WILKOŁAKI SEZON 13 (Rekrutacja + zasady) :)

Ooooo, to ja lecę po photoshopa.

Ale będzie roleplay ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja mogę zrobić to gdzieś na początku marca :-)

Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka

Ammon, przestań mieć takie ból "tyłka" bo to już jest irytujące, zobaczymy co yang powie, ja prowadziłem tylko jeden sezon i tyle.

Nie ma tego w regulaminie. Może zwaliłem może nie.

Sezon całkiem spoko, ale szaman lipny, zwłaszcza, że już pierwszego dnia zgadłem (choć nie wydedukowałem, więc się nie liczy). Mimo wszystko na początku myślałem, że bardziej to Ammon i Qintaro są wilczkami :)
Czekam na następny sezon :)

Ammon, przestań mieć takie ból "tyłka" bo to już jest irytujące, zobaczymy co yang powie, ja prowadziłem tylko jeden sezon i tyle. Może zwaliłem może nie, nie ma tego w regulaminie.

Zróbmy jakąś pochwałę dla Sita, może ja zacznę :-). Byłeś świetnym MG :-)

W tej grze był szaman? 0.o

Swoją drogą to bycie MG jest samo w sobie świetne bo wiesz dokładnie kto kim jest i tylko obserwujesz jak to się rozkręca. Ja może coś pod koniec stycznia//początek lutego ogarnę(pogadam z Yangiem itp)

Nie prowadziłem tego by dostawać pochwały :v, prowadziłem to tylko dlatego że lubie mafie, nawet kiedy prowadzę ją jako mg, a że dłuższego czasu już nie miałem okazji (nie licze "Town of Salem")

Tylko rl (setki) albo forum (1-szy raz :P), to poprowadziłem i tyle w temacie.

Był był panie czepialski jasnowidzu :-P

@Mariska, w rl jest jeszcze lepiej, jak próbujesz nie walnąć ze śmiechu na cały regulator xD.

Nie prowadziłem tego by dostawać pochwały , prowadziłem to tylko dlatego że lubie mafie, nawet kiedy prowadzę ją jako mg, a że dłuższego czasu już nie miałem okazji (nie licze "Town of Salem") Tylko rl (setki) albo forum (1-szy raz ), to poprowadziłem i tyle w temacie.

Ja też nie tłumaczę klasie chemii dla pochwał ale wiem, że to miłe, więc Cię chwalę :-)

@Sito w rl'u mówisz... Wiesz jak mnie zaciekawiłeś. Masz jakiś link ogólny jak to poprowadzić bo myślę, że to nie wygląda tak jak na forum.

Z tego co wiem (pomimo tego, że nie prowadzę, bo w okolicy nie ma chętnych na grę) MG ma opisać wszystko czyli otoczenia, wydarzenia, wcielić się w NPC, zajmować się mechaniką itp. :-)

hmm trza mieć ludzi którzy to lubią, ja w małej grupie gram, chyba że na konwencie fantasy/mango"noobów"(ale dawno nie byłem) :D

wiesz co na necie możesz znaleźć pełno masz mafii. wilkołaki, mafia death note, yakuza, itp.

na necie powinnieneś znaleźć, ja głównie prowadze mafie death note,

ona się w ciul ciul róźni, bo w grze masz "notatniki śmierci" i 4 frakcje.

im więcej frakcji tym ciekawiej :).

ofc noc to wszyscy zamykają oczy, i mg wybudza każdą frakcje i poszczególne postacie, w ustalonym porządku

itp.

Muszę kończyć, żegnajcie towarzysze :-)

Możliwe że na nadchodzący Pyrkon, jeśli się pojawie, to będę robił mafie.

W rlu to generalnie potrzeba zgrania, bo o ile grałem wiele razy, o tyle niewiele z nich w ogóle się skończyło.

A to ktoś nie ogarnął klasy postaci, to otworzył oczy (o ile mówimy o tej klasycznej mafii).

O tyle to jest fajne, że jak już wszyscy ogarniają, to główną rolę odgrywa dedukcja i to nie tylko pod względem tego co powie, ale jak to powie i co przy tej wypowiedzi zrobi (to się podrapie albo uruchomi mu się jakiś tik nerwowy).

Gorzej, jak grasz z ludźmi nieśmiałymi.

Ammon w każdej praktycznie się zamyka/otwiera oczy, a jak ktoś otworzy to wypad, a jak nie ogarnia klasy to stop gra i na bok go i wszystko mu tłumaczysz.

Co do podglądania jest to dozwolone póki MG cię nie przyłapie :).

No niby tak, ale zwykle (przynajmniej u mnie) w takie gry grało się na imprezach, a to słabe miejsce na tłumaczenie czegokolwiek :D

Nigdy nie miałem ekipy typu "Pyrkon", żeby ktoś rzeczywiście starał się o jakiś roleplay, bardziej po prostu chcieli "coś zrobić" i gra kończyła się w połowie.

no ogólnie u mnie duża scena fantasty w mieście i zazwyczaj gram czysty roleplay albo kości, jeśli chodzi o coś innego niż mafie.

Ostatnio nikogo do mafii nie mam i jest lipa bo nie można pograć ani poprowadzić.