Wilkołaki sezon 10 (rekrutacja)

Ja się nie tłumaczę, tylko miałem taki piękny plan no nic. A myślę sobie nad swoją wersją gry, chciałbym zobaczyć się w roli GM :D Jednak to nie będzie plagiat, by było zupełnie coś nowego :) Jeśli Yang zrobi przerwę, to zrobię własną gierę - jednak muszę pomyśleć nad uniwersum, i fabułą.

Dziękuję za grę, sezon jest świetny. Specjalnie zabiłem Niewiare abyście zobaczyli, że nie byłem wilkołakiem i następnym razem nie szli ślepo za tym który krzyczy najglosniej. Powodzenia ludzie; )

Jasne :D Los się uśmiecha do wilków po raz drugi :)

No coz. Jakbys nie dal mi powodow to bym nie glosowal. Ale fajnie sie gralo. Sorki oynoki osobiście nic do ciebie nie mam:)

Niewiara w Niewiare skończyła się tragicznie.

lold. :]

Czekamy na end game, i liczę jednak na finisch wilków. Został im tylko Paladyn ;p

No coz. Jakbys nie dal mi powodow to bym nie glosowal. Ale fajnie sie gralo. Sorki oynoki osobiście nic do ciebie nie mam:)

Instakill.png

Za udział w najszybszym first bloodzie w hostorii wilkołaków. Dla tych co głosowali na Darkyyiego pierwszego dnia.:]

Za udział w najszybszym first bloodzie w hostorii wilkołaków. Dla tych co głosowali na Darkyyiego pierwszego dnia.:]

Czyli według mojego grafu: Niewiara, DeimonD, Mariska i Hantus

Deimond jak mi nie wierzysz to spytaj się yanga jaką wiadomość mu wysłałem. Nie wiem jakie powody Ci dawałem, ale dobra gra :) miejmy nadzieję, że następna też taka będzie :)

Od początku polowałem na szamana, bo uznawałem to za największe zagrożenie. Nie licząc swojej głupoty (o jeden most za daleko, był taki film). Głosowałem na darkyy - to była świadoma decyzja. No czemu ? Bo nikt by nie wystawił wilkołaka jako pierwszego. Musiałem zdobyć zaufanie, i to było mój cel. Jeszcze chciałem przemienić drugiego wieśniaka w wilka, i go po prostu wystawić na tacy.

A szaman był największym zagrożeniem. Gdybym nie popełnił błędu już byś nie żył od wczoraj :)

Gdybym był zagrożony przez głosowanie, przed zakończeniem zabiłbym jednego z tych vo głosowali na mnie, ryzykowałbym. Na szczęście nie musiałem, wygadales się ;)

Padlem przed głosowaniem, bo tak chciałem. Koniec gadania, bo za dużo powiemy, a gra się toczy. Powodzenia ludziska! ;)

No nic. Bez względu na to kto wygra liczy się to że ten sezon był wyśmienity. Duża aktywność, duże emocje i nowa odznaka :D

Ja nie mam odznaki, bo jestem miłym gościem i nie chciałem zabić darkyyego w pierwszym dniu ; (

Jak to się mówi. Jak masz miękkie serce to trza mieć twardą d**e :D

Ja już mam dwie odznaki :)

A ja mam pierwszą, za zdradę brata :D:lol:

Ostatnio znalazłem nowy serial, Salem. Oglądając go, bardzo przypomina mi nasze gry wilkolakow. Jest miasto Salem w nim jak w każdym mieście mieszkańcy, a między nimi czarownice które trzeba zabić poprzez spalenie. Póki co na stosie byli tylko zwykli wieśniacy ;) Napisałem, bo bardzo mi to przypomina nasze gry, a może ktoś będzie chciał zobaczyć ten serial.

Ja oglądałem tylko, nie pamiętam nazwy Rozwill czy coś podobnego. Była sobie grupka kosmitów, przypominających ludzi jednak z innej planety :) Sezon pierwszy świetny.

Z ciekawości wpisałem w googlach "salem mafia" (jako, że nasze forumowe gry są jednym z wariantów mafii) i wyskoczyło coś takiego: https://www.kickstarter.com/projects/2002718381/town-of-salem-mafia-style-browser-game ;)