ja na twoim miejscu zagrałbym tak: głosuje na Ciebie większośc wioski - jesteś księdzem. Mówisz na głos jestestem księdzem za 5 minut spróbuje wksrzesić Quintaro. Powiedzmy, że Ci się udaje, ludzie to widzą, wątpie, żeby wtedy na Ciebie zagłosowali - nawet jak Cie wilki wtedy mordują podczas ataku (a może by cie palladyn uratował) to przynamniej ludzie głosują na kogo innego i jest szansa, że trafią wilka... Ale to tak btw. tylko

nic nie dales, bo zginąłeś, więc twoja moc nie zadziałała. Z resztą wątpię, że ty przewodziłeś wilkami.. A nawet jeśli to już wygraliśmy.

Hantus oczywiście, że tak. Ksiądz - jasnowidz - a teraz już wilki wiedzą kto jest szamanem. Więcej nie mogłem zrobić na ten moment jak dać się złapać. I tak jutro byście na mnie zagłosowali, więc wolałem dać siewcy zabójstwo ;p

Daj spokój nie pogrążaj się, praktycznie napisałeś, że jesteś wilkiem w temacie gry - zwykłe gapiostwo... Ale wyszło przekomicznie, już myślałem, że nikt tego nie zobaczy, ale całe szczęście gracze na dużym propsie! :]

usunięte

Ja już nie mówię nic na temat gry, bo już nie żyję - nie chcę psuć zabawy. Mam jednak nauczkę na przyszłość :)

aMorty ostrożnie, pamiętajmy, że gra się jeszcze toczy, wypowiadaj się tak, żeby nie sugerować różnych tropów - w końcu nie żyjesz.

Ja też czegoś się nauczyłem podczas tego sezonu :D Mam nadzieję że dostanę pozwolenie na zagranie w następnym xD

jeden z bardziej pouczajacych sezonow. Zaraz po 5 i 2, gdzie Dzz wydymał 15 osob.

Zgadzam się bardzo dobry sezon, dobra aktywność, niby delikatna przewaga wsiokołaków, ale pamiętajmy, że jest jeszcze siewca zarazy, także nic nie jest przesądzone - obstawiam, że dojdziemy do mocnego endgame'u zanim ktoś wygra. ;]

Ale xasarma nikt nie przebije

Dzz przebil wszystkich jak narazie, ale w koncu to byl sezon 2, same unskille :D no i nie zapominajmy o mnie hyhy :D

No życzę powodzenia, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będziecie chcieli ze mną pograć. Chyba, że po takiej w patce nie :D Chociaż miałem takie ładne plany, ale szybko zdobywam doświadczenie. No mój pierwszy sezon, gdzie pokazałem co umiem ;)

No mój pierwszy sezon, gdzie pokazałem co umiem

Nooo pokazałeś, dzięki twojemu głosowi ludzie zabili wilka pierwszego dnia, a sam niemal wyjawiłeś swoja klasę i zginąłeś dnia trzeciego, czysty skill. :D

Darkyy specjalnie wydałem, i to było moje celowe i świadome zagranie :D Więc tutaj nie popełniłem gafy ;p

Jak to się mówi? Winny się tłumaczy :D