lel, umknęło mi że za Volerixa był Sildu. (jednak siedzenie tyle czasu na uczelni, zmniejsza moją "czujność")
Ale ładnie nam idzie, został jeden!
Wilkołaki sezon 12 (gra)
Lol też nie zauważyłem tego że Sildu zamiast volerixa wbił do gry o.O.
Dat Ninja afker
Co za żniwa. Uczcijmy pamięć po Maprylu. Dzięki jemu poświęceniu pozostał tylko jeden wilkołak.
Panowie, zagapiliśmy się ostatnio... musimy baczniej patrzeć na kogo głosujemy. Dzisiaj mamy szczęście i sie nam to upiekło.
Dwa wilki padły czas świętować
xD
Moje przeczucie na temat Niewiary się sprawdziło. Mogłem natomiast zagłosować aby tylko wilk trafił na stos jednak sądziłem że Exedro też okaże się futrzastym i zostawiłem głosowanie tak jak było, mój błąd. Nie ma co przesadzić z świętowaniem bo jeszcze jeden drań został. Zapowiada się interesujący finał
Po takiej sieczce to powinieneś ujeżdżać inny cel
No cóż, wygląda na to że nasze zapominalstwo wyszło nam na dobre.
Po takiej sieczce to powinieneś ujeżdżać inny cel
Chciałem dłużej, ale byk się zmęczył. Idę po piwo, jutro fajczymy ostatniego sierściucha.
Warto pamiętać że wśród nas jest jeszcze szaman, wydaję mi się że działo się już tyle że ma swój typ. Może warto spróbować, z drugiej strony jak nie trafi znajdziemy się w mniej przyjemnej sytuacji. Tak dla przypomnienia Sheitah i DeimonD nie są wilkami co już ustaliliśmy. Również na mnie nie sugerowałbym klątwy jeżeli chcemy wygrać. Doliczając do tego szamana mamy 4 pewne osoby a więc jest 1/4 szansy że klątwa uśmierciłaby wilka.
Warto pamiętać że wśród nas jest jeszcze szaman, wydaję mi się że działo się już tyle że ma swój typ. Może warto spróbować, z drugiej strony jak nie trafi znajdziemy się w mniej przyjemnej sytuacji. Tak dla przypomnienia Sheitah i DeimonD nie są wilkami co już ustaliliśmy. Również na mnie nie sugerowałbym klątwy jeżeli chcemy wygrać. Doliczając do tego szamana mamy 4 pewne osoby a więc jest 1/4 szansy że klątwa uśmierciłaby wilka.
Wiesz pozostale 4 osoby moga to samo napisać i wyjdzie masło maślane. Jedyny który może tak napisać to DeimonD, bo on tylko może mieć pewność co do Twojej tożsamości. Nie wiem kiedy mu spadnnie CD, ale na pewno Twoja propozycja najgorsza nie jest. 25% szans to już jest całkiem spora szansa.
Sorki że nie oddałem głosu byłem na streamie.
Ubiliśmy 2 wilki, więc mamy co świętować, szczególnie że żyje nam jeszcze paladyn. Widzę że moja zagrywka w stylu ninjy zadziałała
Ja osobiście dziś nie głosuje, Wypadła mi nocna zmiana w pracy i właśnie dlatego nie będę głosował, bo nie mam nawet podstaw na kogo.
No niestety taka praca.
Został jeden, tylko jeden wilczek. Gratulacje bo szaman i paladyn żyje. Do tego macie jasnowidza, jedna osoba sprawdzona. Do tego 5 ludu, gdzie jeden to paladyn. Oj wilku popełniłeś błąd, uważając jasnowidza za wariata. Proszę paladyna o ochronę, bo jutro możemy to wygrać. Jeśli stracimy dzisiaj 2 ludków, jutro zostanie 3 na jednego. Pluś moje prześwietlenie, więc jutro możemy to wygrać, jeśli dziś przeżyję tyle w temacie
Ogólnie plan brzmi świetnie tylko jest problem bo został egzekutor więc paladyn nie ma po co używać umiejętności. Z głosem dzisiaj się jeszcze wstrzymam
Ciekawe tylko trzy zabierze mnie, czy szamana którego imię wymieniłem. A może skusi się na ślepy strzał w paladyna, siak czy tak wychodzimy na 3 : 1.
Na ten moment wstrzymuję się od głosu.
Pół wioski wymarło, nie ma komu głosować. Wychodzi na to, że x2 głosy spowodują spalenie kogoś. Trzeba się zastanowić,... mieć chirurgiczną precyzję i dopaść kłacza.
Sheltah jako szaman odpasz, ja jako jasnowidz też, Szirkim jest po stronie światła. Pozostaje tylko 4 ludków do spalenia.
Ja głosuje na negative tak jakoś jego wypowiedzi są przepełnione nienawiścią albo negatywnymi emocjami, jak kto woli. Do takiego czegoś mają tylko skłonność wilczki.