Oh wielkie Ci dzięki, gdy tylko będziesz potrzebował pomocy to możesz na mnie liczyć.Ja jednak wezme te kły.Proszę o to 5.99 złota.
Mogę być winny srebrnika? ^^
Oh wielkie Ci dzięki, gdy tylko będziesz potrzebował pomocy to możesz na mnie liczyć.Ja jednak wezme te kły.Proszę o to 5.99 złota.
Mogę być winny srebrnika? ^^
Nie maa sprawy ale mam nadzieję że usiadziesz ze mną kiedyś w gospodzie i wypijesz za me zdrowie. A na mnie już czas, muszę udać się na spoczynek ponieważ ostatnia wyprawa nieźle dała mi w kość
Kowalu, nie ma sprawy
Jutro postaram się zrobić porządne Menu, ale teraz powinno wystarczyć:
Małe piwo - 2 złota
Duże piwo - 3,5 złota
Strawa - 5 złota
Nocleg (bez wyżywienia) - 15 złota.
Dobranoc wszystkim!
Hantus oczywiście, że możesz ale mam małe pytanie, czy nie znalazłaby się może jakaś praca w twoim sklepiku?
Hantus oczywiście, że możesz ale mam małe pytanie, czy nie znalazłaby się może jakaś praca w twoim sklepiku?
Oczywiście. Właśnie szukam kogoś do pomocy Możesz obsługiwać sklep pod moją nieobecność
Praca dla ciebie to będzie czysta przyjemność
Cieszę się
Gdzie nie bedę, tam zawsze jakiś handlarz wciskający różnorakie towary po zawyżonych cenach. Eh, panowie, znajdę tu gdzieś jakąś pożądną karczmę?
Facos14 prowadzi niezłą knajpkę
Idź pan prosto i na najbliższym zakręcie w lewo.Trafi pan wtedy do karczmy "pod Wirującym Wiewiórem", której właścicielem jest niejaki Facos.Podobnież bardzo porządny człowiek z niego.
Zawsze porządni ludzie, a potem co innego się okazuje...
Hej ludzie witojcie gdzie tu mozna sie przyodziac w bron i zbroje ? A i nie pogardzil bym dobrym zeglarskim rumem
Musimy sie rozprawic z tymi wilkolakami niedosc ze zabijaja ludzi to jescze dewastuja nasze domy!
(podchodzi do człowieka mówiącego gwarą i mówi)Witaj. Jeśli chcesz zakupić ekwipunek to udaj się do naszego kowala Shielda który prowadzi swój interes niedaleko stąd "Pod zardzewiałą tarczą". Natomiast jeżeli chcesz wypić dawkę porządnego rumu to zapraszam cię do gospody "Pod Wirującym Wiewiórem". Akurat sam miałem zamiar tam się udać, więc za mną kompanie
Dziekuje dobry czlowieku . Jak sie nazywasz ?
Piękny dzień na spalenie wilkołaka, czyż nie? Moja księgarnia "Obdarta strona" jest już otwarta. I będzie zawsze otwarta od godziny 8:00 do 16:00, potem w razie potrzeby nachodzić mnie w domu.
<eddard idzie do karczmy i przybija przy drzwiach ogłoszenie
"Tylko przez następne 2 dni światowy bestseller "Mikstury Wawalońskie" tylko
3 złota!
Oraz kolejna,38, część "Chorego Pottera"
tylko
5 złota!
Obdarta Strona. Najlepsza księgarnia na Gordos
Ktoś może chętny na kufel dużego piwa z rana? Samemu to nie wypada.
Póki co nikt chyba nie chce kupić niczego w księgarni. Pójdę, chluśniem, bo uśniem!
Ja bardzo chętnie mogę się napić ino szybciutko bo ryby same się nie złowią
Ja bardzo chętnie mogę się napić ino szybciutko bo ryby same się nie złowią
Jesteś rybakiem?
Ja również chętnie się napiję.