Wilkołaki sezon 3 (gra)

WILKOŁAKI SEZON 3 ELITE

1000x654_9492_Pirate_town_2d_architecture_fantasy_pirates_picture_image_digital_art.jpg

Los chciał, że żyjemy w czasach wielkich odkryć geograficznych. Nowe lądy, nowe kultury, nieznane dotąd warzywa i owoce - to odkrycia, o których mieszkańcy Starego Świata słyszą każdego dnia, a wszystko dzięki śmiałkom, którzy decydują się na walkę z bezkresnym oceanem. Nieokiełznany żywioł pozwala jednym na zdobycie sławy i majątku, innych zaś pogrzebuje na swoim dnie. Dziś każdy jest żądny przygód, każdy chce być kolejnym bohaterem, który przywiózł z wyprawy kufer pełen złota. Ta wzmożona ekspansja skierowana w głąb oceanu, spowodowała też migrację na nowo odkryte wyspy i kontynenty. Jednym z takich nowozamieszkałych terenów była niewielka wyspa Gordos - niegdyś groźny przyczułek piratów, dziś zwykła rybacka wioska, pełna róźnej maści ekscentryków.

Część osadników z pewnością niegdyś trudniła się piractwem, nie brakowało tu też handlarzy, jednak trzonem tej społeczności byli rybacy. Czas płynął tutaj wolno, a ludzie przyzwyczaili się do życia w tej niewielkiej i specyficznej społeczności. Mieszkańców wyspy Gordos często odwiedzały statki kupieckie, które masowo skupywały od rybaków Gondajle - specyficzny gatunek ryb, które występowały tylko w okolicy wyspy. Informacja o niesamowitych walorach smakowych tych ryb szybko obiegła cały Świat, a mięso Gondajlów okrzyknięto morską wołowiną. Jak nietrudno się domyślić rybacy w tych stronach nie narzekali na brak dochodów. Bogactwo i rybołóstwo nie idzie na ogół w parze, ale najwidoczniej na Gordos o tym nie wiedzą.

Wszystko było by pięknie, jednak jak to bywa (w „Wilkołakach”) sielanka nie trwa wiecznie.

Na wyspie zaczęli ginąć ludzie, dotąd uważano nieokiełznany ocean za najniebezpieczniejszego przeciwnika, jednak na starych wilków morskich czekała inna śmiertelna niespodzianka.

Na wyspie są wilkołaki, w dzień wyglądają jak ludzie, jednak w nocy zamieniają się w dzikie bestie ! Musimy znaleźć odpowiedzialnych za dotychczasowe mordy ! Głosujmy, kto jest wilkiem ?

Spalmy te bestie na stosie.

V. LISTA GRACZY:

1. Hantus RIP Wieśniak

2. facos14

3. PlainLazy RIP Wieśniak

4. ProGmR RIP Jasnowidz

5. Dixell RIP Wieśniak

6. Yamakazu RIP Wieśniak

7. swiatloplis RIP WILKOŁAK - Egzekutor

8. shield RIP Wieśniak

9. Landrynus RIP Wieśniak

10. Cree RIP Wieśniak

11. BlastBlue RIP Wieśniak

12. Rexin

13. Ammon

14. RaVeN

15. ProPrzemo RIP Wieśniak

16. Niewiara RIP Wieśniak

17. nesquik RIP Wojownik

18. Azrael RIP Barbarzyńca

19. Madirius RIP Wieśniak

20. eddard

21. pakit0 RIP Wieśniak

22. Xasarm RIP WILKOŁAK - Siewca zarazy

23. Bullet RIP Szaman

Z przyjemnością ogłaszam że kowal "Pod zardzewiałą tarczą" Jest znów otwarty w godzinach 8-18

Wszystkich pragnących się zaopatrzyć w odpowiedni ekwipunek w tych cieżkich czasach serdecznie zapraszam

No wreszcie będzie można się gdzies uzbroić przed tymi dzikimi bestiami.Zamawiam długi miecz żeby potem dla mnie nie zabrakło.

Witajcie sąsiedzie! Jak zwykle karczma "pod Wirującym Wiewiórem" otwarta całodobowo. U mnie bezpiecznie, chodź ta tu do mnie!

Ahhh zamknięte.Trzeba będzie wcześnie wstać, aby nie czekać w kolejce.

Otwieram sklepik z piracko- rybackimi pamiątkami. Ktoś coś potrzebuje? Zapraszam do mnie :D

piracko-rybackie pamiątki? A cóż to?

Kły rekina, sieci rybackie itd. Wszystko po atrakcyjnych cenach!

Wędki są?

Oczywiście :D Chętny?

Ile za to cacko się należy?

5.99 złota

Narazie brak kasy, musze rozruszać interes, może po pierwszym zamówieniu :)

W naszej wiosce odkąd pojawiły się wilkołaki panuje bieda :( Rozumiem cię, trudno tu o dobre dochody

Hmmmm troszkę za drogo.Na razie niestety tyle nie mam.Jak znajdę jakąś pracę to kupię.

(przysluchuje się rozmowie po czym podchodzi wyciąga sakiewke i mowi) ja porzycze ci złota drogi przyjacielu. Może mnie nie znasz ale jestem dość zamożnym kupcem

Oh wielkie Ci dzięki, gdy tylko będziesz potrzebował pomocy to możesz na mnie liczyć.Ja jednak wezme te kły.Proszę o to 5.99 złota.

Jako, iż topór zakupiłem wcześniej, poproszę 2 piwa!

0.99 złota to 99 srebrników?

Jakoż smutne przyznać iż nie mam nawet na butelke rumu

Może i lepiej, zawijam do chaty, pora się wyspać przed jutrzejszym dniem machania młotem

Barman jeżeli mógłbyś z łaski swojej przybić w swoim sklepie ogłoszenie kowala "Pod zardzewiała tarczą"

hist5.jpg

będe zobowiązany