Ja tam o nim pamiętam i jest na mojej magicznej liście
Wilkołaki sezon 11 (gra)
Ja podałem swoje trzy typy jednak osobiście dzisiaj skłaniałbym się w kierunku kogoś innego. Ludzie jednak już wybrali i zobaczymy co z tego wyjdzie, jak się z Misiaelem pomyliliśmy to mniej więcej będę wiedział w którą stronę się udać. A i głosuję na Misiael wole aby dzisiaj głosowanie było jednomyślne aby nie powtórzyła nam się sytuacja z wczoraj.
Wstrzymam się od głosu, chociaż jestem cięty na Marychę.
Ja mam przeczucie, że on jest wieśniakiem, jakaś taka intuicja.
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
Aktualny stan punktowy:
Misiael - 4
Szkrin, Mariska - 1
Pozostało ostatnich 30 minut.
Nie wysnuwam ostrych oskarżeń z powodów takich jak wczoraj - przez 'odważne' podejście do sprawy spłonęły 3 osoby zamiast 1, albo chociaż dwóch...
Bardziej prawdopodobnymi psami są tutaj osoby chcące spalić kilka osób miast jednej.
Co do głosu - jak Quintaro wyżej - nie rozdwajajmy się przynajmniej. Głosuję za spaleniem Misiael.
Aktualnie nie mam na kogo głosować, pójdę starym tropem, głosuję na Ammona ( czy admin mógły poprawić kolor, piszę z telefonu i nie mam możliwości zmiany koloru Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
A kto jest byczku na twojej liście?
Głosuję na Szkrina
Mighttray ufam Ci
Edit: Might Tay ufam Ci
Nie chciałem Cię obrazić, znieważyłem Twe zacnę imię. Wybacz mi.
Sam nie mam żadnych tropów, a po błędnym głosie na Sheitah'a sam sobie nie ufam.
Might Tay mnie przekonał: Głosuję na Szkrin'a.
Głosuję na SzkrinaMighttray ufam Ci
Mighttray ufam Ci
Mighttray
Mighttray
Zmieniam głos, niech umrze Mariska.
A ja się dzisiaj wstrzymam.
Zmieniam głos, niech umrze Mariska.
Hehe, to jest prawdziwy, chłopski duch walki!
Podliczy ktoś głosy, na telefonie strasznie niewygodnie się to robi
Kolejny dzień i kolejna egzekucja. Kupka popiołów piętrząca się pod stosem umieszczonym w centralnej części Hirane urosła już do tych rozmiarów, że dzisiejsza ofiara - Misiael, miała w niej zanurzone całe stopy aż po piszczele. Tragiczne wydarzenia poprzednich dni sprawiły, że ich dobry sąsiad i pobratymca był im jakby obojętny. Ot, wszystko co mogą zrobić, by chronić wioskę przed niebezpiecznie szybko nadciągającą zagładą. Tak jak podczas ostatnich dni, wszyscy pozostali mieszkańcy udali się do chaty Misiaela, by dowiedzieć się, że był Wieśniakiem.
Noc nie okazała się być bardziej łaskawa, bo jeszcze przed świtem znaleźli okropnie pokiereszowane ciało pozostawione w drodze wychodzącej poza wioskę. Gdyby nie fikuśne fatałaszki, trudno by im było jednoznacznie określić, że była to NorthenStar - wieśniaczka.
Moje podejrzenia lecą na Qintaro. Oj chłopie jeśli Northen miała dobre przeczucie to któryś z nas jest wilkołakiem. Ujmuje mnie Twój styl gry, intrygujesz mnie, analizujesz za 10 osób a to jest... Hmm inne.
3 mordy za nami, strzeżcie się siewcy zarazy
Cóż, znowu dwóch biedaczków, szczęśliwie bez klas, dobranoc, muszę to przemyśleć.
Cieszę się że kogoś intryguję :> A co do analizy to lubię to robić, jednak jak się dzisiaj okazało nie zawsze z pozytywnym skutkiem. Dzisiaj jeszcze zarzucę jednym spostrzeżeniem, wilki mnie nie zabiły więc albo jestem kompletnie w błędzie więc nie stanowię zagrożenia albo ktoś z pozostałej wytypowanej przeze mnie dwójki jest wilkiem i nie chcieli moją śmiercią naprowadzić na kogoś. Trochę spraw jest do przemyślenia, szkoda że mam tak mało czasu.
My w sumie jesteśmy bardziej skuteczniejsi niż same potwory -.-