Wilkołaki sezon 15 (gra)

Taka, że jestem alchemikiem.

Wran. Głosowałes zawsze tak jak Redzik. Jesteś Wilkiem twoje kłamstwa nic nie dadzą.

To się teraz wkopałeś. Ja jestem alchemikiem, Ty futrzaku.

Oddaję głos na Wran.

Albo to ty chcesz mnie jeszcze bardziej wkopać kłamiąc. Klamstwem jest również, że głosowałem tak jak Redzik. To zawsze on głosował po mnie. Myslicie, że serio zabiłbym osobę, która podejrzewałem? Wszystko jest ewidentnie na moją niekorzyść i będę brnął w to, że jestem niewinny.

Daj już sobie spokój z tym wymyślaniem. Wkopałeś się z tym Alchemikiem, teraz wszyscy zobaczą jakim jesteś wilkiem w owczej skórze.

Dobranoc wszystkim

Wydaje mi się, że własnie tytułowe wilki się ujawniły. Będą brnąć w zaparte, żeby mnie tylko spalić, bo nie mogą mnie zaatakowac. Mam nadzieje tylko, że reszta ma choć troche oleju w głowie i to zauważy.
Dobranoc.

Razem z Redzikiem oddajecie te same głosy, wkopałeś się mówiąc, że jesteś Alchemikiem, sam Redzik okazał się wilkiem. Wybacz, ale każdy co ma trochę

oleju w głowie

widzi, że jesteś wilkiem.

Możecie być obydwoje wilkami.

Nie wkopałem się, jestem alchemikiem. To ty okłamujesz wszystkich i próbujesz zwalić winę na mnie. Powtórzę po raz kolejny. Redzik głosował po mnie. To nie znaczy, że ja głosowałem jak on, tylko on jak ja. To jest różnica. Poza tym, jeżeli tak bardzo w to brniesz, wystarczy prześledzić CAŁY temat i będzie wiadomo, że raz zagłosował on na inna osobę, ja na inną i on potem zmienił głos na tę samą, a druga sytuacja dotyczyła DeimonD, kiedy on znowu zagłosował po mnie, lecz wtedy ja zmieniłem głos na samego Redzika. Zatem twoja teza o naszym wspólnym głosowaniu to totalna ściema.

A twój argument dotyczący tego, że to ty jesteś alchemikiem to również niczego nie warta historyjka. W momencie, kiedy się przyznałem do bycia alchemikiem, każdy mógł powiedzieć, że nim jest tak samo ty, jak i reszta. Po prostu próbujesz mnie wrobić wiedząc, że za dużo argumentów jest przeciwko mnie. Bardzo ładnie to zagraliście futrzaki, ale widzę co się dzieje.

Głosuje na Oynoki.

Dobrze, powiedzialem jak jest, zobaczymy czy ludzie uwierzą tobie wilczku czy mnie. Do wieczora :)

Oddaję głos na Wran. Trzeba zaryzykować.

Czyli nic do ludzi nie przemawia. Nie wiem czy wiesz, ale jutro zostanie tylko 1 wiesniak i 2 wilki i 1 afk, takze gra sie juz chyba roztrzygneła. Od siebie dodam GG.

Głosuję na Wrana.

Nikt nie widział DeimonDa od dłuższego czasu.

Tak więc poszli do jego chałupy by sprawdzić co się z nim dzieję.

Otwierając drzwi, w grupkę ludzi stojąca pod chatą uderzył potężny odór.

Więc otworzyli do końca drzwi by sprawdzić co się stało.

DeimonD leżał martwy na ziemi z podciętymi żyłami, wygląda na to że sam się wykończył

DeimonD był wieśniakiem

Tego wieczoru, ludzie zdecydowali że to Wran skończy na stosie.

Wran sam podszedł do stosu, wiedział że nie ma co krzyczeć, błagać lub zniżać się do jeszcze czegoś innego.

Podszedł z Dumą i dał się przywiązać do słupa.

Kiedy już został podpalony, powiedział tylko "Gratulacje trafiliście na tego złego".

Zadowoleni wieśniacy poszli spać, do trafionym strzale.

Lecz jeden z pozostałych przy życiu wieśniaków został zaatakowany.

Tym nieszczęśliwcem okazał się być Stratox.

Wran był Wilkołakiem

Stratox był Wieśniakiem

Sildu pozostaje jedną wielką niewiadomą. Jako tako strasznie mało się udziela i rzuca jedynie głosami bez żadnego większego "wytłumaczenia" dlatego oddaję dzisiejszy głos na Sildu.

Czyli został wujeksnake albo sildu. W takim razie robimy tak, ze głosujemy abyście wy zginęli. Ja jako alchemik przeżyje atak wilków. Sildu głosuje na mnie, po czym zmienia na wujka, a wujek glosuje takze na mnie i zmienia na sildu. Ja albo sie wstrzymam, albo zagłosuje na tego kto sie nie dostosuje. Wtedy GG, ludzie wygrali drugi sezon z kolei.

Głosuję na WujekSnake.

<p>

</p>

<p>
	Jestem pewny w 90% że jest wilkiem.
</p>

Widzę, że z mojego planu nic nie będzie. W takim razie ryzykuje i oddaję głos na Sildu. (Nie mam dostępu do PC i piszę z telefonu, dlatego bez czerwonego)

Decydującym głosem Oynokiego to Sildu dziś trafił na stos.
Oynoki tak zdecydował, zalosował, nikt nie wie co go natchnęło, miał szanse na trafienie pół na pół.
Niestety się pomylił i wysłał wieśniaka na stos.

Wujeksnake, przybrał swoją prawdziwą postać i rzucił się na Oynokiego,
Przegryzając mu szyje i żłopiąc jego krew.
Długo nie trzeba było czekać na efekt, z Wilkołaka wszystkimi otworami zaczęła wyciekać krew, Jego krew.

Po czym cielsko wilkołaka padło bezwładnie na posadzkę.

Sildu był Wieśniakiem

Oynoki był Alchemikiem

WujekSnake był Wilkołakiem

Dziękuje wszystkim za grę, wszyscy padli trupem mamy REMIS! Następna edycja nie wiem kiedy, jak będzie to się pojawi xD.