Ja się nie tłumaczę, tylko miałem taki piękny plan no nic. A myślę sobie nad swoją wersją gry, chciałbym zobaczyć się w roli GM Jednak to nie będzie plagiat, by było zupełnie coś nowego
Jeśli Yang zrobi przerwę, to zrobię własną gierę - jednak muszę pomyśleć nad uniwersum, i fabułą.
Wilkołaki sezon 10 (rekrutacja)
Dziękuję za grę, sezon jest świetny. Specjalnie zabiłem Niewiare abyście zobaczyli, że nie byłem wilkołakiem i następnym razem nie szli ślepo za tym który krzyczy najglosniej. Powodzenia ludzie; )
Jasne Los się uśmiecha do wilków po raz drugi
No coz. Jakbys nie dal mi powodow to bym nie glosowal. Ale fajnie sie gralo. Sorki oynoki osobiście nic do ciebie nie mam:)
Niewiara w Niewiare skończyła się tragicznie.
lold. :]
Czekamy na end game, i liczę jednak na finisch wilków. Został im tylko Paladyn ;p
No coz. Jakbys nie dal mi powodow to bym nie glosowal. Ale fajnie sie gralo. Sorki oynoki osobiście nic do ciebie nie mam:)
Za udział w najszybszym first bloodzie w hostorii wilkołaków. Dla tych co głosowali na Darkyyiego pierwszego dnia.:]
Za udział w najszybszym first bloodzie w hostorii wilkołaków. Dla tych co głosowali na Darkyyiego pierwszego dnia.:]
Czyli według mojego grafu: Niewiara, DeimonD, Mariska i Hantus
Deimond jak mi nie wierzysz to spytaj się yanga jaką wiadomość mu wysłałem. Nie wiem jakie powody Ci dawałem, ale dobra gra miejmy nadzieję, że następna też taka będzie
Od początku polowałem na szamana, bo uznawałem to za największe zagrożenie. Nie licząc swojej głupoty (o jeden most za daleko, był taki film). Głosowałem na darkyy - to była świadoma decyzja. No czemu ? Bo nikt by nie wystawił wilkołaka jako pierwszego. Musiałem zdobyć zaufanie, i to było mój cel. Jeszcze chciałem przemienić drugiego wieśniaka w wilka, i go po prostu wystawić na tacy.
A szaman był największym zagrożeniem. Gdybym nie popełnił błędu już byś nie żył od wczoraj
Gdybym był zagrożony przez głosowanie, przed zakończeniem zabiłbym jednego z tych vo głosowali na mnie, ryzykowałbym. Na szczęście nie musiałem, wygadales się
Padlem przed głosowaniem, bo tak chciałem. Koniec gadania, bo za dużo powiemy, a gra się toczy. Powodzenia ludziska!
No nic. Bez względu na to kto wygra liczy się to że ten sezon był wyśmienity. Duża aktywność, duże emocje i nowa odznaka
Ja nie mam odznaki, bo jestem miłym gościem i nie chciałem zabić darkyyego w pierwszym dniu ; (
Jak to się mówi. Jak masz miękkie serce to trza mieć twardą d**e
Ja już mam dwie odznaki
A ja mam pierwszą, za zdradę brata
Ostatnio znalazłem nowy serial, Salem. Oglądając go, bardzo przypomina mi nasze gry wilkolakow. Jest miasto Salem w nim jak w każdym mieście mieszkańcy, a między nimi czarownice które trzeba zabić poprzez spalenie. Póki co na stosie byli tylko zwykli wieśniacy Napisałem, bo bardzo mi to przypomina nasze gry, a może ktoś będzie chciał zobaczyć ten serial.
Ja oglądałem tylko, nie pamiętam nazwy Rozwill czy coś podobnego. Była sobie grupka kosmitów, przypominających ludzi jednak z innej planety Sezon pierwszy świetny.
Z ciekawości wpisałem w googlach "salem mafia" (jako, że nasze forumowe gry są jednym z wariantów mafii) i wyskoczyło coś takiego: https://www.kickstarter.com/projects/2002718381/town-of-salem-mafia-style-browser-game