Już za chwilę wilczek spłonie :-)
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
Już za chwilę wilczek spłonie :-)
Zmieniam głos na Wolfixa
Co daje nam:
Ammon : 2
Wolfix : 2
W imieniu wszystkich nieżyjących ludzi nagradzam Cię Wolfixie tytułem "Największego Darwina w internecie".
Noś go dumnie
Dziś na stos trafili Ammon i Wolf3x, by odpuścić im całe zło.
Ammon był Jasnowidzem, Wolf3x był Wieśniakiem
Dosłownie chwile później jak zwłoki jeszcze się dopalały, wilk zaatakował,
okazał się być nim Mariska, zagryzł Ethelta.
Ethelt był Wieśniakiem
(do zamknięcia zapraszam do tematu z rekrutacją, jeśli ktoś chce dodać coś od siebie w sprawie z sezonem 13)
WILKI WYGRYWAJĄ 13 SEZON
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Brawo panowie, pozdro z podłogi xD
tak jak napisałem w poprzednim temacie komentować
/ DO ZAMKNIĘCIA.
Co? Jak? Co on zrobił? Przecież... to jakaś magia...
Mariska, oficjalnie nazywam Cię totalnym mistrzem, a właściwie bogiem trolowania :-)
Akunnaaq była niczym nie wyróżniającą się cichą wioską, pozwalającą swoim mieszkańcom na jednostajne, spokojne życie, gdzie każdy miał uczciwą pracę i przykładał się do budowania sprawnie funkcjonującej wspólnoty. Jednakże wraz z tegoroczną zimą wioskę ogarnęła potworna klęska, w okolicy zalęgło się bezkresne, pradawne zło. Bestie, które zasmakowawszy w przerażonych wieśniakach nie mogły zaspokoić swego pragnienia szerzenia trwogi, nie poprzestawały na pożeraniu ich żywcem, pierwej rozszarpując ich ciała w niebosiężnych męczarniach. Nie odkryto jeszcze jaki jest ich prawdziwy cel, lecz faktem jest to, co najbardziej mrozi krew w żyłach nawet najśmielszych mężów- bestie zgodnie ze swą wolą potrafią przybrać ludzką postać, wtłaczając w życie mieszkańców zamęt i niepewność. Jedynie oczyszczający ogień daje możliwość odróżnienia prawdziwej istoty ludzkiej od ohydnego potwora i zgładzenia wszechogarniającego zła. Obecnie zaledwie garstka pozostałych przy życiu szczęśliwców musi połączyć swe siły i stawić czoło bestiom, nie chcąc podzielić losu wymordowanych kamratów.
Lista Graczy: