Tttoo, too, to niemożliwe! w domu znikł mi czosnek, nie mogę przez to zupy zrobić!!!
To musiał być jakiś wilkołak. SPALIĆ GO!!! mam nadzieję, że dobrze trafię na głosowaniu.
Tttoo, too, to niemożliwe! w domu znikł mi czosnek, nie mogę przez to zupy zrobić!!!
To musiał być jakiś wilkołak. SPALIĆ GO!!! mam nadzieję, że dobrze trafię na głosowaniu.
A nie znasz przypadkiem jakiegoś "mięśniaka"? Potrzebny mi zaufany człowiek, jako ochroniarz w razie mojej nieobecności. Poza tym mógłby mnie zastępować w podstawowych czynnościach
@Xasarm: Dlaczego uważasz, że to był wilkołak?
Facos, mogę być twoim ochroniarzem... hmm a ile płacisz?
@facos14 A kto inny nielubi czosnku? No i pyszna zupka przepadła...
Chyba, że mamy złodzieja czosnku na wyspie, to wtedy to nie wilkołak.
O ile się nie mylę to wampiry nie lubią czosnku Ale ja się nie znam.
@Xasarm spokojnie, to tylko ja, drzwi byly otwarte wiec pożyczyłem .Mialem własnie oddać Tobie pieniądze za ten czosnek.
@Landrynus: masz u mnie darmowy asortyment, wystarczy?
Witajcie! przybyłem z dalekich stron, bez srebrnika w kieszeni. Czy jakaś dobra dusza postawi mi piwko ?
A co tam. BARMAN 2 PIWA DLA KOLEGI!
Spóźniłeś się o parę godzin. Jeszcze niedawno piwo było za friko. Postawię Ci, jeżeli wyjawisz, kim jesteś i czego szukasz tutaj, w tych mrocznych czasach.
Łap! I masz w mojej księgarni 50% zniżki!
Facos, kiedy zaczynam u Ciebie prace? ;P
< stęka > Biednemu zawsze wiatr w plecy. Przybyłem z północnych ziem z biednego chłopskiego domu. Wypłynąłem z chęci szukania przygód, niestety to przygoda spotkała mnie pierwsza. Nie wiecie u kogo mogę się zatrudnić ?
Hmm... Mi by się przydał asystent!
@Landrynus postaw piwo na drogę bo idę na dwór w świńskiego pęcherza grać!
tą kasę se zatrzymaj postawisz mi później kolejkę!
@Landrynus: wychodzę, więc pilnuj lokalu. Jeżeli jakiś gość będzie sprawiać kłopoty, daj mu upomnienie, a potem go wyrzuć. Zrozumiano? A, zapomniałem: Nie pogruchocz im kości. Nadal chcę, żeby była to miła knajpka. Jeżeli jednak kolejna osoba będzie chciała wejść do mojego schowka... Aye!
@eddard jaką masz księgę ?
Macie jakieś typy bo to 1 dzień i jestem zupełnie zagubiony, blady i nie wiem na kogo oddać głos ...
@facos14 A co z piwem dla mnie?
@eddard Co mam robić ?
Przemo może facos coś znajdzie. Tymczasem ja, jako jego dobry znajomy będę pomagał mu w karczmie. Tak więc gdy go nie ma, to do mnie. Tylko szybko, bo za 30 minut lecę na ryby dla relaksu.
Lepiej to przechowaj, boję się, że jak znowu im się pić zachce to ode mnie to wyciągną. Tym wcześniej otworzyłem schowek.