To był strzał 50/50, nikt się nie udzielał pod koniec, tak czy siak nie daliśmy zwyciężyć wilkom. Dzięki za grę i do następnego razu
Wilkołaki sezon 15 (gra)
To był strzał 50/50, nikt się nie udzielał pod koniec, tak czy siak nie daliśmy zwyciężyć wilkom. Dzięki za grę i do następnego razu
Było mi uwierzyć
Huh, udało się na REMIS.
Dzięki za grę.
Krótka historia paladyna:
1. Nareszcie mogę pograć inną klasą niż wieśniak!
2.Dzień 1:"Nie mamy żadnych informacji więc najbezpieczniej będzie jak dziś ochronię samego siebie"
3."Ale zaraz... sporo osób nie przepada za mightem a wśród nich mogą być wilki które będą chciały się go pozbyć chociażby ze zwykłej złośliwości. Nie ma też powodu żeby kudłacze zaatakowały dziś akurat mnie. Gdybym tak dzisiaj..."
4.Ochraniam mighta !!
5. ...
6. Seryjny kto ?
7. A. No tak.
8. Japie*****
Niemniej jednak GG
Co prawda za wiele nie pograłem, ale dzięki też!
@Oynoki nie mogłeś wstrzymać sie od głosu? Było po jednym na Sildu i po jednym na Wujka, obaj poszliby na stos, a ty byś został.
Niemniej mówiłam by przyglądać się milczkom, ale oczywiście popaliliśmy samych aktywnych wieśniaków, meh.
Krótka historia paladyna: 1. Nareszcie mogę pograć inną klasą niż wieśniak! 2.Dzień 1:"Nie mamy żadnych informacji więc najbezpieczniej będzie jak dziś ochronię samego siebie" 3."Ale zaraz... sporo osób nie przepada za mightem a wśród nich mogą być wilki które będą chciały się go pozbyć chociażby ze zwykłej złośliwości. Nie ma też powodu żeby kudłacze zaatakowały dziś akurat mnie. Gdybym tak dzisiaj..." 4.Ochraniam mighta !! 5. ... 6. Seryjny kto ? 7. A. No tak. 8. Japie***** Niemniej jednak GG
Ha, sorki, chciałem ukatrupić Mighta, ale zepsułeś
Dzięki za grę
Huh, udało się na REMIS. Dzięki za grę.
Zdajesz sobie sprawę, że gdybyś wysłał wiadomość do Sito, że nikogo nie zabijasz, to byś wygrał ?
@Oynoki nie mogłeś wstrzymać sie od głosu? Było po jednym na Sildu i po jednym na Wujka, obaj poszliby na stos, a ty byś został. Niemniej mówiłam by przyglądać się milczkom, ale oczywiście popaliliśmy samych aktywnych wieśniaków, meh.
Myślałem o tym, ale bałem się, że jeden z nich w ostatniej chwili zmieni głos, niestety nie mialem czasu na sprawdzanie tego cały czas, musialem ryzykować.
@Sildu następnym razem więcej się odzywaj, albo bylo trzeba zrobić jak w moim planie to od razu bym wiedział, że nie jesteś wilkiem.
1. Prześwietl Cywila.
2. Wieśniak.
3. k**wa
4. Zagłosuj na Aetha dla beki zajebania admina.
5. ???
6. O ch*j.
7. Beg-cheat-blowjob swoje życie przez 2 dni.
8. Prześwietl Ksarou.
9. Łowca
10. k**wa mać.
11. Zagłosuj na byczsek, dla beki.
12. ???
13. Umrzyj spełniony.
Khorinis – miasto położone na wyspie o takiej samej nazwie. Jest jednym z bogatszych miast leżących w Królestie Myrtany.
Miasto posiada port z dostępem do morza, do którego wpływają statki sprowadzane bezpiecznie dzięki pobliskiej latarni morskiej.
Za czasów istnienia magicznej bariery, Khorinis było bardzo bogatym miastem. Z królestwa, za czasów jej świetności, do miasta przybywają kupcy.
Mieszkańcy miasta byli w większości bogaci, swoją fortunę zbijali przeważnie na transporcie rudy z Khorinis do Myrtany, a także z handlu z Myrtańczykami.
Po upadku bariery i wybuchu wojny, miasto zaczęło podupadać. Statki kupieckie nie wpływają już do portu.
Miasto nie posiada już takiej ludności jak za czasów świetności, a na domiar złego zalęgły się wilkołaki.
Tak więc ludzie muszą się zorganizować i wybić tę plugawe zło.
1. Aeth R.I.P Egzekutor
2. Byczsek R.I.P Seryjny Morderca
3. Ammon R.I.P Wieśniak
4. WujekSnake R.I.P Wilkołak
5. Exedro R.I.P Paladyn
6. Civil R.I.P Wieśniak
7. Mariska R.I.P Wieśniak
8. Oynoki R.I.P Alchemik
9. Hasira R.I.P Wieśniak
10. Might Tay R.I.P Jasnowidz
11. Elitar R.I.P Wieśniak
12. Maqes R.I.P Elementalista
13. Ksarou R.I.P Łowca
<p>
14. Nvminer <strong><span style="color:#3498db;">R.I.P Wieśniak</span></strong><br>
15. DeimonD <strong><span style="color:#3498db;">R.I.P Wieśniak</span></strong><br>
16. Wran <strong style="color:#c7c7c7;"><span style="color:#ff0000;">R.I.P Wilkołak</span></strong><br>
17. Sildu <span style="color:#3498db;"><strong>R.I.P Wieśniak</strong></span>
</p>
<p>
18. SloppyTurtle <span style="color:#66ffff;"><strong>R.I.P <strong style="color:#66ffff;">Szaman</strong></strong></span><br>
19. Stratox <span style="color:#3498db;"><strong>R.I.P Wieśniak</strong></span><br>
20. Redzik <strong style="color:#c7c7c7;"><span style="color:#ff0000;">R.I.P Przywódca Watahy</span></strong>
</p>