Właśnie nie wiem. Nikogo nie ma... Nie lubię takiej ciszy...
Wilkołaki sezon 2 (gra)
Zrobiłeś bezalkoholowy dzień to i pusto...
Niech będzie pusto, byle by WSZYSCY oddali głos słusznie.
Nalej mi herbaty
Po tym co napisał Jarid oddaję głos na ESid'a (idę na piwo, więc niestety muszę zagłosować teraz).
Uh, barman być może to mój ostatni dzień, jeśli jednak znajdzie się jakiś alkohol dla mnie to będę wdzięczny.
Jest wpół do 20, jest nas 10, a tylko 2 osoby oddały głos? No ludzie!
Dla przykładu daję głos na Andre222. Widziałem go podczas całej gry tylko parę razy. Siedzi cicho i wszyscy o nic zapomnieli!
@ESide: Ehh, mówię Ci, nie zginiesz dzisiaj przyjacielu. A poleję Ci z uwagi na Richarda w twoim avku
Twoje zdrowie !
Matko boska czemu taka pustka?!
Oddaję swój głos na Eside
oto głosy-
Cree ESide
Jarid ESide
Andre222 ESide
Dzz ESide
BlastBlue
RyBson
Azrael
facos14 Andre222
Grotesk
Sheitah ESide
swiatloplis
hcialem to zrobic inaczej... Glos na Eside.
Pójdę za tłumem, no bo co innego można zrobić? Typuję ESide.
za 22 min palenie
To ja też głos na Eside.
DZIEŃ 7, FINAŁ
Nekrolog
Dzisiejszymi Ofiarami są ESide i Jarid, oboje byli wieśniaki. Oznacza to, że w wiosce zostało 5 wilkołaków, 4 ludzi i nieumarły. Co za tym idzie wilkołaki są w stanie przegłosować ludzi, dlatego nie mają już szans zabić żadnego wilkołaka (razem z nieumarłym mogliby zremisować, ale i tak wilkołakom zostaje mord, więc i w tym przypadku wilkołaki by w końcu wygrały).
Wilkołakom:
Dzz
Grotesk
Cree siewca
BlastBlue zmiennokształtny
Facos14 egzekutor
pozostaje POGRATULOWAĆ ZWYCIĘSTWA wygrali nie tracąc po drodze żadnego ze swoich. No i trzeba też powiedzieć, że przeciwnicy nie byli zbyt wymagający, bo albo strzelali na oślep albo szli za tłumem (który to tłum był zwykle zainicjowany przez wilkołaki) - w związku z tym w sezonie trzecim będzie dokładniejsza selekcja graczy.
Wiedziałem że BlastBlue!
Brawo ja! xD
A tak na serio, to chciałem podziękować:
-wszystkim wilkołakom za miłą współpracę,
-ProGmRowi, mojemu "informatorowi" ( ),
-osobom z sojuszu (Azrael, Jarid, Hantus, Andre i Dzz ^^)
-i oczywiście Yangowi, naszemu MG, za trud, czas i pracę włożoną w grę.
Nie byliście wymagającymi przeciwnikami, ale i tak dziękuję osobom, bez których ten sezon by się nie odbył.
Do zobaczenia w następnym sezonie!
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu AUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUuUUuuUuuuUuuuuuuuuUUUUUU.
Raaargggg dobre ludze miasko, ummmmmm Auuuuuuuuu!
Smaczny wiesniak!
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
KONIEC Z SOJUSZAMI!!!
dla mnie