WILKOŁAKI SEZON 2 (ZASADY i REKRUTACJA GRACZY)

Wazna sprawa!Dzis i jutro sa mecze LM, co wy na to, aby dzis i jutro glosowac do 20:30 najpozniej? Bo o 20:45 rozpoczynaja sie mecze, ktore ja i penwi enie tylko ja, mam zamiar zobaczyc.

Co prawda mnie mecz nie obchodzi, ale przychylam się do propozycji Dziś i jutro (Wtorek, środa Głosujemy/używamy skilli/deklarujemy mord do godziny 20:30) - WYniki mimo wszystko będą podane o 22.

Dziś i jutro (Wtorek, środa Głosujemy/używamy skilli/deklarujemy mord do godziny 20:30) - Wyniki mimo wszystko będą podane o 22.

W imieniu moim, a takze wszystkch tych, ktorzy chca obejrzec te mecze na spokojnie, nie zawracajac sobie glowy wilkolakami, wielkie dzieki : P.

No właśnie - "niby" - wzrok mieszkańców przykula postać widoczna na wzgórzu>

Witajcie, jestem RybSon. Pewnie zastanawiacie się co tutaj robię?

Skąd się tutaj wziąłeś?! Nie lubimy przyjezdnych ! - zabrzmiał oburzony głos mieszkańca.

Spokojnie, nie mam złych zamiarów - szukam roboty. Słyszałem, ze rozpoczyna się sezon polowań na wilkołaki - nie potrzebujecie przypadkiem najemnika?

Cholera jasna ! Co Ty sobie wyobrażasz?! Przychodzisz tu nie wiadomo skąd i myślisz, ze od tak przyjmiemy Cie do pracy ? SZALENIEC ! Zaraz rozczłonkuję Cie moim toporem ! - powiedział chłop, który od początku przyglądał się całej sytuacji z boku, nie wtrącając się - aż do tej chwili.

Spokojnie - odparłem. Chcesz się pojedynkować? dobrze. Najpierw jednak prowadźcie mnie do burmistrza - muszę zamienić z nim słowo.

Tędy - odparł, wskazując dość solidnie wykonany budynek na tyłach wioski.

Pozwólcie, ze udam się tam sam - nie potrzebuje eskorty - rzuciłem, udając się w kierunku wskazanego budynku.

Drzwi były zamknięte.

Cholera, może łaskawie otworzysz mi drzwi ?! - krzyknąłem w stronę postaci widocznej na balkonie.

Czego? - odparła postać, która okazała się burmistrzem.

Szukam pracy i mieszkania, znalazło by się coś dla mnie? - zapytałem.

Może tak, może nie - odparł burmistrz z ironicznym uśmieszkiem na twarzy. Najpierw opowiedz mi coś o sobie - dodał po chwili.

Opowiem wszystko wieczorem - w knajpie. I Tobie i wszystkim mieszkańcom. Ty tymczasem zajrzyj do spisu ludności na sezon trzeci i zastanów się czy jest dla mnie miejsce. A ja idę upolować sobie jakieś śniadanie; widzimy się w knajpie - rzuciłem mimochodem, udając się w stronę pobliskiego lasu.

W skrócie - proszę o dodanie mnie do listy rezerwowej/listy graczy na sezon 3-ci, bym mógł opowiedzieć Wam w knajpie historię swojego życia ^^

Zapisy do sezonu 3-go zaczną się dopiero po zakończeniu sezonu 2-go.

Ale ja o tym doskonale wiem :) Co nie znaczy, ze nie moge sie wpisac na liste rezerwowa na sezon 2-gi, prawda?

Ja poproszę o dodanie na rezerwową listę na sezon 2 i na listę na sezon 3 :D Dziękuję :D

Jeżeli piolczu również dzisiaj będzie całkowicie nieaktywny to jego miejsce ktoś o 19 przejmie.

To będzie losowanie osób rezerwowych czy chronologicznie czyli kto dłużej stoi w kolejce ten ma pierwszeństwo do wejścia do gry? Dla mnie ten drugi sposób był by bardziej sprawiedliwy.

Przedewszystkim będzie to osoba, która będzie online w okolicach 19, spośród takich będę wybierał - bo przecież chodzi o to, żeby wszedł ktoś kto będzie głosował.

Obecnie brak miejsc w sezonie 2

Chetnie dolacze.

Tak mi się wydaje, że jest sporo graczy na liście rezerwowej i może znalazł by się ktoś kto chciałby poprowadzić alternatywny sezon dla innych graczy, którzy mają ochotę pograć, a się nie załapali ? W razie czego mógł bym odrobinę pomóc nowemu MG.

Tak mi się wydaje, że jest sporo graczy na liście rezerwowej i może znalazł by się ktoś kto chciałby poprowadzić alternatywny sezon dla innych graczy, którzy mają ochotę pograć, a się nie załapali ? W razie czego mógł bym odrobinę pomóc nowemu MG.

Może i bym mógł, ale gorzej z tymi rozpiskami, wstępem, obrazkami(mam notebooka, kompa na razie brak) itp. Musiałbym się zastanowić.

Moim zdaniem zrobi się za duży burdel. Poczekajmy do nastepnego sezonu, zrobi sie wtedy wiecej miejsc.

Moim zdaniem zrobi się za duży burdel. Poczekajmy do nastepnego sezonu, zrobi sie wtedy wiecej miejsc.

Dlaczego ? Przecież to będzie oddzielna gra, oddzielni gracze, oddzielne tematy i oddzielny MG.

Ja bym się tym z chęcią zajął gdybym nie miał na głowie sezonu 2. :(

Myślę, że dla wszystkich powinno być to oczywiste, ale najwyraźniej nie jest.

Grać w Wilkołaki można za pomocą TEMATU GRY, PW, Różnego rodzaju rozmowach - za pomocą komunikatorów tekstowych i głosowych. Jednakże zabronione jest wymienianie ss'ów wiadomości innych graczy, czy MG.

Jeżeli chcesz zacytować czyjąś wypowiedź z PW to w porządku, możesz ją także sfałszować - to czy gracze w to uwierzą zależy tylko od Twojej perswazji.

Od tej chwili wymiana jakichkolwiek ss'ów z wiadomosciami graczy, czy MG będzie skutkowałą banem na wszystkie kolejne odsłony Wilkołaków.

Gdyż jest to zwyczajne oszukiwanie i psucie zabawy, w której chodzi o spryt, ale w obrębie pewnych zasad.

@Yang, co do prowadzenia oddzielnej gry, myślę, że może ja bym się nadał ^^.

Dzisiaj zakończyłem egzaminy, więc mam maaasę wolnego czasu, a do gry słabo się nadaję, gdyż zawsze odpadam po jednym dniu ^^.

Tak więc, myślę, że byłbym w stanie poprowadzić odrębny sezon, dla tych którzy chcą grać, z historyjkami/wstępami, chyba nie miałbym większego problemu.

Śmiało, tylko zmień coś w nazwie, żeby się tematy nie mieszały.

Wilkołaki SEZON (all rights reserved) :D

Koyro, masz 10 warnow i fajnie by to wyszlo, gdybys pierwszego dnia, po rozpoczeciu prowadzenia nowego sezonu, padl pod wplywem kolejnego warna i dostal bana xD.

A no i ja nie dopuszcze, do opcji, żeby u mnie grał ktoś kto już gra w innej grze w tym samym czasie, bo i tak się ludzie słabo przykładają do rozkminy. ;]