Wilkołaki sezon 14 (gra)

Oynoki albo Elitar, ostatni strzał musi być trafiony inaczej będzie przegrana

Psina tylko pomogła mi udowodnić, że granie z ludźmi typu Nonsense nie ma sensu - jeżeli nie macie czasu, żeby nawet moc włączyć to nie grajcie. Z sytuacji praktycznie wygranej przeszliśmy do sytuacji, gdzie pudło kończy grę.

Mariska jest alchemikiem - czyli wilkiem jest Byczsek albo Oynoki. Przed nami loteria.

No tak ale też możesz być i Ty nim. I zaczął się problem...

Ok, plan jest taki. Przynajmniej wydaje mi się dobry. Spalmy Elitara i Oyonokiego, wtedy 100% szansy że wygrają ludzie, jeśli ja jestem wilkiem to w najgorszym wypadku jest remis, bo Mariska wilk nie może zaatakować bo inaczej sam zdechnie, a więc jutro zostaje sytuacja 1vs1 czyli i tak remis, chyba że zasady działają inaczej i wtedy wygrywa wilk, to lipa, bo mi nie zaufacie.... Ale jeśli mi zaufacie to wygramy! Its our last hope!

Edit: Mam pomysł lepszy. Palimy się w trójkę nawzajem, tzn ja, Elitar i Oynoki, wtedy na 100% ginie wilk, zostaje Mariska i jest win. Głosujemy sytstemem który nie pozwoli wygrać wilkowi, tzn po kolei głosujemy na siebie i od razu zmieniamy głos na tego trzeciego, czyli przykładoo głosuję na Elitara i od razu zmieniam na Oynokiego, Elitar głosuje na Oynokiego i zmienia na mnie, Oynoki głosuje na mnie i zmienia na Elitara, Mariska się wstrzymuje , wygrywamy, jeśli wilk chciałby być cwany i hipotetycznie zakładam że jest nim Elitar i nie zmienia głosu albo zmienia tak żeby jedna osoba miała więcej głosów w tym wypadku dwa, wtedy Mariska głosuje na niego i pali się wilk+losowy wiesniak, czyli nadal jest win. Trzecia możliwość, przeiegły wilk spróbuje zagłosować na Mariske, wtedy Mariska głosuje na niego, przezywa dwójka wiesniakow i alchemik. Najlepsza opcja, w której wilk nie ma szans wygrać, ale musi być spełniony jeden warunek, głos musi być oddany i zmieniony przed 20 do jutra, jeśli ktoś z naszej trójki tak nie zrobi, wtedy Mariska na niego głosuje. Co wy na to?

Edit2: Kurde, jestem genialny!

Edit3: Nie pomysłałem w sumie o jednym, kiedy Mariska użył umiejętności i czy jej użył, bo jeśli umrze przez swoją umiejkę dzisiaj to cąły mój plan pójdzie w piz.. no się nie uda...

Brzmi rozsądnie, można to zrobić (chyba, że Mariska umrze przed końcem gry, wtedy będzie trzeba wprowadzić inny plan).

@byczsek jeśli na serio jesteś wieśniakiem to wygraliśmy, bo sam też jestem wieśniakiem. Teraz jestem w pracy więc nie mam czasu na sprawdzenie na kogo głosował Elitar podczas palenia Hasiry która okazała się Wilczkiem. Tak jak mówię, jeśli jesteś na prawdę wieśniakiem to Elitar jest Wilczkiem i gra wygrana :)

To trzeba podjac decyzje, czy wcielamy w życie mój doskonały plan czy po prostu palimy Elitara. Opcja pierwsza skutecznosc 100%. Opcja druga cholera wie jaka skuteczność :D

Robimy tak jak twoj plan mowi, tylko mowie, ze w razie czego gdyby Mariska umarł. Btw zmieniać głos mozna tylko raz tak? Co jesli my zmienimy, a wilk zmieni, ale tak, zeby zabić jednego z nas? Ohhh to wtedy Mariska głosuje na niego i po sprawie. Ok doczytałem ;)

W takim razie, oddaje głos na byczsek.

Plan byczska jest genialny ;) Nie bójcie się bo umieram jutro o 21:40 ;D To ja będę w gotowości jak wilk będzie chciał zmienić głos na kogoś albo nie zastosuję się do planu Byczska ;D

No to wszystko ustalone, sam zagłosuje około 18 jak wroce z pracy, na telefonie to mordega zmianiac kolorki

Czyli wstępnie Byczsek określ kto na kogo głosuję i na kogo odrazu zmienia. Przed 21 ma to być załatwione(głos oddany i zmieniony wg tego co Byczsek napisze) i zobaczymy kto będzie sprawiał problemy to zadziałam.

Dziękuję za zmianę koloru. Ja już zagłosowałem. Teraz zmieniam głos na Elitar.

No to Byczsek na Elitara a potem zmiana na Ciebie a Elitar na mnie i zmienia na Byczska ta? Wtedy każdy z Was będzie miał po 1 głosie ;)

No to Byczsek na Elitara a potem zmiana na Ciebie a Elitar na mnie i zmienia na Byczska ta? Wtedy każdy z Was będzie miał po 1 głosie 

Nikt na Ciebe nie głosuje :D Coś Ci się pomyliło. Głos na Elitara

Edit: Zmieniam głos na Oynokiego

Edit2: I teraz Elitar głosuje na Oynokiego i zmienia na mnie i wsio, gg, nice game, na koniec możemy się jeszcze uściskać.

@up no tak zapomniałem, że można głosować na tą samą osobę xD No to Elitar zagłosuję i zobaczymy kto był wilczkiem ;D

Edit: A jeśli Elitar zagłosuję np na Oynokiego i nie zmieni przed 21:40 ewentualnie zagłosuję na Ciebie(jako pierwszy głos czyli zmiana mu zostanie) to o 21:43 głosuję na Elitara ta?

To musisz odświeżać stronę cały czas, żeby Elitar nie zepsuł. Jednak jak wszyscy się dostosowali do planu, a Elitara ani widu ani słychu, to można już spalić wilczka :D

Tak, jeśli Elitar będzie kombinował to głosujesz na niego. Wg mojego planu ma czas do 20. Jeśli do tej godziny nie zagłosuje i nie zmieni głosu, to głosujesz na niego i go palisz, wtedy nie ważne na kogo on zagłosuje

Dajmy mu czas do 21:20 bo ja będę tego pilnować. Może chłopak odrabia lekcje i nie może użyć komputera XD

@Mariska pal Elitara i koniec gry ;)

Głosuję na Elitara