WILKOŁAKI SEZON 13 (Rekrutacja + zasady) :)

Chyba tylko ja potrafię samotnie zepsuć cały sezon :-)

Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka

Ludzie, nie wierzcie jeśli ktoś wam wyśle screen z wiadomością dotyczącą klasy... To wyglądało jak prawdziwa wiadomość od Sita...

Ok, zacznę od tego, że mam gdzieś sam fakt przegranej, bardziej mnie obchodzi "w jaki sposób".

Wysyłanie screenów jest zabronione (zawsze było). W poprzednim sezonie dostałem ofertę by wysłać screena to "zyskam zaufanie" - nie skorzystałem. Widzę, że wciąż jest to praktykowane i to przez więcej niż jedną osobę. Ładnie sobie poczynacie panowie, żeby w zwykłej grze forumowej w której z założenia biorą osoby spoko dochodziło do łamania FUNDAMENTALNEJ zasady gry w mafię (lub wilkołaki). Gra powstała na zasadzie - "przegadaj przeciwnika i przekonaj innych do swoich racji", a nie na zasadzie "pokaż karteczkę/screena i wygrasz grę".

Jakby ktoś chciał uaktualnić banlistę to nawet dorzucę jeden nick (przy czym dowody usunąłem już jakiś czas temu, więc nie udowodnie, że takie coś miało miejsce). Miłych przyszłych gier.

ps. Ammon gratki za dobrą dedukcję :)

Aha, i według Ciebie to jest roleplay?

Gdybym wiedział, że ktoś desperacko zwraca się ku omijaniu regulaminu, to bym nagrał filmik zewnętrzną kamerą jak się loguję na stronkę i pokazuję privki, po czym pokazał Etheltowi i Wolfixowi.

Czemu tego nie zrobiłem?

Bo to jest roleplay, a nie konkurs photoshopa.

PS. to było do Mariska

Nie zepsułeś nic. W moich oczach jesteś bohaterem XD

Jeśli wezmę udział w następnym sezonie to nie zaufam nikomu chyba, że w mojej obecności zaloguje się na swoje konto i pokaże mi tę wiadomość, a na dodatek poprosi MG o potwierdzenie :-)

Jak będzie kolejny sezon wilków to zmieńcie zasady.

A co do tego to zmienił bym parę rzeczy. Jak tak małą ilość osób powinien wrócić siewca zamiast przywódcy a jasnowidz mógłby używać prześwietlenia raz na 4 dni.

Nie zepsułeś nic. W moich oczach jesteś bohaterem XD

Najbardziej zasłużony wilkołak :-). Dostanę tytuł honorowego wilka? :-)

Wysyłanie screenów jest zabronione (zawsze było). (..) do łamania FUNDAMENTALNEJ zasady gry w mafię (lub wilkołaki). Gra powstała na zasadzie - "przegadaj przeciwnika i przekonaj innych do swoich racji", a nie na zasadzie "pokaż karteczkę/screena i wygrasz grę".

Hej, hej. Zabronione? Daj na to paragraf. A swoją drogą... Tym sposobem "przegadał przeciwnika i przekonał innych do swoich racji." Jeśli to roleplay, to wyobrażasz sobie uczciwego wilkołaka?

Ja byłbym za tym, żeby MG wysyłał każdemu inaczej wiadomość wtedy nikt jej nie podrobi a jakby wysłał to z różnych postaci to w ogóle miodzio ;]

Zobaczymy co napisze yang, wyszło jak wyszło, ale chyba przydało by się to wrzucić do regulaminu.

Tak jak pisałem czekam na komentarz od yanga. Przyjdzie i zobaczymy.

I tak w grze chodzi o fun z gry a nie o wygraną :P.

Nie możecie po prostu grać według ogólnie przyjętych zasad?

Po to się robi grę forumową opartą na dedukcji, żebyście sami myśleli i próbowali wyciągnąć jakieś wnioski, a nie pytali o screeny, wysyłali je lub nawet przerabiali.

Ja nie rozumiem jak możecie w tym problemu nie widzieć.

Przecież to wali głupotą na kilometr...

Aha, i według Ciebie to jest roleplay? Gdybym wiedział, że ktoś desperacko zwraca się ku omijaniu regulaminu, to bym nagrał filmik zewnętrzną kamerą jak się loguję na stronkę i pokazuję privki, po czym pokazał Etheltowi i Wolfixowi. Czemu tego nie zrobiłem? Bo to jest roleplay, a nie konkurs photoshopa. PS. to było do Mariska

Naprawdę, nie wiedziałem, że to jest zajazane, a ostatnio jestem zagoniony, więc mój mózg nie kojarzy faktów :-) Jutro sam zgłoszę się na banlistę.

Wali głupotą to wasz płacz. Temat powinien być już dawno zamknięty. Bo powstaje już 2 strona "ściany płaczu". Ethelt screena sam chciał, dał się przekonać? Dał.

Ethelt, masz skłonność, brania wszystkiego co pisze kto kolwiek, że to do ciebie, czytaj ze zrozumieniem już ci raz to na pw napisałem :P.

Ethelt daj spokój każdy mógł się na to nabrać ja sam się nabrałem parę lat temu ;P

To do następnego sezonu.

Nie, nie o to chodzi :-). Zwyczajnie teraz ogarnąłem jak głupio postąpiłem :-)

Tak w ogóle, kiedy następny sezon? :-)

Kto to wie, komu będzie się chciało prowadzić to za pozwoleniem yanga zrobi.

Może zabiorę się za to. W sumie kusi zagranie jako MG.

Więc to nie jest jakieś losowanie zasłużonych czy coś tylko byle kto może uzyskać zgodę od Yanga i zostać mistrzem sezonu? :-)