No cóż, przepraszam, niewygodnie sprawdza mi się teraz prywatne wiadomości. Prawdopodobnie na komputerze bym to zobaczył :-)
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
No cóż, przepraszam, niewygodnie sprawdza mi się teraz prywatne wiadomości. Prawdopodobnie na komputerze bym to zobaczył :-)
Zmieniam zdanie głosuje na AMMONA.
Zmieniam głos na Ammona.
Głosuję na Ammona
Co to za trolling?
Jaki trolling?
No z jakiej racji nagle zmieniają głosy, gdzie twoje zachowanie dobitnie pokazuje, że jesteś wilkiem.
Może Ethelt jest taki ślepy, ale z Wolfim współpracuję od drugiego dnia gry i on doskonale wie kim jestem.
Poza tym wiadomym jest, że to ja odnalazłem Qintaro (w sumie dzięki Elitarowi, sam Qintaro podejrzewałem najmocniej, ale w przekonaniu właśnie Elitar mnie utrzymał). Wystawianie własnego wilka to znany trick, ale wystawianie przywódcy watahy nigdy nie jest opłacalne. Zresztą, wystawianie swojego to głupi pomysł jak wilków jest tylko dwóch.
Zresztą sam przyznałeś, że jesteś wilkiem pytając, jakim cudem użyłem umiejki znowu na drugi dzień, gdy ja po prostu wydedukowałem to po twojej reakcji na śmierć Qintaro. To co się teraz dzieje, to po prostu jakaś pajacerka.
Więc albo ma tu miejsce skrajna głupota, albo jakieś przekupstwo...
No z jakiej racji nagle zmieniają głosy, gdzie twoje zachowanie dobitnie pokazuje, że jesteś wilkiem.Może Ethelt jest taki ślepy, ale z Wolfim współpracuję od drugiego dnia gry i on doskonale wie kim jestem.Poza tym wiadomym jest, że to ja odnalazłem Qintaro (w sumie dzięki Elitarowi, sam Qintaro podejrzewałem najmocniej, ale w przekonaniu właśnie Elitar mnie utrzymał). Wystawianie własnego wilka to znany trick, ale wystawianie przywódcy watahy nigdy nie jest opłacalne. Zresztą, wystawianie swojego to głupi pomysł jak wilków jest tylko dwóch.Zresztą sam przyznałeś, że jesteś wilkiem pytając, jakim cudem użyłem umiejki znowu na drugi dzień, gdy ja po prostu wydedukowałem to po twojej reakcji na śmierć Qintaro. To co się teraz dzieje, to po prostu jakaś pajacerka.Więc albo ma tu miejsce skrajna głupota, albo jakieś przekupstwo...
Nikt nikogo nie przekupił po prostu nakreśliłem im kim na prawdę jesteś i tyle. Twoja gierka się skończyła.
Ale przecież Wolfi wie na 100%, że jestem jasnowidzem, ma to w naszej konwersacji z byczkiem.
Zresztą, jaki Ty masz dowód, że jesteś jasnowidzem?
Ale Wy nie ogarniacie.
Jeżeli JAKIMŚ cudem nadal uważacie, że osoba, dzięki której złapaliście przywódcę watahy jest wilkiem, to zagłosujcie tak, by spalić i mnie, i Mariskę.
Chociaż nie rozumiem, jak można przekonać Wolfiego, który ma 100% dowód na to, że jestem jasnowidzem?
Dlatego podejrzewam jakies przekupstwo.
Dobra zagłosuje na Mariske najwyżej dwie osoby spalą się tej nocy.
Może bym Ci zaufał gdyby nie to, że mam 100%-owy dowód niewinności Mariska. Żal mi jedynie tego, że razem z Tobą zginie Marisek choć on, w przeciwieństwie do Ciebie otrzyba nagrodę w niebiosach. Spłoń ohydny psie!
II. Głosowanie szczegóły:
3. Każdy gracz ma możliwość 1 zmiany lub 1 wycofania głosu dziennie.
zmiany LUB wycofania
Wolfi3x chyba ktoś tu nie czytał regulaminu już nie możesz zmienić głosu tak samo Elthelt
Ammon przykro mi bardzo ale nie wciągniesz w to mnie, nie po takim czasie już i tak za dużo ufałem.
"3. Każdy gracz ma możliwość 1 zmiany lub 1 wycofania głosu dziennie."
Niestety ale Wolfix już nie może zmienić ani wycofać głosu.
II. Głosowanie szczegóły:3. Każdy gracz ma możliwość 1 zmiany lub 1 wycofania głosu dziennie.zmiany LUB wycofaniaWolfi3x chyba ktoś tu nie czytał regulaminu już nie możesz zmienić głosu tak samo Elthelt
Ta wzmianka o mnie to ostrzeżenie czy co? Zmieniłem głos tylko raz i więcej nie zamierzam
Jeżeli masz 100% dowód na to, że Mariska to nie wilk, to Ty nim jesteś...
Ale jeżeli Mariska to nie wilk, to by oznaczało, że strasznie popuścił w gacie po śmierci Qintaro
Tak czy siak: głosuję na Ethelta
W zasadzie robię to po to, by Mariska zmienił swój głoś na niego, przez co zginie jak najwięcej osób w tym cyrku xD
Jeżeli masz 100% dowód na to, że Mariska to nie wilk, to Ty nim jesteś...Ale jeżeli Mariska to nie wilk, to by oznaczało, że strasznie popuścił w gacie po śmierci Qintaro Tak czy siak: głosuję na EtheltaW zasadzie robię to po to, by Mariska zmienił swój głoś na niego, przez co zginie jak najwięcej osób w tym cyrku xD
Widzicie? Kto oprócz wilkołaka chciałby rozlewu krwi? Macie swojego wilka! Jestem dumny z tego, że przyłożę się do Twojej śmierci. Osądzą mnie Bóg i historia.
Zmieniam głos na Wolfiego.
Za to że strollował gierkę.
Zmieniam głos na Wolfiego.Za to że strollował gierkę.
On nie strollował gry. On zagłosował poprawnie.
Ma w naszej konwersacji z byczkiem dowód, że nie xD
Pewnie chłopak biedny już nie wie co robić i się tłumaczy każdemu XD