Wilkołaki sezon 14 (gra)

Jestem za, też uważem że Marisek jest wilkiem. Głos na Mariska

Przy okazji ktoś mógłby ładnie rozpisać na kogo głosowały wilki i kto glosował na nich? Możemy odzrzucić dzięki temu kilka typów

Edit: Wycofuje głos, jutro się jeszcze zastanowie, może się mylę...

Ciężko wysunąć jakiekolwiek wnioski. Wilkołaki mogą najeżdżać na swoich. Osobiście głosowałbym na Elitara. Wydaje mi się podejrzany. Rivellen też chciał zmienić głos na Cywila w ostatnim momencie, żeby Maqes nie spłonął...

A kto nie jest podejrzany ? Dobrze, że Maqes spłonął, chociaż powód dla którego to się stało był wzięty z kosmosu. Zresztą sam to przyznałeś.

Ja przyjrzałbym się duetowi Mariska/Volerix. Pierwszy sygnał przyszedł od Qintaro ostrzegając przed tą dwójką. Dalej: Volerix jest dziwnie napalony na Mariske (który jest trap'em :D) ignorując całe zamieszanie - ot kontynuuje politykę głosowania na jedną osobę "a nuż ludzie w końcu załapią i uda się spalić". Z drugiej strony Mariska odwzajemnia uczucie + widać, że był/jest uczniem Jacka Gmocha :)

Nie ma co owijać w bawełnę bo i tak od 20:30 mnie nie będzie już(w sensie online na forum). Jestem Alchemikiem.

Zaufajcie mi bo spalicie nie potrzebnie kolejnego człowieka. Wiem, że może brzmieć to jak bait ale ja nie mam nic do stracenia. Zostało mi nie wiele czasu do śmierci a bez sensu żebym spłonął.

Ja wciąż podejrzewam Volerixa a może i trochę Byczska. Jeszcze około 20 zagłosuję prawdopodobnie na jednego z nich.

Podzielam jednak teorie Ksarou i także głosuję na Rivellena

Głos na Volerix.

Skoro Mariska jest alchemikiem i mówi prawdę w takim wypadku Volerix jest podejrzany.

Głosuję na Rivellena, ponieważ chciał ukradkiem zmienić losy i ocalić Maqesa.

Nie ma co owijać w bawełnę bo i tak od 20:30 mnie nie będzie już. Jestem Alchemikiem.

Mam nadzieję, że to co piszesz to prawda, bo nie będę miał możliwości później tego sprawdzić, jako, że mam zamiar wieczorem nagotować sobie gar zupy chmielowej.

Zważywszy na tą informację, zmieniam głos na Nonsensa. Wchodzi tylko na głosowania, pomimo braku aktywności w w naszej społeczności nie został z niej eksmitowany. Ammon chciał go urżnąć, a potem został zeżarty przez wilki.

Głosuję na Rivellena, ponieważ chciał ukradkiem zmienić losy i ocalić Maqesa.

Gdybyś to Ty miał zginąć w podwójnym paleniu to zupełnie inaczej byś na to patrzył. Ale skoro chcesz wyciągać pochopne wnioski - droga wolna. Szkoda tylko, że nie będę mógł Ci wtedy napisać "A nie mówiłem".

Zmieniam głos na Rivellen.

Co by nie było podwójnych paleń.

Głos na Mariska.

Mam nadzieje że wróci wam rozsądek do głowy i spalicie wilka.

Ja utrzymuje swój głos z wczoraj, głos na Byczsek.

Nima spalenia:(

Ja utrzymuje swój głos z wczoraj, głos na Byczsek.

Jestem wieśniakiem, w pierwszym dniu wskazywałem Maquesa i nonsensa jako podejrzanych, więc jako tako mam alibi :D Marisce wierzę, jeśli nie byłby alchemikiem, to prawdziwy powinnien interweniować, nic by nie tracił, a tak się nie stało. Wydaje mi się, że wilkiem jest Elitar, gra zachowawczo, nie wychyla się, głosuje za tłumem, że niby unika podwójnych paleń.

Sito poszedł na piwo, więc raz muszę poprowadzić ja

Wilki dzisiaj w nocy zagryzły Ksarou (Wieśniak)

Spalony został Rivallen (3 głosy) (Wilkołak)

wybaczcie, że bez historyjki

Rivellen tak sie bronił i najezdzal na mnie bo moja teoria sie sprawdza:) Mieszkańcy przyjrzyjmy sie Volerixowi:)

w pierwszym dniu wskazywałem Maquesa i nonsensa jako podejrzanych, więc jako tako mam alibi 

Mogłeś ich wskazywać dlatego, że jesteś wilkiem, a teraz wychodzi na to, że masz alibi ;]

Co do podejrzeń - jestem podejrzany, bo się wypowiadam. W następnej grze wezmę przykład z Nonsensa - 1 głos dziennie, zero jakiejkolwiek wypowiedzi. Gra na tym zyska.

@Sito trzeźwiej, bo oficjalne podsumowanie nam potrzebne :)

Niech będzie, oddaję głos na Volerix90. Zobaczymy co z tego będzie.

Tak jak chciałem głosuję na Volerixa.(w mojej teorii wilkiem miał być rivellen i volerix a skoro 1 się sprawdził to może volerix też będzie)

Smutne jest to, ze z sezonu na sezon coraz mniej osób się wypowiada. Kiedyś po 1 dniu było 10 stron a 30+ na koniec a teraz sami widzimy;/

Głos na Volerix.

Tylko 2 razy było 30 stron. No, ale wtedy też ludzie jacyś tacy bardziej skorzy do dyskusji byli

Niestety ludzie się pożenili, do pracy chodzą i coraz mniej czasu na dyskusje w interne... ekhem w karczmie! Głos na Volerix Zobaczymy :D

Decyzja zapadła. Ludzie postanowili by spalić Volerixa,
tak więc nie patyczkując się jeden z pozostałych przy życiu wieśniakach postanowił go ogłuszyć,
by Volerix nie stawiał oporu kiedy będą go zabierali na stos.
Zaciągliwszy go na stos, oblali go naftaliną i podpalili.
Volerix przynajmniej miał spokojną śmierć ponieważ nawet nie zdążył się ocknąć

Volerix90 był Wieśniakiem.

Kiedy ludność rozeszła się do domostw, ostatni przy życiu wilkołak wyszedł za żer.
Trafiło tym razem na Nonsense.
Wilkołak wdarł do jego domu po czym rzucił się na niego, niestety nonsense nie zdążył dobyć swej tarczy.
Atak był precyzyjny wilkołak próbował zabić nonsense jednym ciosem, celował w serce lecz przebił mu aorte.
Ofiara wykrwawiła się w pare sekund a wilkołak zabrał się do ucztowania.

Nonsense był Paladynem.