Wilkołaki sezon 3 (gra)

@swiatloplis sprawdź w cenniku. Jakby nie było czegoś to spytaj się o jakiś temat.

@ProPrzemo zanieś, przynieś, pozamiataj. Jakieś ksiązki poustawiasz, takie tam.

@eddard jaką masz księgę ?Macie jakieś typy bo to 1 dzień i jestem zupełnie zagubiony, blady i nie wiem na kogo oddać głos ...

Nie wiem przyjacielu. Ja się chyba wstrzymam od głosu bo nie chcę niewinnego wieśniaka na stosie spalić. :(

Macie jakieś typy bo to 1 dzień i jestem zupełnie zagubiony, blady i nie wiem na kogo oddać głos ...

W pierwszy dzień może wstrzymamy się od głosowania?Lepiej nie ryzykować zabiciem na przykład księdza lub paladyna.

@EDIT Na mnie czas.Idę trochę porozglądać się po okolicy.Do zobaczenia.

@eddard gdy ja nawet czytać nie umiem... ale zamiatać potrafię.

Jakieś typy trzeba mieć, bo wejdziemy w błędne koło! Ja zagłosuję, nie ma co!

Lepiej to przechowaj, boję się, że jak znowu im się pić zachce to ode mnie to wyciągną. Tym wcześniej otworzyłem schowek.

poco ta brutalność ?

Kuffa, facof juf o tym fieciał! Daję si to, szeby znowu tym nie otfoszli!

Boże. Landry za co?

Ważne ze te kiedyś otworzyłeś! Ja również będę dzisiaj glosował.

Więc ja także. Chociaż trudno będzie.

I ja .

Daruję ci to. Mam ze sobą zapas dzikiego ognia. Takie coś, czego nie gasi nawet woda. Kończy się palić tylko gdy skończy się płyn.

@ProPrzemo w mojej księgarni jest też pracownia alchemiczna to coś ci mogę przygotować. Będzie 23 złota dziennie. Wchodzisz?

Panowie, po co ta agresja? Głosować będzie trzeba, chociaż nie mamy tropu. Chyba.

Jak nie trafimy w wilka to stracimy 2 naszych. Jak nie zagłosujemy, stracimy jednego.

A jak trafimy to tracimy 1 naszego i 1 wilczka.

Panowie słyszałem o czym rozmawialiście i musimy być mądrzy i poczekać na odpowiednią chwilę.

Witaj! Musimy być mądrzy, prawda! Zapraszam w ogóle do mej księgarni!

Ehh eddard przepraszam troche mnie ponioslo... chcesz piwko?

Nie, spoko. Robiłeś co musiałeś. Tylko uważaj, żeby ci jakoś tego nie zajumali.