A wiec tak jak mowilem, warcraft to ksiadz, dzieki za zaufanie, jutor moge znow przeswietlac ludzi, a wiec mam nadziejeze przeswietle wilkolaka. Poki co ide spac.
Szkoda blaanida, ale to chyba dowod, ze nie mozna juz ufac nieumarlemu?
A wiec tak jak mowilem, warcraft to ksiadz, dzieki za zaufanie, jutor moge znow przeswietlac ludzi, a wiec mam nadziejeze przeswietle wilkolaka. Poki co ide spac.
Szkoda blaanida, ale to chyba dowod, ze nie mozna juz ufac nieumarlemu?
Kurde boję się następnego dnia D:...
Ok jednak też się pomyliłem, Dzz i Warcraft nie zagrali tej scenki. Tym bardziej nie rozumiem jednak, czemu głosujecie jak chce nieumarły? Najpierw Landrynkus, teraz Blaabid, Dzz też miał być wilkiem wg nieumarłego.
A teraz trzeba pomyśleć który to ten futrzak bo możemy znowu trafić na chłopa...
Dobra ja się poddaje ale lepiej żeby umarł on niż ktoś inny bo i tak był piątym kołem u wozu nic nie pisał na nikogo nie głosował
nie gadajcie na mnie bo jeżeli umarł to więcej osób na niego głosowali wińcie samego siebie
moje typy :
brak mam pecha i 0 szczęścia
Osoby które żyją :
Cree
Jarid
Andre222
Dzz
BlastBlue
RyBson
Azrael
facos14
Grotesk
Sheitah
swiatloplis
10 osób nie licząc mnie czyli 40% - 4 osoby to wilki więc jaki morał nasz ,,przyjaciel'' co na co dzień piszemy jest podejrzany nikomu nie można ufać ehh...
Tracimy naszych. Panowie, trzeba wziąć się w garść, nie dajmy się wykiwać futrzakom!
Mam pomysł piszemy imię i każdy pisze co o nim myśli i wtedy wyodrębnimy wilków pierwsza osoba do obgadania : RyBson i facos14
RyBson :
-mało wiemy o nim
-nowy gracz
Facos14 :
-przeciwieństwo RyBson-a
-mało komentuje główne tematy gry (kto jest czysty kto nie jest) najczęściej zmienia temat na bardziej lajtowy/inny
Hello? Jestem karczmarzem... Moja praca poleca na zabawianiu gości (co w dzisiejszych czasach nie idzie mi najlepiej). Poza tym chcę trochę rozluźnić atmosferę. Czy ty mnie podejrzewasz?
BTW: Proszę nie wchodzić do kuchni podczas mojej nieobecności. Jeżeli jestem AFK, nie znaczy, że barmana nie ma. Znaczy to, że się nie odzywam.
jak wyraźnie napisałem są to ogólne opisy osób i według ustaleń wszystkich łączymy to w całość i jasno wychodzi kto jest podejrzany więc nie bój żaby to tylko moje zdanie o w/w osobach
Wiedziałem ! Wiedziałem, że padnie na mnie
Chcecie to zagłosujcie - sami sie przekonacie :>
Jeżeli jutro padnie kolejna dwójka ludziów to wilkołaki wygrają sezon.
była by to klęska całkowita tylko 1 i to jeszcze nie potwierdzony wilk zmiennokształtny ...
A i przepraszam, ze nie oddalem glosu - bylem na meczu.
No to nie byłoby za ciekawie. Nie wiem czemu ale głosuje na DZZ
spokojnie masz czas do 22
Wiem, ze mam czas :>
Zawsze można wycofać, jeśli nastąpi nieoczekiwany zwrot akcji ;>
Nie mogłem się wczoraj pojawić na głosowaniu, ale jak zobaczyłem klepsydrę na słupie to aż mi witki opadły. Nie mamy już nikogo kto byłby w stanie nas obronić.... Wiec drodzy wieśniacy! Za widły! Wilkołaki to przebiegłe bestie. Nie spodziewałem się nawet tego. W każdym bądź razie dziś MUSIMY zabić jakiegoś wilkołaka, inaczej czeka nas zguba...
@Sheitah: Popieram Cię w 100%!
Martwi mnie jednak jedna rzecz. Zostało nas 10, nie licząc zombie, a ja nie mam pojęcia, na kogo głosować!
Wydaję mi się, że wszyscy są lojalni i uczciwi.
Tak czy siak, z powodu straty mojej prawej ręki (Warcrafta ofc), zmieniam nazwę karczmy na "Pod Rozszarpanym Warcraftem".
Kolejka dla wszystkich - ale bezalkoholowego. Dzisiaj bar z alkoholem zamknięty.
Będziecie dzisiaj głosować na trzeźwo!
Ja już dzisiaj zagłosowałem i nie dam rady głosu zmienić - wyjazd ;/ Wracam w poniedziałek i mam nadzieję, że wioska będzie tętnić życiem !
Postaram się jak najcześciej wchodzić, jak złapie jakieś WiFi. A teraz - ZDROWIE !
Oddajmy hołd poległym minutą ciszy.
Hmm, dziwne. Usunęło mi posta.
@RybSon: dopisać się w razie czego do Sezonu 3? Jak się będzie dało?
Mam pomysł piszemy imię i każdy pisze co o nim myśli i wtedy wyodrębnimy wilków pierwsza osoba do obgadania : RyBson i facos14 RyBson :-mało wiemy o nim-nowy graczFacos14 :-przeciwieństwo RyBson-a-mało komentuje główne tematy gry (kto jest czysty kto nie jest) najczęściej zmienia temat na bardziej lajtowy/inny
ESide :
Głosi jakieś herezje przez niego wszyscy umrą
Mam wtyczki u jasnowidza
Co tak pusto?