Oynoki albo Elitar, ostatni strzał musi być trafiony inaczej będzie przegrana
Wilkołaki sezon 14 (gra)
Psina tylko pomogła mi udowodnić, że granie z ludźmi typu Nonsense nie ma sensu - jeżeli nie macie czasu, żeby nawet moc włączyć to nie grajcie. Z sytuacji praktycznie wygranej przeszliśmy do sytuacji, gdzie pudło kończy grę.
Mariska jest alchemikiem - czyli wilkiem jest Byczsek albo Oynoki. Przed nami loteria.
No tak ale też możesz być i Ty nim. I zaczął się problem...
Ok, plan jest taki. Przynajmniej wydaje mi się dobry. Spalmy Elitara i Oyonokiego, wtedy 100% szansy że wygrają ludzie, jeśli ja jestem wilkiem to w najgorszym wypadku jest remis, bo Mariska wilk nie może zaatakować bo inaczej sam zdechnie, a więc jutro zostaje sytuacja 1vs1 czyli i tak remis, chyba że zasady działają inaczej i wtedy wygrywa wilk, to lipa, bo mi nie zaufacie.... Ale jeśli mi zaufacie to wygramy! Its our last hope!
Edit: Mam pomysł lepszy. Palimy się w trójkę nawzajem, tzn ja, Elitar i Oynoki, wtedy na 100% ginie wilk, zostaje Mariska i jest win. Głosujemy sytstemem który nie pozwoli wygrać wilkowi, tzn po kolei głosujemy na siebie i od razu zmieniamy głos na tego trzeciego, czyli przykładoo głosuję na Elitara i od razu zmieniam na Oynokiego, Elitar głosuje na Oynokiego i zmienia na mnie, Oynoki głosuje na mnie i zmienia na Elitara, Mariska się wstrzymuje , wygrywamy, jeśli wilk chciałby być cwany i hipotetycznie zakładam że jest nim Elitar i nie zmienia głosu albo zmienia tak żeby jedna osoba miała więcej głosów w tym wypadku dwa, wtedy Mariska głosuje na niego i pali się wilk+losowy wiesniak, czyli nadal jest win. Trzecia możliwość, przeiegły wilk spróbuje zagłosować na Mariske, wtedy Mariska głosuje na niego, przezywa dwójka wiesniakow i alchemik. Najlepsza opcja, w której wilk nie ma szans wygrać, ale musi być spełniony jeden warunek, głos musi być oddany i zmieniony przed 20 do jutra, jeśli ktoś z naszej trójki tak nie zrobi, wtedy Mariska na niego głosuje. Co wy na to?
Edit2: Kurde, jestem genialny!
Edit3: Nie pomysłałem w sumie o jednym, kiedy Mariska użył umiejętności i czy jej użył, bo jeśli umrze przez swoją umiejkę dzisiaj to cąły mój plan pójdzie w piz.. no się nie uda...
Brzmi rozsądnie, można to zrobić (chyba, że Mariska umrze przed końcem gry, wtedy będzie trzeba wprowadzić inny plan).
@byczsek jeśli na serio jesteś wieśniakiem to wygraliśmy, bo sam też jestem wieśniakiem. Teraz jestem w pracy więc nie mam czasu na sprawdzenie na kogo głosował Elitar podczas palenia Hasiry która okazała się Wilczkiem. Tak jak mówię, jeśli jesteś na prawdę wieśniakiem to Elitar jest Wilczkiem i gra wygrana
To trzeba podjac decyzje, czy wcielamy w życie mój doskonały plan czy po prostu palimy Elitara. Opcja pierwsza skutecznosc 100%. Opcja druga cholera wie jaka skuteczność
Robimy tak jak twoj plan mowi, tylko mowie, ze w razie czego gdyby Mariska umarł. Btw zmieniać głos mozna tylko raz tak? Co jesli my zmienimy, a wilk zmieni, ale tak, zeby zabić jednego z nas? Ohhh to wtedy Mariska głosuje na niego i po sprawie. Ok doczytałem
W takim razie, oddaje głos na byczsek.
Plan byczska jest genialny Nie bójcie się bo umieram jutro o 21:40 ;D To ja będę w gotowości jak wilk będzie chciał zmienić głos na kogoś albo nie zastosuję się do planu Byczska ;D
No to wszystko ustalone, sam zagłosuje około 18 jak wroce z pracy, na telefonie to mordega zmianiac kolorki
Czyli wstępnie Byczsek określ kto na kogo głosuję i na kogo odrazu zmienia. Przed 21 ma to być załatwione(głos oddany i zmieniony wg tego co Byczsek napisze) i zobaczymy kto będzie sprawiał problemy to zadziałam.
Dziękuję za zmianę koloru. Ja już zagłosowałem. Teraz zmieniam głos na Elitar.
No to Byczsek na Elitara a potem zmiana na Ciebie a Elitar na mnie i zmienia na Byczska ta? Wtedy każdy z Was będzie miał po 1 głosie
No to Byczsek na Elitara a potem zmiana na Ciebie a Elitar na mnie i zmienia na Byczska ta? Wtedy każdy z Was będzie miał po 1 głosie
Nikt na Ciebe nie głosuje Coś Ci się pomyliło. Głos na Elitara
Edit: Zmieniam głos na Oynokiego
Edit2: I teraz Elitar głosuje na Oynokiego i zmienia na mnie i wsio, gg, nice game, na koniec możemy się jeszcze uściskać.
@up no tak zapomniałem, że można głosować na tą samą osobę xD No to Elitar zagłosuję i zobaczymy kto był wilczkiem ;D
Edit: A jeśli Elitar zagłosuję np na Oynokiego i nie zmieni przed 21:40 ewentualnie zagłosuję na Ciebie(jako pierwszy głos czyli zmiana mu zostanie) to o 21:43 głosuję na Elitara ta?
To musisz odświeżać stronę cały czas, żeby Elitar nie zepsuł. Jednak jak wszyscy się dostosowali do planu, a Elitara ani widu ani słychu, to można już spalić wilczka
Tak, jeśli Elitar będzie kombinował to głosujesz na niego. Wg mojego planu ma czas do 20. Jeśli do tej godziny nie zagłosuje i nie zmieni głosu, to głosujesz na niego i go palisz, wtedy nie ważne na kogo on zagłosuje
Dajmy mu czas do 21:20 bo ja będę tego pilnować. Może chłopak odrabia lekcje i nie może użyć komputera XD
Głosuję na Elitara