zmieniam Głos na . Gengin chcę to wygrać po prstu.
Nie przeanalizowałem jednego wpisu, jego podejrzewałem przed NV. Tego się będę trzymał
zmieniam Głos na . Gengin chcę to wygrać po prstu.
Nie przeanalizowałem jednego wpisu, jego podejrzewałem przed NV. Tego się będę trzymał
I tak na prawdę z tej 4 zwykły poczciwy wieśniak nie ma na kogo głosować. Dzisiaj znowu głosów co makiem zasiał i nie ma nawet podejrzeć. Wierzyć pozostaje tylko DeimonD'owi, żeby brać tylko 4 pod uwagę do spalenia...
No tak ale ja głosuję na ciebie
Przynajmniej będzie ognisko dzisiaj wieczorem
Nie martw się szaman Sheltah mnie pomści, albo ciebie jeśli jesteś wieśniakiem. Ja też dzisiejszej nocy mogę umrzeć przyjacielu, ale od początku śmierci się nie lękam. Szkoda mam 2 dni cd na skila, wiem jedna osoba jest czysta. Jest to Szirkim, jest czysta niczym zła. Stoi po stronie światła, nie lękajcie się zwycięstwo jest bliskie.
Nie jestem pewien czy dobrze myślę, ale czy jeśli zagłosowalibyśmy po jednym głosie na każdego potencjalnego wilka ( te 4 osoby w tym ja) i spalilibyśmy je na raz to czy nie wygralibyśmy? Czy coś źle myślę?
Nope, bo wilki mają jeden atak więc wychodzimy na remis. Paladyn nie może ochraniać przed egz. , ale macie po stronie szaman'a albo jasnowidza. Padnie jasnowidz jest gg, padnie szaman jest gg. Bo przeżyje paladyn, no chyba że padnie paladyn jest lose.
Dorzucę zapałkę. Głos na Gengin.
Lepiej, aby wskrzeszono Ciebie DeimonD. Jako wieśniak to ja jestem dużo mniej ważny od jasnowidza
@Edit. Głosuję na negative. Któregoś dnia wcześniej chciałem na niego głosować, to wypada zrobić to przed swoją śmiercią
Jaki cel jest głosować na samobójcę, jeszcze raz napiszę to niepozorny gracz. Jego śmierć nie przyniesie niczego, w końcu sam by się zabił. Ja coś czuję że jesteś wilkiem, jaki sens masz głosować na osobę która chce popełnić samobójstwo.
Jak już kogoś palić to z rozmachem Głos na Gengin.
JESZCZE RAZ NAPISZĘ, KSIĘDZA NIE MA W WIOSCE NO LUDZIE !!!!
Stwórco czemu nie dałeś księdza, wszyscy chcą się wskrzeszać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Praktyka zombie została zakazana
Nie jestem pewien czy dobrze myślę, ale czy jeśli zagłosowalibyśmy po jednym głosie na każdego potencjalnego wilka ( te 4 osoby w tym ja) i spalilibyśmy je na raz to czy nie wygralibyśmy? Czy coś źle myślę?
I modlić się do RNGesus?
Pewnie tak to wygląda, czemu nie ma nekromanty.
Nekromanta który by tworzył zombie wilkołaki... ciekawe, ale to by było chyba zbyt duża przewaga dla wilkołaków.
No jeszcze brakuje vampira
Dzień 6
Bez zbędnych ceregieli - spaliliście Gengina, który był wieśniakiem. Wilk w nocy zamordował Deimonda - jasnowidza.
No to d*pa. Teraz zagwozdka :F
Eh , niestety ale brak internetu przez te ponad 2 godziny uniemożliwił mi dzisiaj głosowanie. Smutno bo już nie oddałem głosu drugi dzień z rzędu jednak dzisiaj nie było to z mojej winy. Przykro mi że straciliśmy jasnowidza jednak na to nie miałem wpływu. Zostało nas siedem osobników w tym Sheitah który został prześwietlony, szaman i paladyn przeciwko egzekutorowi. Według mnie to jest idealny moment aby szaman wykorzystał dotychczasowe poszlaki aby ustrzelić futrzastego, sądzę że w efektowny sposób sprowadziłoby to wygraną dla nas. A tak poza tym przed jutrzejszym paleniem trzeba solidnie się przygotować aby mieć jakieś konkretne argumenty.